Gå til innhold

Konkurranse: Konkurransehøst del 4


Anbefalte innlegg

Merker jeg ikke er helt stolt av at jeg gjettet lenken til spillet på forsøk nr 1. :p

 

...og dermed tok det meg bare 30 sekunder å finne spillet, etter å ha brukt omtrent tre kvarter på leting samlet så langt.

 

Enig. Hadde leita en halvtime, men dette hintet hjalp meg finne det. Spillet i seg selv er slettes ikke bra. merker at responsen blir dårligere etter hvert som poengsummen øker. Nærmer meg såvidt 20000 i poengsum.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@TheMoonMan, kom deg til legen og få deg et par smilepiller. Om du ikke liker konkurransen her kan du ganske enkelt holde deg unna den. Spillet er likt for alle, og selv om du ikke eier tålmodighet nok for å nå toppen kan du enkelt og greit holde deg unna. Hva er liksom problemet? Drit i hele konkurransen om du synes den er så forbannet tåpelig, og drit i å sleng ut frustrasjonen din i forumet. Det er da virkelig bedre for deg selv og alle andre.

 

Synes også det var litt skuffende med juksinga, så det er jo bare til å håpe på at Amobil etterhvert vil fortelle om det finnes noen som helst mulighet for å luke dem ut. Et screenshot er vel ikke tilstrekkelig, og kan vel lages til kjapt og enkelt vil jeg tro.

 

Jeg brukte selv evigheter på å finne spillet, men når jeg til slutt fant spillet forstod jeg hvor dum jeg faktisk var som presterte å bruke så lang tid. Og ja, det er en link til spillet på Amobil.no sine nettsider. Joda, man kan jo også gjette på url hvor det befinner seg, men som det står i artikkelen her, så er det altså en link til spillet også. Noe mer skriver ikke jeg om den saken.

 

Gratulerer, du gav meg dagens latter! Hva skal jeg med piller, når jeg har deg?

Lenke til kommentar

Ang denne diskusjonen om folk som vil gi ut url. IMO blir det på en måte juks(eller kanskje ikke juks men det ødelegger for oss som har funnet det), siden vi som har funnet spillet vil ha større sannsynlighet for å vinne jo ferre folk finner spillet. Det er jo ren matte.

 

Men det reele problemet er jo at det faktisk går ann å jukse seg til høy score i selve tetris spillet...

Lenke til kommentar

Selv om det har kommet inn en del hint nå, så skjønner jeg fortsatt ikke hvor jeg finner det.

Noen som vil gi flere hint? eventuelt sende link på pm, jeg har ingen sjans til å vinne uansett, er ræva i tetris. Jeg vil bare vite hvor det er :p

 

Jeg gjettet det nettopp, og syntes det var artig med lete konkuranse.

 

Score i spill som konkuranse er ikke bra, fordi det altid går ann å jukse.

 

når det gjelder å finne spillet så har det kommet tre hint som gjør at de fleste klarer med litt kreativitet å gjette riktig url:

 

hva linkes det hyppig til: prisguiden

hva leter dere etter: TeitRis

hvor leter dere: amobil.no

 

Det mysterie som er en utfordring er å finne hvor linken finnes på amobil sine sider.

Er det noen som har funnet den eller har alle bare gjettet url'en?

Lenke til kommentar

Syntes dette virka som en kjempemorsom idè helt til jeg prøvde spillet.

Hvordan i alle dager kan man ha en konkurranse om dette når spillet for det første ikke fungerer?

Og atpåtil er det folk som har poengsummer som vil være umulige å oppnå i og med at de ikke slutter på 0 eller 5 og derfor har jukset seg til det på ett eller annet vis.

 

Trodde amobil gjorde ting en del mer seriøst enn dette.

Lenke til kommentar

Jeg smelte ut i mitt innlegg lenger oppe her at det finnes en link til spillet. Det stemmer ikke. Det var en link til det samme spillet, men allikevel ikke korrekt link. Det var denne linken jeg endret på som gjorde at jeg fant korrekt url. Dette her ble forferdelig rotete forklart, men uansett, linken jeg snakker om har visstnok blitt tatt bort av Amobil.no etter jeg fant den. Dermed vet ikke jeg om noen link på nettsidene her som lenger kan hjelpe til med å finne spillet. Til dem som enda ikke har funnet det, lykke til. :)

Lenke til kommentar

Argle, den sender tydeligvis ikke data til server før du har dukket opp på listen. Med andre ord er jeg et par dager for sent ute til å kunne komme på listen for å kunne reprodusere datapakkene med høyere poengsum. :(

 

Å dekompilere flashen vil nok fungere flott, eventuelt sette opp en proxy som sender tom toppliste, men hverken har jeg tid til akkurat nå. Lykke til andre hackere der ute. ;)

Lenke til kommentar

Men kan man ikke bare se bort i fra de 2 scorene øverst for faktisk er cheater scorer?

 

Syns det er litt dumt å lage ny når mange har lagt så mye energi i å få så høy score som mulig. Men jeg syns det er teit å cheate seg til de 2 høyeste. De bør definitivt strykes fra listen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...