Gå til innhold

Grøsser spill ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg holder en finger på Call of Cthulhu. Spilte det med en god kompis gjeng samlet rundt pc-skjermen min på et lan. Aldri hørt gutter hyle høyere i kor før (inkludert meg). Spillet var faktisk så bra at jeg kjøpte boken.

 

F.E.A.R 1 og 2 vil jeg ikke anbefale. Spillet har sine stunder med skrekk, men det som ødelegger hele grøsser opplegget er alle de pausene hvor du fokuserer mer på skyting og action.

 

Et realt grøsserspill for meg er konstant horror. Ta en titt på denne linken. Jeg har ikke spilt eller hørt om noen av disse spillene, men du kan da sjekke de ut.

 

The 10 Scariest Adventure Games of All Time

Endret av AnonymousSuit
Lenke til kommentar

Hvilket Call of Cthulhu? Dark Corners of the earth? Shadows of the comet? Prisoner of ice? Uansett er de svært bra. ;)

Er det flere av dem? :O

Er forresten Dark Corners of the earth jeg anbefaler. Er kun det og Penumbra som jeg syns har vært skummelt av alle spill jeg har prøvd. Doom 3 og Fear 1&2 mangler noe føler jeg. Dead Space også. Syns det blir mer som et action-spill, ikke noe skrekk

Lenke til kommentar

En spoiler for de som ikke har spilt Call of Cthulhu.

 

 

Den gangen jeg nevnte hvor jeg og noen kompiser hylte i kor var når du var inni huset til den familien, å du skulle opp på loftet en tur. Så ser du inn gjennom den lille åpninga i døra, og "mora" kommer hoppendes forran og slår opp døra.

 

Lenke til kommentar

Du kjøpte boken sier du? Hvilken bok? CoC er bare en kort historie fra Lovecraft. Men spillet Dark Corners...er mest basert på The Shadow over Innsmouth og Dagon-historiene. Escape-scenene fra hotellet f.eks. er tatt rett fra SoI.

 

Historien CoC handler om et manuskript som blir funnet etter en avdød forsker, og et idol/talisman de finner forbundet med denne som ligner på en blanding av blekksprut/menneske og begynner å nøste opp en hel sekt som tilber eldgamle guder, der diverse bestialske mord er involvert, også forbundet med historien til noen norske sjøfolk mye tidligere, og en øy der bygningene ser ut til å være bygget av en ukjent rase med kjemper.

 

Kjøp et par av Lovecraft-samlebøkene. Han skrev utrolig mye skumle historier og korte noveller. Jeg måtte slutte å lese dem før jeg sovna, fikk bare bad dreams av det.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...