Gå til innhold

Kornsirkler - overnaturlig eller menneskelaget?


Anbefalte innlegg

Da er vel også du den siste som burde stille deg tvilsom til dette, da utenomjordisk liv motbeviser all religion?

Fordi de da ikke er guds egne små elskede kyllinger mener du eller hva mener du med det? For en ting har jeg lært meg med kristne (og andre for den sakens skyld, selv om de andre store religioner bruker fornektelse i større grad) og det er at det ikke finnes den ting som de ikke klarer å bøye og bende slik at bibelen passer med virkeligheten! Så hadde vi støtt på liv på utsiden av planeten kan du ta deg faan på at de hadde (bort)forklart det temmelig vasst...

 

Men dette er uansett off topic. Ser på sannsynligheten for at noen som er avanserte nok til å faktisk reise hit fra en annen planet skulle kunne kommunisere med oss på skikkeligvis uten å måtte trampe i maten vår i æresvis... Med mindre de faktisk er skikkelig steindumme da såklart, men da har de som tror dette et forklarings problem.... Blir rett og slett for dumt... Hvorfor kunne de ikke bare vist seg da så kunne vi heller ha laget noe sammen med dem..? Men nei, ut i åkeren for 'ente' året på rad med dem der de med rake skritt mumler slagordet "Det går nok opp for menneskene en dag hva vi mener, bare de blir sultne nok..." ..... Veldig troverdig må jeg si...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og dette gjør de med tau og planker på noen skarve timer?

Dette er så langt de eneste indikasjonene vi har på påstått aliens og da er det kanskje lurt å bruke den berømte barber kniven til den godeste William Ocham på den ligningen? Den med å ikke sette fantastiske forklaringer over naturlige forklaringer?

 

Så ja, inntil nye bevis kan legges frem er det med tau og planker de lager disse sirklene ja. Ingen grunn til å rope ulv FØR vi vet ting med litt større sikkerhet, er du ikke enig?

 

Joda, det KAN være aliens som har laget dem, men det kan også være hule troll, Walisiske korn alver eller rett og slett en flokk med flygende enhjørninger... Vi vet ikke med sikkerhet og når vi ikke vet noe med sikkerhet blir det bare tull å hoppe til konklusjoner som å tro at det må være intelligent liv fra andre planeter som kan reise enorme avstander men ikke har filla peiling på hvordan de skal få sagt at de er her... Faller så og si på sin egen urimelighet å tro det er aliens som står bak.... Skal du påstå noe fantastisk må du også ha fantastiske bevis var det et lyst hode som sa tror jeg og siden ingen slike fantastiske bevis kan legges frem så holder jeg en knapp på tau og planker jeg.. :)

Lenke til kommentar

Her har visst sympatisør aliens av en viss herre med en komisk bart og skrikestemme vært og trampet ut sin beundring...

 

http://www.dagbladet.no/2010/08/24/nyheter/utenriks/tyskland/nazisme/rasisme/13103746/

 

De har sikkert plukket opp noen gamle radio og TV sendinger fra 1940 rett før radioen deres åpenbart gikk istykker og er derfor sikker på at det var den nevnte herren som hadde en bartemote som liksom døde ut i etterkant som vant det hele... Eller hva tror dere? ;P

Lenke til kommentar

For meg er det mest rasjonelt å tro at alt dette er menneskapt, da det ikke foreligger noen form for logikk som gir en grunn til at utenomjordiske har formet mønstre i åkre.

 

Enkelte forkjempere for utenomjordiske påstår at disse mønsterene har blitt formet iløpet av sekunder/minutter osv, og at dette blant annet vises på "troverdige" filmklipp. Hvis skaperne først har teknologi til å danne disse "fenomenene" på såpass kort tid, hvorfor ikke gjøre det et annet sted enn på en øde åker der tilfeldigvis et menneske kan gjøre jobben på egenhånd uten å bli oppdaget?

 

Absolutt alt jeg har lest og hørt vedrørende dette temaet tyder på at det er menneskeskapt. Min mening kan endres så fort noen kan henvise til troverdige bevis, og ikke noen ustabile indiser som kan peke begge veier.

 

 

Edit: Takk for velkomsten, Tenklitt! :]

Endret av Araketon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det du sier, Araketon, oppsummerer veldig bra mitt syn på dette.

 

Ok, det kan godt være det finnes ufoer, andre sivilisasjoner som observerer oss (skapte oss?) og så videre. Dette ser jeg ikke på som overnaturlig av noe slag.

 

Men. Kornsirkler. Det blir rett og slett for dumt. Nesten banalt at vi diskuterer det. Du skriver så fint at de forekommer tilfeldigvis steder der mennesker kan jobbe i ro og fred, uten å bli oppdaget.

 

Jeg tror vi mennesker, om det skyldes vår biologiske arv, eller miljø vet jeg ikke, men vi virker å være svært interessert i det mystiske. Det er vel ikke uten grunn vi har yrker som magikere og illusjonister? Alle vet jo at de utfører triks, men det er kjempespennende likevel?

 

Forresten, Araketon: Velkommen til forumet :)

Endret av Tenklitt
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kornsirkler er en fullstendig idiotisk måte å ødelegge avlinger på og fullstendig meningsløs bruk av tiden. I stedet for å ødelegge avlinger og påføre kornbonden tap kunne man jo heller bruke energien og kreftene til noe nyttig, f.eks. frivillig arbeid.

 

 

Absolutt, men jeg antar at produksjon av kornsirkler gir et relativt stort og etterlengtet adrenalinrush i forhold til frivillig arbeid. Dette grunnet risikoen og de påfølgende konspirasjonsteoriene man skaper i samfunnet av en slik abnorm hobby.

Lenke til kommentar

Kornsirkler går vel i samme kategori som tagging, hacking og slikt. "wohooo se hva vi klarte" mentalitet, og gjerne berømmelse innad i en lukket gruppe. At kornsirkler i tillegg sees på som beviser på noe utenomjordisk er vel ett ekstra kick som du skriver.

 

Man skal jo hele tiden overgå hverandre, gjøre eller lage noe enda mer spektakulært. Enten det er sport, hacking, tagging eller kornsirkler.

Lenke til kommentar

Her har visst sympatisør aliens av en viss herre med en komisk bart og skrikestemme vært og trampet ut sin beundring...

 

http://www.dagbladet.no/2010/08/24/nyheter/utenriks/tyskland/nazisme/rasisme/13103746/

 

De har sikkert plukket opp noen gamle radio og TV sendinger fra 1940 rett før radioen deres åpenbart gikk istykker og er derfor sikker på at det var den nevnte herren som hadde en bartemote som liksom døde ut i etterkant som vant det hele... Eller hva tror dere? ;P

Tydelig ikke menneskelagd. Se på de vinklene, noe menneske kunne umulig fått til noe sånt. For å fremtre poenget mitt mer legger jeg til: 'iløpet av et par minutter med en planke og et tau'.

Lenke til kommentar

Et godt poeng. Man må ikke undervudere menneskets evne til å utvikle og konstruere. Vi er faktisk i stand til å lage mye imponerende, deriblant symmetriske og tilsynelatende overnaturlige kornsirkler.

Endret av cyclo
Fjernet unødvendig sitat
Lenke til kommentar

Nazi-korn"sirkelen" i Tyskland er en ganske ENKEL figur, laget av nynazister med litt mye fritid. Det er like trolig at mennesker med enda mer fritid setter seg ned og planlegger og former mer avanserte kornsirkler også. Jeg er enig i at dette blir som avansert tagging, men om aliens er så intelligente, hvorfor tror dere da at de lager disse vanskelige figurene på et jorde alle mennesker har tilgang til? Det ville jo bli som å gjøre det på en dovegg, som bare er litt mer tilgjengelig. Siden aliens er så intelligente at de har teknologisk utstyr til å reise hit, hvorfor benytter de seg ikke da av vår egne teknologiske kommunikasjonsmetoder, i stedet for å vase rundt på gjørmete jorder?

Lenke til kommentar

For en skeptiker finns det aldri nok bevis til å tro på noe annet enn hva h*n selv vil tro på.

Nei, dette gjelder ikke skeptikkeren, men de som låser seg til en ting og tror blindt på det.

 

Du finner ikke mer åpne mennesker enn akkurat skeptikkere, nettopp for det at de er åpne for alt... At noen misforstår skeptisisme og tror det er det samme som sneversynthet for gå på de menneskenes uvitenhet, men faktum er at de er åpne for alt, men krever litt mer bevis FØR de tror på en ting der troende tror blindt og forkaster alt annet.

 

Så du tar feil, det er ikke de skeptiske som tror på det han selv vil tro på, det er de som tror blindt på ting som ikke kan bevises som gjør dette. Men slapp av, du er ikke den første som går i den fella å tro dette, dette er noe ganske mange religiøse dessverre er opplært til å tro... :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...