Gå til innhold

Har snudd kosthold og trening til det sunne, men fortsatt ingen resultater etter 10 dager!


Anbefalte innlegg

Jeg snudde matvanene på hodet fra å spise frokost, middag, kvelds på bensinstasjoner og diverse gatekjøkken, slik som energidrikker, hamburgere, kebab, snadderloff osv- til å spise fullkornsknekkebrød, bananer, minigulerøtter, laks, fullkornsris, suppe osv.. jeg er blitt svært streng i mine matvaner og tillater meg ikke å spise noe som helst godteri eller gatekjøkkenmat eller så å si sukkerinnholdige drikker, eneste jeg drikker nå er vann.

 

Jeg ble også medlem på et treningsstudio hvor jeg trener både kondisjon, styrke- ja så og si hele kroppen minst 1 time 4 dager i uka, men etter 10 dager så veier jeg overhodet ikke noe mindre enn fra da jeg spiste usunt :( jeg forstår ingenting!

tidligere når jeg slanket meg så kunne jeg gå ned noe slikt som 3-4 kilo i uka uten så mye anstrengelser, men nå får jeg ikke resultater i det hele tatt!

kroppen min er lemster og øm på varierende steder og jeg går ikke rundt og sulter siden jeg tar meg masse små mellommåltider hvor jeg spiser kun frukt og grønt.

dette jeg gjør nå burde jo være den mest seriøse og fornuftigste måten å gå ned i vekt på og få tydelige resultater.........

 

kan noen fortelle meg hva jeg gjør galt isåfall?? burde jeg muligens erstatte alle måltider omtrent med proteindrikker?

jeg er 157cm "høy" og veier 71kg, vil ned 15kg ivertfall og det vil jeg skal skje før året er over.... men begynner å miste motet her altså :(((((

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. ti dager er ingenting, før logg å se forskjell om 2-3 måneder

2. muskler veier mer en fett og du får dermed ikke nødvendigvis en mirakuløs umidelbar nedgang når du begynner å trene.

3. mål heller omkrets av f.eks lår, mage, bryst og overarmer å se hvordan de endrer seg.

 

bedre kunne jeg ikke ha sagt

Lenke til kommentar

Mange gode inlegg her du burde prøve ut sett bort fra ditt siste innlegg som er så bak mål at du fortjener et hardt klaps på kinnet for din utålmodighet og idiotiske plan. Foreslår at du fortsetter med treninga og det sunne kostholdet samt at du snapper opp noen tips fra denne tråden og følger dette i mer enn 10 dager til. Roma ble ikke bygd på 10 dager det heller vettu ;)

Lenke til kommentar

Jeg har da klart å gå ned 7-8 kg uten å spise et eneste knekkebrød :p

 

Men serriøst, 10 dager er ikke mye. Hold et øye med fettprosenten din. Har hørt om flere som har stått på stedet hvil over lengre tiden, uten å gå ned en eneste kilo, men som faktisk reduserte fettprosenten sin. Er det overflødig fett eller bare kilo du vil bli kvitt?

 

Fortsatt ikke gått ned noe etter 10 nye dager? Kutt ned 200 kcal fra maten din. Funker fortsatt ikke, kutt 200 til.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...