Gå til innhold

Våre verste/morsomste/pinligste tabber i spill


Anbefalte innlegg

Hadde GameBoid LITE på HTC Hero. Såklart ikke mulighet for save/load state i gratisutgaven. Spilte Super Mario Land 2 og hadde kommet meg til slottet. Hadde kommet meg etter utallige forsøk fram til den siste lange kulpen med lava, og hadde flyvehatten på meg, så dette var en smal sak å fly over. Står på kanten og manner meg opp til det episke hoppet. Trykker på A og hopper elegant rett ut i laven og dør. Klarte å bomme på knappen på skjermen da jeg skulle fly....

 

Worms 2:

Episk 2player kamp med en kamerat. Jeg hadde en mark igjen, som hadde klar utsikt mot kameraten min sine 4 siste som sto greit plassert på en kant mot den sikre død. Drar fram bazooka og tar meg god tid til å sikte inn det perfekte skuddet. Sitter med tommelen på space, og får plutselig et lite rykk i hånda. Jeg vant ikke den kampen allikevel..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Killzone 2 MP i går : Har nettop spillt en runde som Helghast og skulle spille en kjapp kamp til før jeg ga meg, av en eller annen grunn registrerte jeg ikke at jeg byttet til ISA og fant jo selvsagt et rom "proppfult" av hatefulle ISA soldater, tenker jeg har ikke en sjangs så jeg springer inn med en håndgranat og sprenger meg selv foran lagkameratene mine...

 

Glupt.

Lenke til kommentar

Sånne ting har jeg vanskelig for å huske.

 

Men har drept hele laget i en 5on5 CS inklusiv meg selv.

 

Skulle også knive en kompis på Delta Force, han lå nedpå bakken og snipet mens jeg sneik meg bak og skulle knive han, men akkurat da jeg skulle stikke kniven inn i han skøyt han på noe han så sikkert på andre siden av mappet, og det gjorde at jeg døde. Tydeligvis så sto jeg foran siktet hans, selv om ingen av oss så det på vår skjerm. Skikkelig bug men typisk lan hendelse man snakker om i ettertid.

Lenke til kommentar

Min favoritt.

 

Gta 4

Skulle kjøre broren til hovedpersonen også kjent som Roman.

Jeg kjørte i full fart på motorveien og kom til en plutselig brå bakke og hoppet og landet på en annen bil og av en elle annen grunn endte det hele opp med at hovedpersonen og roman fløy ut gjennom frontvinduet på bilen, hovedpersonen fløy minst 20m mens roman landet 10 meter unna bilen. Så kommer en trailer og kræsjet inn i alle bilene som lå hulter til bulter oppåhverandre og roman ble liggende under alle de bilene. Men pluttselig begynte det og brenne i et av bilene så var eksplosjons helvete i gang. Når det hele var ferdig lå omkring 40 biler på hodet og brant.

Lenke til kommentar

Ashen Empires / Dransik (Et delvis ukjent, og nå så godt som dødt MMO)

 

Hadde skaffa meg en del gull. Var selvfølgelig veldig kry, og måtte brife til andre personer i banken. Jeg la pengene på bakken, for så å - etter planen plukke dem opp etter at folk hadde sett hvor rik jeg var.

Det viste seg at jeg hadde en crappy data og slow internett, og at en random fransk fyr, i en tidlig level fikk seg en god later og en stor pengesekk.

 

WoW

- Mitt aller første raid. Var evig kry for at jeg endelig kunne være med de gode gutta i MC. Vi ble stående litt lenge med entrance, og jeg ble utålmodig. Jeg våget meg nærme de 2 første Molten Giants-ene, og følte meg sikker på at jeg var langt nok ifra til ikke å aggroe, men den gang ei. Resultat var wipe, og mange mindre hyggelige folk i en tid framover.

 

Er forøvrig i samme guild .. ;)

Endret av Felhart
Lenke til kommentar

Det var ikke jeg som gjorde denne tabben, men det kunne like gjerne vært det.

 

Wow - vanilla

 

Var i gruppe med en kompis som spilte Tauren Druid. Han skulle heale gruppa etter et encounter i Dire Maul. Vi trodde det lagga, for han brukte så fryktelig lang tid på å kaste den healing waven ... plutselig var han i Orgrimmar.

 

Trykka visst Heart Stone i stedet for Healing Wave. Tok sin tid å komme seg tilbake til DM, men det gikk greit - vi lo hele veien tilbake :)

Lenke til kommentar

Det var for mange år siden, jeg spilte Operation Flashpoint: Cold war Crisis. Det var midt i et oppdrag, og de oppdragene kan være veldig lange, opptil flere timer om man spiller på det vanskeligste. Det verste er at man kun har en save på hele oppdraget. Vel, oppdraget gikk ut på at jeg skulle sprenge en konvoy som kom kjørene. Jeg krabba ned til veien, la ut 5 sachel charges, og satte timeren på alle sammen tilsvarende tiden det tok før de skulle komme. Jeg krabba så opp i åsen og gjemte meg i en busk der ingen kunne se meg. Jeg ventet der til jeg så konvoyen i det fjerne, og så savet jeg, godtroende om at jeg var hundre prosent kamuflert. Akkurat da jeg var ferdig å save døde jeg, og i kill camen så jeg at det var en skarpskytter som lå langt i hytta heiti borte som tydeligvis hadde skutt det skuddet like før jeg sava, og det traff rett etter jeg loadet saven hver eneste gang. Etter kanskje en halvtimes forsøk for å bevege meg diverse retninger osv for å ikke dø klarte jeg å ikke bli drept, men heller skadet. Jeg krabbet da videre inn i busken slik at han ikke så meg. Nå var jeg sikker på at konvoyen skulle bli ødelagt, og den kom kjørenede over mine 5 bomber. Desverre for meg hadde jeg tima det 2 sekunder feil, og istedenfor å treffe alle de 5 lastebilene perfekt, sprengte bombene mine når alle lastebilene var i det mellomrommet mellom hvem bombe, istendefor oppå de.. Satan, aldri vert så irritert noen gang.. :p

 

Haha! Veldig, veldig enig der! Operation Flashpoint (de første) er av dei beste war-sim spillene e har spelt! Men jaggu har e vørte pga dei få savene ja. Eit tå dei oppdraga e hugsa best er der du skal evakuere øya og blir satt til å kjøre en truck i en convoy. Måtte liksom lagre rett før du møter fiende første gang, og da har du jo LENGE igjen før du endelig er ferdig. J**** vrient å komme seg forbi absolutt alle fiendene og til den nye rebel-outposten. Tok meg mange, mange timer å få til det oppdraget.. :p

 

 

Vel, min største tabbe, EVER var i Armed Assault (ArmA) 1 på multiplayer. Hadde jobbet meg litt opp i gradene og fløy et blackhawk helikopter. Fløy masse lagkamerater (ca. 8 stk om gangen) frem til de forskjellige byene etter spawn på airport. De lengste turene varte vel en 2-4 minutter bare i flygetid! Og sjølvsagt så klarte e jo å krasje, mens e dreiv å unngikk AA-fire og å bli sett og all ting, når e skulle sette de av rett ved siden av den siste byen. Det var natta og e flaug i ein slags dal i full fart bak åsryggen og ned mot havet. Dessverre så var fargegjengivelsene litt dårlige og kollisjonen med havet var eit faktum. Gjett om det var mange små-forbanna spillere da..! :dribble:

Lenke til kommentar

Glemte å bruke solbriller i bad company 2....

 

haha så sant så sant, standard kontrasten i det spillet er helt på trynet.

Sett brightness og contrast til 50.

 

Hmmm øyeblikk for meg kan kanskje være en gang i bfbc2, da hele squaden og en til tror jeg var inne i et hus, og det var full krig i alle kanter. Huset vi var inni var på nippet til å rase sammen, så kaster jeg en granat ut vinduet.. bare at jeg bommet og traff vinduskarmen og granaten spratt inn i huset, og sprengte opp den veggen som hold huset oppe (ja granater kan ødelegge vegger om de er skadet nok), og huset raste og drepte alle mann.. XD

Endret av Möllers Tran
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...