Gå til innhold

Edvartsen har det gøy


Step_up

Anbefalte innlegg

Dette er altså tatt fra ett innslag hvor TV 2 fulgte teamet før kamp, i pausen og etter. Dette er altså det Edvartsen sa til sine assistenter før kamp:

 

Mål i dag:

 

nr3:Ha det gøy

 

Er det rart at han har vært så rævva til nå når ett av hans mål i løpet av en kamp er å ha det gøy? En dommer skal da for f... ikke ha det gøy i løpet av en kamp. Han skal gjøre jobben sin og innrette seg hvis han gjør noen feil. Klarer han ikke det, så skal han snarest mulig degraderes. Edvartsen ble i fjor dessverre alt for seint degradert. Fortsetter han med feilene så må han degraderes fortere denne gangen. I dag hadde han nok en gang en feil har jeg hørt fra TV 2, o.l. Gledelig overraskelse at det denne gangen ikke går ut over resultatet.

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Edvardsen er en LATTERLIG dårlig dommer, noe han har bevist gang på gang! Det var en deilig dag da han mistet FIFA-lisensen sin!

 

Husker jeg så ham på en Hockey-kamp en gang i fjor. Kjente ham ikke igjen, ble bare DRITFORBANNA av å se fyren.. Klarte ikke å plassere ham, før en kompis sa hvem han var. Da falt brikkene på plass.

 

Det er greit å ha det gøy på jobb, også som dommer, men IKKE på bekostning av kvaliteten på oppgavene som skal utføres.

Endret av Osse-Mon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det må vel få lov til å ha som målsetting å ha det gøy når man dømmer? De er under et ektremt press under og etter kampen og kan skjønne at de trenger litt humor i den mørkfylte hverdagen sin, hvor de ikke får noe annet en hets og ris.

 

 

Hvem er du til å si at han ikke skal ha det gøy?

Endret av Mchansern
Lenke til kommentar

Synes virkelig ikke en mann i en slik rolle skal ha det gøy. Han skal følge med og gjøre jobben sin! det første som dukker opp i hodet mitt når han sier det, er spørsmålstegn til hvordan han har det gøyt i sitt virke når man ser hvor rævva han har vært i TL.

 

Litt humor? Hvis det er slik Edvardsen tenker er det ikke rart hvordan han fremstår på banen.

 

Edvardsen tenker: HAHA, nå skal jeg ha det gøy. Jeg gir gult kort og straffe for ingenting :!:

 

Jeg er bare en som har sett seg lei på Edvardsens utallige tabber på banen. Han virker som at han har rimelig feil fokus.

han bør tenke mer på seg selv enn hva assistentene gjør.

Hvordan han i det hele tatt får tid til å tenke på å ha det gøy når han skal følge med på kampen, er for meg en gåte. Men kanskje det forklarer hvorfor han stadig gjør blundere...

Lenke til kommentar

nå tenker ikke spesifikt på Edvartsen, men dommerstaben generelt. Dersom de skal være dødsens alvorlige gjennom hele kampen, og ikke kunne ha en god tone og dra litt på smilebåndet gjennom en kamp, ja da sliter du som dommer.

 

Kjenner selv en dommer på toppnivå, og han mener at det aller viktigste er å fokusere på arbeidsoppgaver og ha det gøy. De blir hetset uansett hva de gjør i visse situasjoner, så det er like greit å gjøre det beste ut av det.

Lenke til kommentar

nå tenker ikke spesifikt på Edvartsen, men dommerstaben generelt. Dersom de skal være dødsens alvorlige gjennom hele kampen, og ikke kunne ha en god tone og dra litt på smilebåndet gjennom en kamp, ja da sliter du som dommer.

 

Kjenner selv en dommer på toppnivå, og han mener at det aller viktigste er å fokusere på arbeidsoppgaver og ha det gøy. De blir hetset uansett hva de gjør i visse situasjoner, så det er like greit å gjøre det beste ut av det.

 

jojo, greit å ha en god tone og dra på smilebåndet. Men det er da fremdeles litt avstand fra det og å ha det gøy. Er ikke helt sikker på om det er det Edvardsen mente. Man får nesten ikke tid til annet enn å være dødsens alvorlige med alt man skal få med seg.

Og i svært få situasjoner har man grunn til å trekke på smilebåndet som dommer.

 

Det finnes sikkert ett fåtall som gir de hets uansett, det er ikke bra. Men mange av disse blir sikkert provosert pga den dømmingen han er kjent for fra før av. Gjør en dommer det dårlig, så får han selvfølgelig høre det. Og er man kjent for å være dårlig/ta dårlige avgjørelser, så bør man som den eneste som vet hva han selv tenkte bruke mer tid på å forklare feilene til media, enn å ha det gøy.

Hadde vært på sin plass om han forklarer hva han mente når han sa det.

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

Nei, selvfølgelig trenger han ikke forklare hva han mener med det. Når han sier at han skal ha det gøy, tror jeg ikke han mener å dra vitser og gåter med gjengen ute på banen. Det jeg tror han mener er at han skal opptre så rolig, behersket og avslappet som mulig noe som muligens forhindrer en oppheting av kampen.

 

 

Se for deg en 50/50 situasjon i et straffefelt, du kan gi straffe , men du kan også velge å ikke gi straffe. Uansett hva du velger vil du få en supportergruppe mot deg. Dommere er veldig hatet. F.eks "åh faen, vi fikk <Insert dommernavn her> i neste kamp, han er jo like god som en Terracottakriger utpå der".

 

Uten at jeg vet sikkert, vil jeg tro at dommere er noen av de i Norge som blir utsatt for størst psykisk belastning.

 

Jeg hadde også satt opp "Ha det gøy" på listen, men han satt de ikke opp på førstevalg (som du sa).

 

Forøvrig skriver jeg om dommere generelt, ikke ikke denne personen her.

Lenke til kommentar

det du skriver øverst, er ikke i mine øyne å ha det gøy, men å gjør jobben sin skikkelig.

Synes ikke at det er slik Edvardsen opptrer på banen. Uansett klarer han å opphete kampen med sine horrible avgjørelser.

 

Hva mener du med som jeg sa?

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Er du virkelig seriøs med denne tråden?

 

La meg få noen ting klart her. Når du har en jobb er det viktig at du trives i den. Da er det viktig å ha det gøy. Likevel drar du virkelig frem et helt håpløst eksempel. Det å ha det gøy betyr ikke at han dømmer rare ting for gøy. Det kommer med trivsel og å like det du gjør på banen. Hvor mange dommere tror du vi hadde hatt om man ikke skulle få ha det gøy, dvs trives med det man jobber med? Jeg kan love deg at det da ikke hadde vært mange dommere igjen. Ja, en dommer skal oppføre seg profesjonelt, men han kan da ha det gøy likevel. Det at Edvardsen skal ha det gøy på banen betyr ikke at det går utover dømmingen hans. Det vil i mange tilfeller gjøre dømmingen hans bedre. Tenk deg hvordan det hadde vært om en dommer gikk rundt og var forbannet da? Da hadde det blitt mye mer rot.

Det er ekstremt vanskelig å være dommer, så folk burde virkelig tenke mer før de klager. Ja, det er lett å klage i kampens hete, men å dra det så langt som her? Det er feil. Det er utrolig mange faktorer du skal greie å få med deg. Ting skjer på brøkdelen av et sekund og du skal ta en avgjørelse innen kun et par sekunder. En dommer kan ikke oppfatte alle situasjoner riktig. Det er menneskelig å feile, selv om jobben til dommerne er nettopp å ikke feile.

Mchansern har helt riktig i det han sier rett over her. Lurer på om du har fått med deg at ordet gøy kan brukes ganske vidt i forklaringer og bruk. En dommer dømmer fordi han synes det er gøy å gjøre dette. Det er et enormt press på dommere med alle som klager. Prøv å vær dommer selv og kom tilbake med dine erfaringer.

 

EDIT. Nei, dette er ikke en post for å forsvare Edvardsen, men dommere generelt. Når du drar opp han bruker jeg eksempel med han tilbake.

Endret av DJ_Dark
Lenke til kommentar

jeg er ikke dommer fordi jeg antageligvis ikke ville gjort det så bra, synd at ikke Edvartsen har innsett det samme og lagt fløyten på hyllen...synes det er flere ting som er merkelige ved hans uttalelser. skal han liksom tenke:Nei nå må jeg ta meg tid til å ha det gøy? det er liksom ikke noe man trenger å si til andre dommere.

stor forskjell på å ha det gøy ved å gjøre jobben sin skikkelig,enn å fokusere på å ha det gøy under kampen...

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

men du utgreier stort sett om det samme...stor forskjell på å ha det gøy ved å gjøre jobben skikkelig og på den måten Edvartsen sa det under klippet. man skal ikke se bort fra at han dømmer rare ting for gøy. er ikke sikker på at det er på den måten du forklarer at han har det gøy. Hvis det er snakk om å ha en fin arbeidsdag ved å gjøre jobben skikkelig, er kanskje ikke gøy det ordet jeg ville brukt...I en slik sammenheng kan det misforstås...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...