Gå til innhold

Hva slags person ser du for deg når du hører navnet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jens Petter er en ungdom som har noen utrolige dårlige foreldre. De har git ham navnet "Jens Petter". På fritiden drikker Jens petter utrolig mye juice, og han er blitt helt gul i trynet av all juicen. Alle vennene til Jens Petter er helt normale folk som liker å tulle litt med han.

 

Mohammed Kåre

 

Mohammed Kåre er en 14-åring fra Oslo. Han henger konsekvent bare med innvandrere, han er relativt enormt mye gangster. Han går med Bjõrn Borg underbukser som han har dratt utenpå WESC hettegenseren sin, og buksene henger noe lavt.

 

Han bruker cirka en kvart boks Renati voks om dagen, og denne bruker han til å dra alt håret i en grusom fjortis sleik. Håret hans ser selvfølgelig meget fett ut, og det er svart. Han er noe lav, omtrent 1.70 og litt kraftig, men det er ikke mye muskler å oppdrive. Han drikker rusbrus istedenfor øl. Hvis han tar sjansen på å drikke øl blir han heftig dritings etter en øl. Han foretrekker blonde jenter som virker som magneter på alle invandrere, inkludert han.

Lenke til kommentar

Var ikke noen vidre navn så jeg bare slenger inn et: Kåre Magne

 

Kåre Magne er en høy, små spinkel mann i 30 åra som nylig har fullført lærerutdanning. Han gikk praksis på en ungsdommsskole i nærheten hvor han ble sett på som en gud av sulmheten som strålte av han og alle de komiske settningene som kom ut av munnen hans.

 

Nå for tiden jobber han som Mattematikk lærer på elektrolinja. Han liker å gi elevene ekstra fri siden det fører til at han får det samme. Han bruker å komme med ei kasse brus i uka som han gir ut til klassen, ingen vet vet hvor han får det fra men det er heller ingen som bryr seg så lenge de får ei flaske.

 

Elevene diskuterer ofte om hva Kåre Magne gjør på fritiden. Mange mener han spiller xBox med kompiser mens de tar seg en Carlsberg og drar jevnlig på fest.

 

Neste navn: John Oleig

Endret av Ilcapo93
Lenke til kommentar

John Oleig er en dum bonde som ville vekk fra landet og prøve seg i motebransjen i hovedstaden. Etter å ha innsett at han ikke skjønner seg på hva som ser bra ut, ender han opp med å drikke. Han styrter rusbrus, flaske etter flaske, fordi det akkurat er så svakt at det ikke svir, og langsomt får han full. Samtidig blir John Oleig ganske feit, før han innser at den eneste måten han kan tjene penger på, er å returnere til gården. Der orker han ikke stort mer enn å sitte på en krakk og melke kuer. Evig svidd av sin storbyopplevelse, vokser han stadig mer konservativ, og begynner å stemme på FRP, mens han venter på å overta gårdsbruket til sin far Svein Oleig.

 

 

Neste navn:

 

Dalai Ra

Endret av Ramius
Lenke til kommentar

Åtter Ballgaard

Åtter Ballgaard er en 32 år gammel mann fra Goteborg, Sverige. Han har kommet til Norge for å finne lykken siden han aldri fant den i hjemlandet. Åtter har brunt, mellom langt hår, brune øyner, ca 165cm høy og ganske tynn.

 

Åtter liker å leke med håret sitt. Han bruker flere bokser Renati og vasker det ut igjen etter 10 minutter for å lage en ny frisyre. Sammen med samboeren, Eva som også er fra sverige, driver han en frisørsalong midt i sentrum hvor de stadig får flere kunder.

 

Favoritt dyret til Åtter er hvalen, derfor finner man han ofte foran TV'en hvor han zapper gjennom de 1152 kanalene hans til han finner noe som kan være så mye som relatert til hvaler.

 

 

Neste navn: Jordan

Lenke til kommentar

Qvesle Eidsvoll er en 63 år gammel overvektig fugletitter, han kler seg i beige, røyker en pipe og er utdannet i meteorologi.

 

Foretrukken musikk er barokk men 30 minutters hardcore trekkspill soloer er også noe som sitter godt mens han blar igjennom sine når 30. 000 fuglebøker.

Han sitter i sitt retro møblerte herskapshus med en brandy på bordet ved siden av den majestetiske men litt slitte stolen han fant på ett loppemarked på 70 tallet.

 

Han har hatt mange elskere i sine yngre dager og er nå skilt av med to voksne barn.

 

Ole Karlsen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...