Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Når du har 3/0 selv mid, og har i tillegg outfarma motstanderen, men vi taper pga. jungleren hadde 0/7 etter 15 min (feeda samtlige lanes), da er det vel faktisk lov til å skylde på andre.

Selvfølgelig gjør enn jo feil selv, men det er jo ingen tvil om på hvem som har skylda for tapet.

Men du kommer ingen vei ved å skylde på junglern. Prøv å finn ut om du kunne hatt 15 cs ekstra, eller en kill mer, eller tatt wraiths mer, eller hindret motstander fra noen cs mer, eller ganket bot en gang ekstra, eller wardet inngang til jungel så junglern kunne levlet litt i fred ... Gir deg ingenting å si "jeg spilte bra, jungler spilte dårlig, det er junglers skyld".
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Jeg wardet på begge sider av midlane, som jeg alltid gjør, bot hadde vi også wards, samme med top.

Problemet var hovedsaklig etter at han gidde bort 2 kills, før det hadde gått 2 min, for å så faile hardt og brutalt på ganksene top og bot (spesielt bot).

Hva skal en gjøre, når det andre laget får en legendary Graves innen det har gått 20 min, og du har selv vunnet din lane med 0 deaths?

 

Jeg forstår tankegangen din, men i enkelte tilfeller hadde det ikke nyttet om du så var Toyz mid, du taper rett og slett pga. de på laget ditt.

Satt litt på spissen, en feeder intentionally, dere taper, skal du da sitte å analysere deg selv for hva du gjorde galt som gjorde at dere tapte?

Lenke til kommentar

Du skal sitte og analysere for deg selv hva du kunne gjort bedre, og så gjøre det bedre i neste game. Ingenting kan endre det gamet du akkurat spilte, og du lærer ingenting av å skylde på andre.

 

I neste game kan det være Graves bot bare får "Killing Spree" og jungler bare er 0/4. Da kan forskjellen på et bra game og et veldig bra game avgjøre om det blir seier eller tap. Hvis man ikke hadde analysert feilene etter det forrige spillet minsker sannsynligheten for å få det veldig bra gamet man trenger.

Endret av Zlatzman
Lenke til kommentar

Viss jungelern gjør det dårlig går det hardt ut over lanes, ingen tvil om det.

MEN jeg mener ganske sterkt at da er det opp til midlaner/toplaner å assistere med ganks selv om det muligens spolerer dem dersom midlaneren du har mot deg gir beskjed. Selv foretrekker jeg å late som om jeg backer, for så å gå gjennom jungle for å assistere med ganken.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

2 av mine early kills kom fra at jeg tok jungleren i våres jungel, samt jungler når han prøvde å ganke bot.

Top laneren greide seg i grunn fint, til tross for at jungleren våres feedet Teemo.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Det er ikke det jeg sier, jeg sier at av og til er lagkameratene dine så dårlige/spiller så dårlig at du ikke kunne gjort enn dritt uansett hvor bra du hadde spilt.

Lenke til kommentar

So fordi du ikke kunne påvirket nettopp dette gamet skal du ikke gjøre en vurdering av hva du kunne gjort annerledes for øke sjansene for at gamet hadde gått bedre?

 

Husk at junglern er på samme elo som deg, og har havnet der av en grunn. Han hadde nå et dårlig game. Alltid tenk over om det er noe du kunne gjort som hadde hindret ham i å ha et dårlig game. Eksempler:

- spørre support om å hjelper jungler med å starte med en smiteless red-buff

- bli med på en tidligere gank i sidelanes

- spørre jungler om han klarer spille jungler før champion select (i ban fasen)

- komme med konstruktive tips hvis jungler gjør noe feil (gank fra top-river ikke bot-river om midlaner favoriserer en av sidene?)

 

Jeg innser at det sjelden vil gjøre en forskjell, men det er disse forskjellene som gjør at man vinner 55% av games i stedet for 50% av games (ett game av 20 i forskjell) og dermed kan gå opp i elo.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Ikke tenk på "Hvordan kunne jeg carrya gamet?" i enhver situasjon. Tenk på andre spørsmål som "kunne jeg lest at jungleren gikk top, da redbuffen ikke er spawna og han går oppover, skulle jeg fulgt etter?" osv. "Kunne jeg calla til laget mitt om en rask dragon/baron der?" "Burde jeg ikke tatt wraits når jungleren ligger så langt bak?"

For å få ting analysert kan du ikke bare tenke på "dette gamet kunne ikke vinnes, jeg gidder ikke se på replay." Man vinner ikke alle kamper, sånn er det. Få din rolle til å bli bra, også finner du ut hvordan du skal calle plays. SKAFF DEG TIMERS OG BRUK DEM! Det er så enkelt, og gjør baits og raske trekk så mye enklere. Er utallige ganger der jeg har hatt timers på dragon der vi har farmet den hele gamet. (1,2k elo).

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...