Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det norske LoL-miljøet er lite, men voksende. Er et par folk nå som har fått opp Lolgamer.no, og skal prøve å få de norske spillerne og miljøet på et bedre nivå. Du kan stikke innom lolgamer.no på facebook også, for å få nyheter, oppdateringer og annen informasjon.

 

Det er få spillere som kan måle seg internasjonalt.. vi hadde jo en som var på topp på ladderen i S1 tror jeg, men ellers er det lite spillere som konkurrerer aktivt.

Lenke til kommentar

Sjekket ut lolgamer.no, men siden virket veldig inaktiv.

Flere dager i mellomrom på poster og tilbake postinger etc..

Ingen som vet om noe litt mer aktivt?

 

Også, jeg er snart level 30 og muligens klar for Ranked.

Siden jeg er ny til LoL, ranked etc... så kunne jeg godt tenkt meg litt hjelp med å lære det grunnleggende for Ranked matcher. F.eks: Hvor mange folk på per lines, hva slags champ jeg burde gå, hva jeg ikke må finne på etc..

Lenke til kommentar

Facebooksiden "lolgamer.no" er mye mer aktiv enn selve forumet, så gjerne stikk innom der for oppdateringer, scrims osv.

 

Kjapp innkjøring i ranked:

 

  • Lær deg minst 3 champs av hver rolle(jungle, top, apcarry, adcarry og support).
  • Skaff deg runes for de rollene du føler du kan best.
  • farm deg godt opp i løpet av spillet - farm har i lengden mye mer å si enn kills.
  • Ikke bli "caught". Verste tingen jeg vet i ranked når vi er godt uti lategame, er når folk blir tatt helt alene av hele det andre teamet, som fører til en 4v5-situasjon, som videre fører til loss. Ha en tommelfingerregel at det aldri er verdt å dø for et kill(situasjoner kan oppstå, men det lærer du etterhvert når du har spilt mer ranked).
  • Ikke flame de på laget ditt hvis de gjør det dårlig. Prøv heller å si noe konstruktivt med et smilefjes bak :)
  • Ikke snakk tilbake hvis noen flamer deg, det vil etterhvert føre til at dere fortsetter hele matchen og taper gamet på grunn av demotivering.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Gå AP sion mid, kassa, morgana, xerath etc. Lee sin og shaco i jungelen. FOTM champs med andre ord. Benytt deg sjansen hvis de som banner er plain retard.

Er som regel lettere å carrye med OP champs. Men anbefaler å heller bare game det du liker, å bli god på de. Ha en del normal wins før du hiver deg ut i ranked imho.

Lenke til kommentar

World of Warcraft bruker bare TCP, og er mye mer uproblematisk å spille gjennom firewaller på skoler o.l. League of Legends bruker UDP 5000-5500, og standardløsningen er vel at disse er stengt, mens TCP-portene WoW bruker er åpne.

 

Her er en applet som tester alle portene LoL bruker:

 

Firebind League of Legends Network Path Test

 

 

Kan godt tenke meg at du og it-admin har misforstått hverandre litt når det gjelder om det er lukkede porter eller om det er applikasjoner som har blitt spesifikt "sperret"

 

Noen måte jeg kan fikse dette på?

 

TCP ports 80,443,2099,5222-5223,8393-8400 are open on your network. Firebind was successfully able to transmit and receive data over these ports using TCP.

 

UDP ports 5000-5500 failed due to a PAYLOAD_TIMED_OUT_ON_RECV condition.

Lenke til kommentar

Meh, spilte nettopp i LoN turneringen. Vi får lov av admin å spille 4vs5 da vår siste ikke kunne komme før til match nr. 2.

 

Deretter når vi har spilt så nekter de andre å akseptere resultatet, og en annen admin sier at vi er diskvalifisert for å ha spilt 4v5 selv om vi har screenshot hvor admin sier det er ok.

 

Geez, usportslig oppførsel og useriøs turnering. :/

Endret av Cemi
Lenke til kommentar

Turneringen er egentlig bare rot, slik det var forrige gang.

 

Spilte nettop mot Complex tho, ble så hardt rævkjørt lol.

Alle på laget vårt ble tatt 1v5 ved facechecking ol, ingen cv ødela mye for oss og amumu som ikke klarer flash+R. Dårlig spilt av oss generelt også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...