Gå til innhold

Petter Vaagan Moen (Mjøsas Beckham)


Step_up

Anbefalte innlegg

petter-vaagan-moen.png

 

Petter Vaagan Moen

Venstre kant

Fødselsdato:05.02.1984

Fødested:Hamar

Nasjonalitet:Norsk

Høyde:181

Vekt:76

Sivilstatus:Ugift

Spillernummer:11

Debut:10.04.2006

Kontrakt:ut 2010

 

Spillerprofil: Petter Vaagan Moen

 

 

Petter Vaagan Moen ble tatt opp som medlem av A-stallen til Ham-Kam i 2001. Fra 2003-sesongen var han som 19-åring etablert i førsteelleveren og spilte til sammen 110 kamper for Hamar-klubben.

 

Den kjappe og tekniske venstrevingen har også vært innom samtlige aldersbestemte landslag og har bært kapteinsbindet på U21-landslaget. Petter har en presis og skuddsterk venstrefot som gjør ham farlig på dødballer og han har markert med mange målgivende pasniner.

 

Etter å ha blitt betegnet som et av landets aller største talenter i flere sesonger ble Brann vinneren i kampen om å signere «Mjøsas Beckham».

 

Overgangen ble satt til papir sommeren 2005 da Raymond Kvisvik forsvant og Brann trengte en erstatter på venstresiden. Men Ham-Kam sto på sitt og krevde at Petter ble værende på Briskeby ut 2005-sesongen.

 

I januar 2006 ble han plukket av landslagssjef Åge Hareide til landslagsturnéen i USA. Han debuterte i 1-2-tapet for Mexico i San Francisco 26. januar hvor han også ble kåret til Norges beste spiller.

 

Til tross for sine offensive egenskaper har Petter blitt en sterk bidragsyter defensivt med sin voldsomme løpskapasitet. Han har også maktet å holde de fleste konkurrentene ute av laget hele veien.

 

Han knakk foten på den aller første treningen under Steinar Nilsen i 2009, men klarte å bli frisk i tide til seriestarten og spilte fra start. I løpet av sesongen ble det flere lekre mål for venstrekanten.

 

I 2010 vendte Erik Mjelde tilbake til Brann og utfordret blant andre Petter, som har kontrakt med Brann ut 2010-sesongen.

 

her er oversikten over hans målpoeng.

 

Målpoeng

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bra kamp av Petter :thumbup: . Gode dødballer, fin assist og flere farlige gjennombruddspasninger. Fortsetter han slik, så er han tilbake på landsen før man vet ordet av det. Skal ikke se bort fra at han er med i første kvallikkamp.

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

Assist

 

Se på dette frisparket. Det burde vært malt! Er det rart vi kaller han Mjøsas Beckham? Jeg er jo nødt å se klippet om og om igjen...

 

Ser mange spillere han kan erstatte på landslaget. Hadde vært fin backup til Gamst. Evt så kunne han og ha gått inn i en indreløperrolle. Ville gitt Norge en ekstra dimensjon på dødballer og ville vært farlig med sitt skuddbein og pasningsfot. Kunne vært gull verdt for landslaget!

Lenke til kommentar

Men BA er utrolig latterlig :mad: . Gir PVM kun en 3'er på børsen :ohmy: . ok kanskje han skal trekkes ned en karakter, det husker jeg ikke. Men bare på dødballene og assisten så kommer han ihvertfall på en 6'er!

 

rart at frisparket hans ikke var en kandidat i matchball mandag. Slike frispark er ikke hverdagskost i TL!

 

 

Det er fantastisk lagt
(Erik Mjelde om PVM's frispark på Branns 1-2 redusering mot Sandefjord) Endret av Step_up
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har vært ett par kamper hvor han har måttet jobbe mye defensivt, men i dag noterte han seg for nye målpoeng. Først en skikkelig målsnikscoring, så lager han sjansen som fører til 2-0 med sin nydelige bakromspasning og helt tilslutt lager han 4-0 med feil fot!

Jeg tror at Mjøsas Beckham har sendt ut ett varsku om at Brann har flere trusler enn Gustav og Husky.

Om ikke PVM er selvskreven i neste tropp, da er det noe seriøst gale med Drillo. Om han ved en slik situasjon har vært på spritfylla og danset kalinka er heller uvisst...

 

 

det var feil mann som ble kåret til banens beste på stadion i dag!

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fantastisk Spiller. Hele 105 plass på spillerbørsen. Dette er kvalitet dere! Er man god så er man god uansett hvilket lag man spiller på. 105 plass på børsen er ikke mye å skryte av. Landslaget neste? Håper ikke det for Mesterskapshåpet vårt.

 

 

ja for børsen sier jo alt om en spillers prestasjoner :roll:

ville heller fokusert på det faktum at han er beste Brannspiller ved siden av Gustav på poengligaen med 6 målpoeng. Dagbladet har han på 30.plass. går man inn for å mislike en spiller, så kan man jo mene at den 105.plassen er betegnende for en spiller. Det betyr jo ikke akkurat at det er rett for det...

 

Enig.

 

Hva med en utdypning?

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...