Gå til innhold

Samsung Galaxy S, Android 2.1 med 4 tommers Super Amoled skjerm


Anbefalte innlegg

Det virka veldig rart heile greia ja, måtte ofte ut med minnekort, sim eller batteri før telefonen ville på eller noke so helst.

Nå var det slik at eg KUN fekk telefonen i download mode. Dermed kunne eg ikkje enable USB. Sidan eg ikkje kom i recoverymode kunne eg ikkje gjort noke der heller (køyrer ofte dalvik clean vanilgvis). Hadde eg berre komt i recovery var alt velstand, då kunne eg berre lagt inn ein backup frå eit par mnd sidan.

 

Fekk tips frå ein på xda om å legge inn semaphore kernel, for å kunne montere minne derfrå som ein usb stick. Fekk lagt inn kernelen, men fortsatt ikkje starte opp i recovery. La derfor inn stock system 2.3.3. Alt på internt og eksternt sd var intakt, halleluja!! :) Men systempartisjonen var selfølgelig sletta og overskriven med nytt. Og masse gamle program lagde masse krøll i systemet. Kopierte ut alt frå intern sd, deriblant veldig fersk titaniumbackup, tok fabrikkgjenoppretting, la inn CF-root, kopierte inn på internminne all backup frå titanium og clockworkmod backupfil, og køyrer as we speek gjenoppretting av cwm-backup. Deretter oppdatering med titaniumbackup. Det får holde i denne omgang. Reiser på ferie om ei veke, så skulle helst brukt tida framover til det til andre ting enn å sette opp telefonen på nytt. Men etter ferien blir det vel gjort eit eller anna sprell. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle likt å vist dette sjølv.

Det merkeligaste var rett og slett at ofte ville den ikkje på i det heile tatt.

Måtte gjerne ut med batteri, sim eller sd kort og så plutselig reagerte den av og til eller kvar gang. Og at den ikkje reagerte i det heile tatt frå av tilstand når kabelen var tilkopla.

Men med ein gang eg fekk flasha på nytt, var alt i orden.

 

One of those mysteries......

Lenke til kommentar

Og der havarerte telefonen igjen, akkurat same som første gangen.

Har heldigvis med meg pc på ferie, må berre kjøpe ein kabel og laste ned litt forskjellig for å fikse igjen.

Det blir nokk reklamasjon så det syng etter når eg kjem heim frå ferie......

Lenke til kommentar

På tide å bytte ut Galaxy S1'en min mot en Galaxy S3 :) Men må si at til tross for elendig batteritid har S1 fungert utmerket! Kjører selvsagt custom ROM!

 

 

Men slo til på Djuice sin deal, 1499,- for telefonen og abonnoment til 399,- mnd som inkluderer 500 sms, 500 ringeminutt og fri data ut året :) Tilsvarende det jeg betaler i dag med One Call er 349,- for det samme, og 4000 mb data. Altså jeg vil egentlig få en telefon til 1499,- pluss økningen i abonnomentet (51,-) Fornøyd med dette :)

Lenke til kommentar

Ja. S1 er fortsatt en bra telefon. Den kommer fort til kort på de tyngste spill og applikasjoner, noe som er ødeleggende for opplevelsen av telefonen, men du finner ikke en bedre pakke IMO. Stabil som et fjell(her vil nok Inbreak være uenig :)), god batteritid og fantastisk lyd. Selv sitter jeg litt på gjerde mtp S3. Kommer det skikkelig støtte for Voodoo, så vil jeg kjøpe den.

Lenke til kommentar

Supercurio snakka vel om at Voodoo sound er mulig for S3 siden den bruker Wolfson DAC slik som S1. S1 er jo en av de bedre telefonene når det kommer til lyd, spessielt med Voodoo sound.

 

Ellers så går det faktisk ann å få det meste til å kjøre flytende på S1 og, slik som GTA3 osv, som egentlig 'ikke skal gå' men det krever litt mer arbeid enn å få det til på S2 eller S3. Men så lenge min S1 lever så trenger jeg virkelig ikke mer fra en telefon, mer krevende ting har jeg både bærbar og stasjoner til, er ikke mer enn litt over 1 år siden jeg klarte meg helt fint med en Nokia 5300. :p

 

Men er jo selvfølgelig gøy å ha en telefon der alt kjører glatt som silke, slik som det er rapportert at S1 med 4.1 port gjør! :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Et spørsmål til de som fortsatt driver med litt små ROM oppdatering av denne gamle traveren.

La nettop inn en ICS lite rom som forøvrig ser veldig grei ut, bortsett fra launcheren, den er ikkje bra.

Er det noen som veit om et bra stock Jelly Bean lookalike theme for ICS til i9000?

Lenke til kommentar

Er det noen her som sliter med å få bank ID på mobil med i9000?

 

Jeg får nemlig ikke mulighet til å benytte meg av dette med Slim ICS. Jeg regner med at det er ROM'en sin skyld, da kundeservice hos både Talkmore og DNB klødde seg veldig i hodet og ikke klarte å komme med noe ordentlig konklusjon.

Endret av nortridge
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...