Gå til innhold

Samsung Galaxy S, Android 2.1 med 4 tommers Super Amoled skjerm


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

SGSen min ble født på ny i går!

Har kjørt Samsungs egen Froyo fra Kies med Voodoo lagfix en periode. I begynnelsen var det greit, men over tid ble det rimelig seigt. Det var nesten umulig å spille på den og den oppførte seg rart ved reboot.

Om det skyldes Samsung, eller haugevis av installerte programmer eller LaucherPro eller WidgetLocker er vanskelig å si. Jeg har lenge ventet på CyanogenMod til SGS, men de har mye problemer med utviklingen og siden jeg bruker telefonen i jobb vil jeg nødig kjøre for mye beta stappfult av bugs.

 

En mulighet var factory reset og prøve igjen, en annen var uorginal ROM (min ble etterhvert ganske uorginal selv). Så hvorfor ikke hoppe i det og teste noe nytt? Jeg valgte Darkyys ROM med Gingerbread tema. Darkyys er basert på JPU så dessverre er den ikke på norsk. Prosessen er ganske omstendlig, men resultatet var en helt rå telefon. Jeg er sikker på at en rendyrket ROM som CM klarer å skvise ut enda mer råskap av telefonen, men for å være basert på en Samsung ROM var dette utrolig.

Første runde i Quadrant ga 1350, altså ikke helt vill score, men ganske streit. Det er ikke et snev av lag selv med nesten alt installert som jeg hadde tidligere.

 

Så gjenstår det å se om laggen jeg opplevde var gradvis degradering av software (og at jeg dermed vil oppleve det igjen snart), eller om det faktisk hjelper å bytte til en uorginal ROM. Uansett, spennende å se!

Lenke til kommentar

Når du først begynner å kjøre uoriginal rom så betyr det ikke lenger noe om software degraderes over tid, da du likevel flasher telefonen to ganger i uken.

 

Darky og hans kolleger (konurrenter) slipper nye versjoner litt oftere enn Samsung for å si det sånn :)

Endret av kjibba
Lenke til kommentar

Finnes det en slags klokke-app, som kan vise tid selv om skjermen er slått av? En gammeldags skjermsparer rett og slett. Savner dette fra min gamle nokia, der tidspunkt ble vist på skjermen med ca 10sek mellomrom..

 

Alarm clock plus kan gjøre det, men skjermen er på og mottakelig for berøring. Selv synes jeg ikke det er så stress å slå på skjermen og se hva klokken er.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fikk telefonen idag og den virker veldig bra, har hatt Hero tidligere og har erfaring med Android.

 

Men det er et par ting jeg sliter med:

Får ikke skrudd av 3G, er dette et normalt problem? Har bladd litt i denne tråden og på google uten å finne noe.

Jeg trodde den midterste knappen på Power controll widgeten skulle brukes til å skru av/på 3g, men 3g er på uansett om jeg har den av eller på. Finner heller ikke noe i settings på mobilen, annet enn flight mode.

 

Jeg får heller ikke endret hvilken home screen som skal være default hovedskjerm.

 

Også sliter jeg litt med å holdetelefonen behagelig :p

 

Går til appbrain.com og finn fram appen med navnet "quick settings" den lar deg kjapp skru av det meste av\på ned et klikk, blant annet APN control som er det du trenger å slå av.

Også fra appbrain, finn fram "Launcherpro" og du har et nytt homescreen, som du også kan sette til default, bare sjekk i settings (trykk på home knappen en gang etter at du har innstallert det).

 

Hei, jeg sliter med 3GS. Fungerte fint inntil for noen dager siden, men nå går den ikke på 3GS/3G eller Edge. Wifi fungerer fint. Har Telenor Bedrift, har sjekket APN under innstillinger og den ligger slik det er beskrevet hos "ponsen" http://ponsen.no/blog1.php/2010/08/02/apn-innstillinger-for-telenor-mobil-pa-samsung-galaxy-s-i9000. Har også lastet ned Quick Settings, under Mobile data står det No APN configured. Når jeg trykker kommer jeg inn på innstillingene og der ligger Telenor APN aktivert.

Hva er feil?

 

Det løste seg, var lagt inn en sperre fra Telenor.

Endret av gaute14
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...