Gå til innhold

Faliraki, Hellas


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stranda er mye, mye finere enn den i selve sentrum av Rhodos, i alle fall. Ikke så mye stress og masete folk som i sentrum heller, bortsett fra om kvelden når de begynte å ville ha folk inn på barene sine. Var kun på Faliraki på dagtid og litt utover kvelden, så vet ikke hvordan selve utelivet var.

 

Men ville nok mye heller dratt til Faliraki enn selve sentrum. Forferdelig masete sted, står folk utenfor hver eneste restaurant og klenger seg på deg når du går forbi.

 

Faliraki er jo mye mindre, men altså mye finere, etter min mening. Dessuten var det bowling der, og mer å gjøre på stranda. :p

Lenke til kommentar

Heisann :)

 

Jeg bodde også i Faliraki en gang, eller faktisk HOtel Zoe Gardens, som ligger litt utenfor Faliraki, men jeg likte stedet godt. Det fungerer også greit som utgangspunkt for å nå resten av øya. Hvis man leier bil er det jo ikke noe problem, og det går busser i retning Rhodos og Lindos regelmessig. Hvis dere vil besøke sommerfuglene i Butterfly Valley må man først inn til Rhodos hvis dere vil bruke kollektivtransport, men har dere leiebil går jo dette også veldig greit!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...