Gå til innhold

jorden er universets sentrum


Anbefalte innlegg

ganske syk påstand ikke sant, nå for tiden?

det jeg ikke skjønner er at det finnes folk som mer eller mindre tenker det samme enda. Jeg snakker om all slags religiøse folk som virkelig tror at mennesket her på denne lille jorda er det "spirituelle" sentrum for en gud. Mennesket er faktisk ikke mere verdt enn en maur i en kosmologisk sammenheng

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

...Mennesket er faktisk ikke mere verdt enn en maur i en kosmologisk sammenheng

Hvis vi bare er dyr og tilfeldigheter av evolusjonen ville jo ikke være verdt mere enn maur! Men Gud har skapt oss med ånd, sjel og alle med vår egen helt unike personlighet og utseende! Og hva om vi også er det eneste intelligente livet i universet.
Lenke til kommentar

men på den andre siden, så har du ikke erfart at jorden ikke er universets sentrum. Helt fra man er liten ser man alle stjerner som om de er rundt deg. Man oppfatter gjerne alt som om det dreier rundt seg selv, ikke bare psykoligisk men også, men fra eget ståsted. Som i Platons hulelignelse, så kan det hende atdet vi opplever som virkelig, ikke er det. Men det endrer fortsatt ikke faktumet om at vi opplever andre ting som rundt oss, mer enn at vi går rundt de.

Lenke til kommentar

...Mennesket er faktisk ikke mere verdt enn en maur i en kosmologisk sammenheng

Hvis vi bare er dyr og tilfeldigheter av evolusjonen ville jo ikke være verdt mere enn maur! Men Gud har skapt oss med ånd, sjel og alle med vår egen helt unike personlighet og utseende! Og hva om vi også er det eneste intelligente livet i universet.

Gud plasserte dinosaurer i bakken for å teste vår tro, og friste oss til å tro på logikk. Folk som setter spørsmålstegn ved at ting kan være riktig og derav setter spørsmålstegn ved Gud kommer ikke til himmelen, men til helvete. Gud fortrenger intelligent liv, rasjonale tenkere, og belønner folk som tror blindt på ham uten å bruke hodet. Gud belønner de som ignorerer bevisene som peker mot at han ikke eksisterer. Gud belønner de som ikke setter spørsmålstegn ved ting. Gud straffer de barna som blir født i midtøsten, og derved blir manipulert ved å bli integrert i Islam. Gud sender dem til helvete, fordi de ikke hadde den rette tro. Han straffer de som blir rammet av tilfeldighetene, og blir født på feil sted.

 

Det virker ikke som om Gud verdsetter intelligens, gjør det? Han verdsetter tilfeldigheter.

Endret av Demonique
Lenke til kommentar

egil : jeg skjønner meg bare ikke på den trangen til å være i sentrum...

 

jkrist : ulike personligheter og utseende finner vi også i dyreriket. I hvertfall intelligens. Religionen din ble regelrett hugget inn i landet vårt for ikke lengre enn 1000 år siden. Likevel lar du deg styre av den, bøye nakken, i frykt for å bli pint i evig tid. Dere skjuler dere bak det store antallet som tror, men faktum er jo at de aller fleste "kristne" fakisk ikke tror på et helvette en gang. Det må sies å være en vinn vinn situasjon! Hvorfor er det så farlig å være liten da? ubetydelig? det vil jo bare si at du er så betydelig som du selv gjør deg! det er ikke farlig i det hele tatt. Og Jkrist - svar helt ærlig nå: ser du virkelig frem til å sitte å småprate med folk du egentlig ikke likte her på jorden, i all evighet?

Lenke til kommentar

Det er ingen som virkelig mener dette, det er elitistene som bruker dette symbolsk for at resten av verden er ignorante idioter. Poenget er å distansere alle mennesker så mye fra virkeligheten slik at multighetene for å få ut potensialet i livet blir minst mulig for andre enn dem selv. Det at du skriver denne posten, viser at taktikken deres virker til de grader. Dette er en del av det kontrollnettet som er satt opp mot menneskeheten.

Det bidrar også til at folk feilaktig føler seg smarte. Småmillionærene tror de er en del av elitistgjengen, men nei de ser ned på folk som ikke er multimilliardærer og

de som tror vi lever i "et velferdssamfunn" så er dette bare en illusjon. Folk bør få opp øynene snart. Klart folk må betale skatt for å finansiere veldferden, men der er faktisk ikke slik. Så og si alle skattepenger går uavkortet til bankelitene som avdrag på samfunnsjelden. Det er jo klart at staten vil heller låne penger av private bankeliter når de har myndighet til å lage egne inflasjonsfrie penger. Det er ikke noe problem at hele den siviliserte verden bruker hele livet sitt på å betale gjeld til bankeliten for noe som de har tatt ut av tynn luft. Penger = gjeld. Mer penger = mer gjeld. Pengene som eksisterer dekker ikke rentene. Rentene kan kun betales ved å kontinuerlig låne mer penger. Tenk så genialt å få hele verden til å godta å leve i et gjeldssystem som det er umulig å komme ut av. Det er den beste forretningsidé noen sinne. For en velferd det ville bli om vilevde i et ressursbasert samfunn som ikke var basert på å profittere men rett å slett bare å dekke behov etter alle-skal-få-prinsippet.

 

Det er det samme som når feks en elitist sier at oppvarming på andre planeter skyldes at de er nermere sola en oss så er det ikke fordi de faktisk tror eller mener at denne planeten er nermere sola men fordi de ser på oss som uintelligente ubrukelige spisere.

 

co2 er livsbringende, likevel har eletistene mer eller mindre lykkes med å lure menneskeheten til å tro at det er en dødbringende miljøgift som må beskattes så hardt at mannen i gaten blir totalt låst fra å kunne gjøre noe givende slik at eletistene kan få total kontroll.

Da kan de skape co2-kvoter ut av tynn luft slik de allerede skaper penger ut av tynn luft, så kan menneskeheten bare fortsette å være slaver for eletistene.

 

Hvis du lagde en bevegelse for å forby hydrogen dioxide så ville mange mange komme til å støtte aksjonen. Tusener av mennesker ville støtte deg i å ville forby vann.

 

Folk spør seg "hva er meiningen med livet?". Det er veldig vanskelig å finne mening når vi lever i fangenskap i et fengsel som vi ikke kan se. Når mange av oss lever i et samfunn hvis hensikt er å slave for eliten så er det vanskelig å finne personlig verdi i livet.

Da kan man jo selvsagt gå i fella med andre foten også og definere verdi i livet sitt ved hjelp av meterialisme. Studielån, huslån, billån som holder oss i sjakk hele livet og isteden for å betale ned gjeld bruker vi fremdtidige penger på å matrealisere ny verdi inn i livet vårt. Den ølen man kjøpte i studietiden kan i verste fall bli kostende 400 kr. Hvis du drakk 1000 øl over ti år isteden for å betale ned gjeld så kan det i praksis sette en tilbake 500 000,- før man når 45 år. Pytt sann tenker de fleste, en halv million er da ikke så mye. Nei, det er kanskje ikke en ekstrem mengde penger, men det er en god del. Det er kanskje ikke uvanlig å tjene ha en halv million i årsinntekt. Jeg tipper de fleste 40-50 åringer ligger et sted mellom tre hundre tusen og en million i årsinntekt. Problemet er at de har ikke uavkortet en halv million. Det skal betales skatt, daglig forbruk skal dekkes, man skal vedlikeholde hus og bil, man skal ha klær og luksus. Dersom man har igjen 50 000 i året etter at alt er betalt så vil det ta 10 år å betale ned de 500 000,- men da er det jo kommet nye renter og renters rente på dette. Jeg ser ikke noe problem i at folk bruker penger de har, men alt for mange mennesker sløser penger de ikke har på ting de ikke trenger. Å matrealisere verdi inn i livet sitt fremfor å bli gleldsfri gjør folk til livslange slaver. Det går an å unne seg litt i livet, men man kan sikekrt komme unna med 1 øl og en kaffe i baren fremfor å drikke 10 øl og kan man ikke ordne en skive med stekt egg etter byturen isteden for å bruke 200 kr på junkfood på vei hjem. En blir sikkert gjort til hån hvis man spiser en hjemmesmurt skive i lunsken fremfor å bruke 100 kr på bakeriet, dessuten er det jo ikke like godt. Mennesker tenker sjelden fornuftig eller langsiktig og dette vet eletistene å bruke for enhver pris.

 

Ved å distansere flest mulig mennesker fra virkeligheten oppnår man en manipulerbar og undertrykket menneskehet som er villig til å innfinne seg med mange problemer under forklaringen "det er bare slik" og ser ikke noe problem i å være slave for elitistene hele livet for de tror jo at de lever i et velferdssamfunn.

 

Vi lever i en zombie-nasjon der alt er dinstansert og langt borte fra der vi egentlig burde være. Folk er mer opptatt av å bruke mye tid og energi på totalt unyttige ting som ikke bringer oss næremere personlige mål enn å bruke tiden på noe som skaper fremdrift.

Folk ser i snitt mer enn 3 timer TV om dagen. Vi tenker i liten grad objektivt eller kritisk mens vi ser tv. Undervisningen i dag går ut på å repetere boken. I mine øye så er undervisningen verdiløs hvis samme kilde gir både spørsmålet og svaret. Manipulasjon kalles det, ikke opplæring. Hvis man vil lære bør man definere en relevant problemstilling og bruke summen av mange kilder til å svare. Den opplæringen vi har i dagens samfunn går ut på at alle har like mye verdi og alle skal ha de samme mulighetene. Alle skal være like og nåde den som skiller seg ut på noen slags måte.

 

Livet gå å finne ut hvem man allerede er, ikke å prøve å bli noe de vil du skal være etter "fri til å velge det vi allerede har valgt for deg" metoden.

 

Eletistene vil at vi skal tror at vi er bare "vanlige mennesker" når vi alle er ekstraordinære og fantastiske skapninger. Hvorfor bli lurt til å være helt middelmådig når man faktisk kan søke ut hva som ligger for en selv.

 

Vi er alle gode på en greie om vi kan finne ut hva. Det er mye bedre å finne ut hva man er god til enn å legge fokuset på hva man ikke mestrer. "Jeg blir aldri like god som han i fotball." "Jeg kommer altdri til å mestre å spille piano." "De er mye penere og vellykket enn meg." Jeg skal ikke nekte noen å se ned på seg selv og la seg villede av populærkultur til å definere verdi. Joda, skuespillere ser kanskje flotte ut på film, men da har de faktisk blitt sminket i timevis samt hatt både hår og klesstylister. Det finnes mindre pene mennesker, men de "vellykkede" ser faktisk ikke så uforskammet bra ut som mange tror hvis du ser de utenfor filmsettet. Det er så feil som det kan bli å være misfornøyd med seg selv ved å sammenligne seg med ihjelstylede og falske mennesker på et filmlærret. Det er mye bedre å finne ut hva man er god til enn å bruke all energi på å være misfornøyd over det som ikke ble.

 

En følelse "energi" er mye viktigere enn hva som faktisk er. Hvis du møter en dame/mann (potensielt fremtidig partner) som synes noe bra om deg så lar du henne/han være i den settingen, du ødelegger ikke alt ved å fortelle alle dine mangler og å røpe din sosiale verd'i. Partneren veldger deg fordi det føles bra og utfyllende, ikke fordi du er den beste og mest perfekte og feilfrie skapning.

 

Hva andre tror du er kan være viktigere enn hvem du faktisk er. Hva du føler om deg selv og slik du definerer personlig verdi er vesentlig for hva andre synes om deg. Er å elske en annen person summen av hva man gjør for denne eller at man eksplisit sier "Jeg elsker deg?" "Hun vet nok ikke at jeg liker henne, for jeg har ikke sagt ddet i klar tale." "Jeg smilte med hele kroppen og utrstrålte en enorm glede, men de andre skjønte nok ikke at jeg likte festen for jeg sa det ikke."

 

Det er en syk påstand at jorden er sentrum, men det virker etter hensikt.

Hva folk tror er, vil alltid være sterkere enn hva som faktisk er.

Elitistene kan påstå de villigste ting og vi kan riste på hodet og si "sykt at noen kan tro dette", men de vil alltid være elitister og vi vil forbli ubrukelige spisere i deres øyne. Når de har lurt oss til å være slaver og la andre definere verdien i livene våre så er de kanskje ikke så langt fra sannheten.

 

Religion er også funnet opp for å distansere mennesker fra det som er virkelig. Det vondt som skjer kan jo forklares med at herrens veier er uransakelige, eller så var det djevelen som gjorde det.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Det er ingen som virkelig mener dette, det er elitistene som bruker dette symbolsk for at resten av verden er ignorante idioter. Poenget er å distansere alle mennesker så mye fra virkeligheten slik at multighetene for å få ut potensialet i livet blir minst mulig for andre enn dem selv. Det at du skriver denne posten, viser at taktikken deres virker til de grader. Dette er en del av det kontrollnettet som er satt opp mot menneskeheten.

Det bidrar også til at folk feilaktig føler seg smarte. Småmillionærene tror de er en del av elitistgjengen, men nei de ser ned på folk som ikke er multimilliardærer og

de som tror vi lever i "et velferdssamfunn" så er dette bare en illusjon. Folk bør få opp øynene snart. Klart folk må betale skatt for å finansiere veldferden, men der er faktisk ikke slik. Så og si alle skattepenger går uavkortet til bankelitene som avdrag på samfunnsjelden. Det er jo klart at staten vil heller låne penger av private bankeliter når de har myndighet til å lage egne inflasjonsfrie penger. Det er ikke noe problem at hele den siviliserte verden bruker hele livet sitt på å betale gjeld til bankeliten for noe som de har tatt ut av tynn luft. Penger = gjeld. Mer penger = mer gjeld. Pengene som eksisterer dekker ikke rentene. Rentene kan kun betales ved å kontinuerlig låne mer penger. Tenk så genialt å få hele verden til å godta å leve i et gjeldssystem som det er umulig å komme ut av. Det er den beste forretningsidé noen sinne. For en velferd det ville bli om vilevde i et ressursbasert samfunn som ikke var basert på å profittere men rett å slett bare å dekke behov etter alle-skal-få-prinsippet.

 

Det er det samme som når feks en elitist sier at oppvarming på andre planeter skyldes at de er nermere sola en oss så er det ikke fordi de faktisk tror eller mener at denne planeten er nermere sola men fordi de ser på oss som uintelligente ubrukelige spisere.

 

co2 er livsbringende, likevel har eletistene mer eller mindre lykkes med å lure menneskeheten til å tro at det er en dødbringende miljøgift som må beskattes så hardt at mannen i gaten blir totalt låst fra å kunne gjøre noe givende slik at eletistene kan få total kontroll.

Da kan de skape co2-kvoter ut av tynn luft slik de allerede skaper penger ut av tynn luft, så kan menneskeheten bare fortsette å være slaver for eletistene.

 

Hvis du lagde en bevegelse for å forby hydrogen dioxide så ville mange mange komme til å støtte aksjonen. Tusener av mennesker ville støtte deg i å ville forby vann.

 

Folk spør seg "hva er meiningen med livet?". Det er veldig vanskelig å finne mening når vi lever i fangenskap i et fengsel som vi ikke kan se. Når mange av oss lever i et samfunn hvis hensikt er å slave for eliten så er det vanskelig å finne personlig verdi i livet.

Da kan man jo selvsagt gå i fella med andre foten også og definere verdi i livet sitt ved hjelp av meterialisme. Studielån, huslån, billån som holder oss i sjakk hele livet og isteden for å betale ned gjeld bruker vi fremdtidige penger på å matrealisere ny verdi inn i livet vårt. Den ølen man kjøpte i studietiden kan i verste fall bli kostende 400 kr. Hvis du drakk 1000 øl over ti år isteden for å betale ned gjeld så kan det i praksis sette en tilbake 500 000,- før man når 45 år. Pytt sann tenker de fleste, en halv million er da ikke så mye. Nei, det er kanskje ikke en ekstrem mengde penger, men det er en god del. Det er kanskje ikke uvanlig å tjene ha en halv million i årsinntekt. Jeg tipper de fleste 40-50 åringer ligger et sted mellom tre hundre tusen og en million i årsinntekt. Problemet er at de har ikke uavkortet en halv million. Det skal betales skatt, daglig forbruk skal dekkes, man skal vedlikeholde hus og bil, man skal ha klær og luksus. Dersom man har igjen 50 000 i året etter at alt er betalt så vil det ta 10 år å betale ned de 500 000,- men da er det jo kommet nye renter og renters rente på dette. Jeg ser ikke noe problem i at folk bruker penger de har, men alt for mange mennesker sløser penger de ikke har på ting de ikke trenger. Å matrealisere verdi inn i livet sitt fremfor å bli gleldsfri gjør folk til livslange slaver. Det går an å unne seg litt i livet, men man kan sikekrt komme unna med 1 øl og en kaffe i baren fremfor å drikke 10 øl og kan man ikke ordne en skive med stekt egg etter byturen isteden for å bruke 200 kr på junkfood på vei hjem. En blir sikkert gjort til hån hvis man spiser en hjemmesmurt skive i lunsken fremfor å bruke 100 kr på bakeriet, dessuten er det jo ikke like godt. Mennesker tenker sjelden fornuftig eller langsiktig og dette vet eletistene å bruke for enhver pris.

 

Ved å distansere flest mulig mennesker fra virkeligheten oppnår man en manipulerbar og undertrykket menneskehet som er villig til å innfinne seg med mange problemer under forklaringen "det er bare slik" og ser ikke noe problem i å være slave for elitistene hele livet for de tror jo at de lever i et velferdssamfunn.

 

Vi lever i en zombie-nasjon der alt er dinstansert og langt borte fra der vi egentlig burde være. Folk er mer opptatt av å bruke mye tid og energi på totalt unyttige ting som ikke bringer oss næremere personlige mål enn å bruke tiden på noe som skaper fremdrift.

Folk ser i snitt mer enn 3 timer TV om dagen. Vi tenker i liten grad objektivt eller kritisk mens vi ser tv. Undervisningen i dag går ut på å repetere boken. I mine øye så er undervisningen verdiløs hvis samme kilde gir både spørsmålet og svaret. Manipulasjon kalles det, ikke opplæring. Hvis man vil lære bør man definere en relevant problemstilling og bruke summen av mange kilder til å svare. Den opplæringen vi har i dagens samfunn går ut på at alle har like mye verdi og alle skal ha de samme mulighetene. Alle skal være like og nåde den som skiller seg ut på noen slags måte.

 

Livet gå å finne ut hvem man allerede er, ikke å prøve å bli noe de vil du skal være etter "fri til å velge det vi allerede har valgt for deg" metoden.

 

Eletistene vil at vi skal tror at vi er bare "vanlige mennesker" når vi alle er ekstraordinære og fantastiske skapninger. Hvorfor bli lurt til å være helt middelmådig når man faktisk kan søke ut hva som ligger for en selv.

 

Vi er alle gode på en greie om vi kan finne ut hva. Det er mye bedre å finne ut hva man er god til enn å legge fokuset på hva man ikke mestrer. "Jeg blir aldri like god som han i fotball." "Jeg kommer altdri til å mestre å spille piano." "De er mye penere og vellykket enn meg." Jeg skal ikke nekte noen å se ned på seg selv og la seg villede av populærkultur til å definere verdi. Joda, skuespillere ser kanskje flotte ut på film, men da har de faktisk blitt sminket i timevis samt hatt både hår og klesstylister. Det finnes mindre pene mennesker, men de "vellykkede" ser faktisk ikke så uforskammet bra ut som mange tror hvis du ser de utenfor filmsettet. Det er så feil som det kan bli å være misfornøyd med seg selv ved å sammenligne seg med ihjelstylede og falske mennesker på et filmlærret. Det er mye bedre å finne ut hva man er god til enn å bruke all energi på å være misfornøyd over det som ikke ble.

 

En følelse "energi" er mye viktigere enn hva som faktisk er. Hvis du møter en dame/mann (potensielt fremtidig partner) som synes noe bra om deg så lar du henne/han være i den settingen, du ødelegger ikke alt ved å fortelle alle dine mangler og å røpe din sosiale verd'i. Partneren veldger deg fordi det føles bra og utfyllende, ikke fordi du er den beste og mest perfekte og feilfrie skapning.

 

Hva andre tror du er kan være viktigere enn hvem du faktisk er. Hva du føler om deg selv og slik du definerer personlig verdi er vesentlig for hva andre synes om deg. Er å elske en annen person summen av hva man gjør for denne eller at man eksplisit sier "Jeg elsker deg?" "Hun vet nok ikke at jeg liker henne, for jeg har ikke sagt ddet i klar tale." "Jeg smilte med hele kroppen og utrstrålte en enorm glede, men de andre skjønte nok ikke at jeg likte festen for jeg sa det ikke."

 

Det er en syk påstand at jorden er sentrum, men det virker etter hensikt.

Hva folk tror er, vil alltid være sterkere enn hva som faktisk er.

Elitistene kan påstå de villigste ting og vi kan riste på hodet og si "sykt at noen kan tro dette", men de vil alltid være elitister og vi vil forbli ubrukelige spisere i deres øyne. Når de har lurt oss til å være slaver og la andre definere verdien i livene våre så er de kanskje ikke så langt fra sannheten.

 

Religion er også funnet opp for å distansere mennesker fra det som er virkelig. Det vondt som skjer kan jo forklares med at herrens veier er uransakelige, eller så var det djevelen som gjorde det.

Men øl er jo godt ?

Lenke til kommentar

Ja, øl er godt, men det går an å prioritere.

 

Lettøl = kr 5.

Sekspakning pils = 70,-

Glass øl ute = 70.-

10 glass øl ute per uke blir etter et år 36400,.

Årskostnad for 2 burgere og pøls hver lørdag = 10400,.

 

For 1500,- kan man leve på havregrøt et helt år, rent teoretisk iallefall. Personlig makter jeg å spise havregrøt kun 2 av dagens 4 måltid.

Jeg ser ikke fornuften i å bruke 24 ganger mer enn nødvendig på øl, man får nøye seg med en lettøl på onsdag og lørsag og få forbruket ned på 1/3 av havregrynbudsjettet.

 

Jeg setter det litt på spissen og er man gjeldsfri og har en million utbetalt i året så er det bare å kjøre på, men det er dumt å slite hele livet fordi man tok seg råd til ting man ikke hadde råd til.

 

Det må fint gå an å ta en sekspakning på vorspiel og så nyte bare kaffe i baren når man er ute på livet. Selv om man ikke har budsjett er det sjelden lurt å bruke mest mulig.

 

Mennesket har det best i frihet og med verdi som man definerer selv.

Hvorfor undertrykke seg selv i livet når man ikke må ved å definere seg selv ved hjelp av andres verdisystem?

 

019.png

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

ganske syk påstand ikke sant, nå for tiden?

det jeg ikke skjønner er at det finnes folk som mer eller mindre tenker det samme enda. Jeg snakker om all slags religiøse folk som virkelig tror at mennesket her på denne lille jorda er det "spirituelle" sentrum for en gud. Mennesket er faktisk ikke mere verdt enn en maur i en kosmologisk sammenheng

 

Med fare for å bli kalt både rasist, nazist og det som verre er, poster jeg denne linken som forteller om verdensanskuelsen til representanter for en religion vi har hørt mye om i det siste.

 

W

Lenke til kommentar

Påstanden er vel ikke så langt på jordet som noen skal ha det til.

 

Blant universets arter som vi kjenner til så er homo sapiens plassert på toppen av næringskjeden. Hvorfor skal vi ikke da definere denne artens "homeworld" som universets sentrum?

Lenke til kommentar

ganske syk påstand ikke sant, nå for tiden?

det jeg ikke skjønner er at det finnes folk som mer eller mindre tenker det samme enda. Jeg snakker om all slags religiøse folk som virkelig tror at mennesket her på denne lille jorda er det "spirituelle" sentrum for en gud. Mennesket er faktisk ikke mere verdt enn en maur i en kosmologisk sammenheng

 

Med fare for å bli kalt både rasist, nazist og det som verre er, poster jeg denne linken som forteller om verdensanskuelsen til representanter for en religion vi har hørt mye om i det siste.

 

W

Fantastisk!!! :D

 

Solen beveger seg 24 ganger i store hopp over himmelen og månen er halvparten av sola størrelse og jorden er flat... Jaja, kanskje like godt at fysakken står med et ben på et bananskal og den andre benet i graven... Før bare håpe han tar med seg den viten i graven.. he he.

 

Er så en ikke vet hvor en skal begynne engang når en kommer over slike :)

Endret av RWS
Lenke til kommentar

ganske syk påstand ikke sant, nå for tiden?

det jeg ikke skjønner er at det finnes folk som mer eller mindre tenker det samme enda. Jeg snakker om all slags religiøse folk som virkelig tror at mennesket her på denne lille jorda er det "spirituelle" sentrum for en gud. Mennesket er faktisk ikke mere verdt enn en maur i en kosmologisk sammenheng

 

Hadde du funnet sola hvis ikke pilen var der?

 

Artist_Drawing_of_what_the_Milky_way_may_look_like.jpg

 

Irak har kommet seg godt etter krigen skjønner jeg:

 

Ser ut som Bush sin innflytelse henger igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...