Gå til innhold

Den store Windows Phone 7-tråden


Gjest Slettet+32asd4f

  

20 stemmer

  1. 1. Har du en mobil med WP7 eller WP8?

    • Windows Phone 7
      10
    • Windows Phone 8
      10


Anbefalte innlegg

Ikke noe problem med kalender på WP. Eneste er at den mangler uke nr, men det er nesten standarden.

 

Når det gjelder apps så er det vel få ting som slår Nokia maps og Nokia drive :) MoreMaps er også genial.

For reiser har man 'trine i farta' eller 'trafikken' som fungerer bra. Posten sporing finnes.

 

google reader finnes ikke, men har evt Fuse reader eller Vonder reader.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Æsj, æsj og æsj.. Etter å ha lekt meg litt med Nokia Lumia 800 og Windows Phone 7.5 så hadde jeg egentlig bestemt meg for at det ble iPhone 5 (6) i slutten av september / starten av oktober.

 

Men så kommer disse griselekre Windows 8 mobilene og jaggu er man ikke liker sikker lenger.... Må vente å se hva Nokia og Microsoft drar opp av hatten og ikke minst Apple 12. september før man kan ta noen avgjørelse her gitt..

Lenke til kommentar

Angående den teaservideoen til Nokia, så har jeg lest en annen lur analysering av hva den egentlig betyr:

 

By now we have all seen Nokia’s teaser video and tried to analyse the clues within. MonWindowsPhone has its own theory, and it leads them to conclude that Nokia is teasing a 21 megapixel Nokia Lumia handset.

They noticed the video was strangely 21 seconds long, and that Phi was the 21st letter of the Greek alphabet, and that 21 was pretty close to half of 41, the number of megapixels in the Nokia 808 Pureview.

Of course a lower number of megapixels would allow for a slimmer phone, which would solve the issue of creating a Pureview smartphone with an acceptable form factor.

 

Vel, jeg synes det faktisk hørtes veldig fornuftig ut. Med tanke på hvor selvsikre Nokia er frem mot onsdag, så tror jeg vi iallefall får se noe skikkelig saker. Nokia kan, det er jeg helt sikker på!

Lenke til kommentar

Nokia blir ikke mer interessant for min del om hovedfokuset ligger på kamera som jeg aldri bruker, håper de klarer å smelle til med godt design og oppegående maskinvare ellers så har Samsung virkelig skutt gullfuglen når det kommer til Windows Phone 8 telefon her.

 

 

Syntes uansett det er skuffende med produktlanseringer i august, når de ikke kommer før sent oktober / starten av november. Er irriterende når du skal bli tvunget til å sitte å vente i tre måneder før du i det hele tatt har håp om å anskaffe deg produktet, spesielt i mobilmarkedet som utvikler seg raskt som fy for tiden....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

Lumia 800 og 900 har bra maskinvare og design, men kameraet var ikke helt i toppen. Kanskje Nokia kjører full pakke denne gangen.

 

Ettersom vi er i slutten av august (og Nokias Lumiaer annonseres i begynnnelsen av september), blir det maks et par måneder med venting. Det kan en klare.

Heldigvis er det ikke som Surface. Annonsert i juni, slippes i oktober (og 90 dager senere).

 

Tror jeg legger ut Lumiaen min for salg neste uke, så jeg får mest mulig for den. 2 måneder med HTC Desire bør jeg vel klare.

Lenke til kommentar

Hadde en fungerende Desire HD når Windows Phone ble sluppet, men nå tærer den så til de grader på humøret, men å vente til november klarer jeg helt fint nå :)

 

Nå er det jo heller ikke lenge til HTC annonserer telefonene sine (midten av september), så det blir nok mer og mer å velge i frem mot produktene kommer for salg.

Lenke til kommentar

Fikk svar fra NSB, de holder på å utvikle en app for Windows Phone.

 

Flott :-)venter på den

Noen som har alarm fra Securitas/Verisure som blir med å mase på app til WP ?

Ring eller send mail til Securitas.

App for windows er under utvikling og hvis alt går etter plan er det ikke så lenge til lansering uten av vi kan gi deg noen dato her & nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...