Gå til innhold

Dubstep-tråden


*F*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig i det du sier. Jeg er absolutt ingen ekspert på dette området, men jeg savner av og til litt tekster med nyanse. Ikke bare ting som høres kult ut. Sånn som feks den der midnight run sangen som er linket til her oppe. Midnight Run? Er det noe jeg ikke har fått med meg?

 

De fleste nå til dags som er nye til Dubstep genren, tror at alt handler om "Pure Filth", det skal smelle hardt uansett, og alt skal være High Pitched! Dette går meg på nervene at hver eneste producer kopierer hverandre, selv synest jeg Feed Me, Knife Party og Skrillex høres helt likt ut for tia, er jo nesten ikke noe forskjell, hvor blir det av den blod harde stilen til Feed Me???

 

Zeds Dead (ja nevner de nok engang)er en av de som faktisk gjør noe fett, stilen dems er helt rå og de har utviklet den over lang tid, ja de har vært innom noen fæle high pitch sanger men har selv funnet ut at deres stil ikke matcher "trenden".

 

Deres nyeste album:

 

http://www.youtube.com/watch?v=xmDASfOxfIs

 

Samt så burde man legge merke til Dope D.O.D fra Holland, den grome bassen med syke vokaler, verdt å følge med videre på disse gutta!

 

http://www.youtube.com/watch?v=TD5X9NSJrHE

Endret av Berniy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...