Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Prosjekt: 'Svarten'


vexed

Anbefalte innlegg

Da har jeg endelig fått laget en worklogtråd. Tenkte først å fortelle litt om selve bilen, og hvorfor valget falt på den.

 

Hvorfor?

 

Hvorfor kjøper en ungdom en gubbebil? Hvorfor ikke? 9-3 med sin 2.0 turbomotor gir mye bil for pengene, og kan, svært rimelig, gi ENDA mer bil for pengene, motormessig. I tillegg er det svært god plass i den, og kjørekomforten er det ingenting å si på! Med automatisk klimaanlegg, gleder jeg meg til en bilferie nedover på kontinentet til sommeren! Prisen, i forhold til hva jeg får for den, er (i mine øyne) ganske utrolig, da bilen er som ny, noe jeg kommer tilbake til nedenfor.

 

Svarten

 

En 2001 modell med snaue 58 000 KM bak seg og komplett servicehefte, praktisk talt en ny bil! Bilen har kun hatt en eier, en eldre kar - og standsmessig har jeg tro på at den har blitt behandlet meget pent. Neste service er ved 70.000, og dette er jo en god stund til. Alufelger sommer og vinter, NYE Hakka V-dekke som tåler oppimot 240 Km/t kan være nyttig på Autobahn i sommer. Eneste som er å trekke på felgene, er at de er rustet litt (bilder kommer), så hvis det er mulig å fikse dette, hadde det vært konge! Skal uansett ha nye felger til sommeren, så akkurat der er det ikke noe problem!

 

Utfordringen

 

Kan en kar, hvis kunnskaper om motorer og biler generelt er lik 0, klare å få disket opp en skikkelig ungdomssbil ut av en gubbebil? Det gjenstår å se, men dette er også en grunn til at denne tråden ble opprettet, slik at jeg har et sted å spørre dersom det er ting jeg lurer på!

Det som skal gjøres:

 

 

- Bilder Kommer -

Endret av vexed
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...