Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo en del syting nå i BC2 ang. snipere som huker seg ned bak en busk. En kan jo tenke seg hvordan hylekoret vil sette igang hvis de i tillegg vil få legge seg ned bak en busk. Er vel det Kalle mener med 'balancing'. Hvordan en ser ut når en ligger nede er ikke så viktig for meg iallefall, men det er positivt at Dice vil at alt skal se best mulig ut.

Lenke til kommentar

For at det her skal bli en nogenlunde realistisk krigssimulator, noe jeg har ansett BF for å være, så må man ha mulighet til å gå prone. Klart snipere kan skjule seg bedre, men da kan de heller fjerne ghilly eller gjøre andre grep. Prone hjelper jo også alle andre med å skjule seg fra snipere og.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I forhold til spill som OpFlash og Arma 2 så blir det barnemat. Men det er ikke noe negativt nødvendigvis. Arcade-elementer skaper mer flyt og action.

 

Nettopp. For mye realisme er ikke gøy. Man må finne mellomtingen, og er jo der BF gjør det så bra. Men så langt det lar seg gjøre, uten at det går utover gameplay, så er jo selvsagt jo mer realisme jo bedre.

Lenke til kommentar

Bra trailer, ikke noe å si på det, men ble litt skuffet da det ikke var noen nye scener omtrent. Mye av de scenene der har vært i tidligere videoer. Uansett, Frostbite 2.0 ser ut til å gjøre ting bra, blir nok fett i multiplayeren også dette! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...