Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjermspareren på min desire går ikke på lengre. Telefonen blir stående med skjermen på...

Noen tips?

nylig installert no apps som har tilgang til å endre på når skjermsparing går på / eller bare holde den? våken

 

JA... TAKK

 

Devil scare in 30s....... avinstaller

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Tok nettopp en factory reset, men viser seg at det ikke er mulig å oppdatere Android fra ver. 2.2.2. Kan sverge på at jeg hadde ver. 3.1 installert før. Den finner ikke noen oppdateringer når jeg går inn og sjekker manuelt. Kontaktet HTC og de sa at det siste de hadde sluppet for Desire var 2.2.2. Er ganske forvirret nå :confused:

 

Noen tips?

Lenke til kommentar

Herregud, 2.3 føles ut som 4-5 år siden.

 

Root+partisjoner med f.eks Rom Manager som gjør jobben for deg og legg inn f.eks ICS: http://forum.xda-dev...d.php?t=1355660

 

Er ICS for Desire stabil?

Ganske så stabilt, et par BSOD (black screen of death) i de forrige utgavene men de har klart å koke sammen en meget god og stabil ROM. Kjører 10.1 her :)

a2sd er så som så, kjører ikke det selv men Oxygen eller hva det en nå heter.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vel vel...er visst på tide å bytte fra Desire til en ny mobil. I går kjørte jeg en oppdatering på et program, og installerte et nytt et. Oppdaget da i dag at autosync funksjonen på mobilen ikke virket lenger. Siden 'Low on space' ikonet hadde kommet opp og jeg hadde ca 10mb igjen på telefonen, ante jeg at det kunne ha med det å gjøre (selv om det er noe dumt, ca 10 mb limit er høyt på denne mobilen). Avinstallerte Flash Player, og vips kom jeg opp i 18 mb free, og sync begynte straks å synce igjen...

 

Men hvilken mobil? For en tid tilbake var jeg innstily på nye Samsung Nexus mobilen, men leser en del trøbbel og de er trege med oppdateringer selv om det er 'ren' Google Android.

 

Deretter hadde jeg siktet meg inn mot Sony Xperia S. Men så kom HTC One X, som også er en veldig aktuell kandidat...

 

Kanskje jeg skulle lage en egen tråd og spørre om råd...sliter med å bestemme meg...

 

jarle

Lenke til kommentar

Selv valgte jeg One X. Dette var før Samsung S3 ble lansert, men siden min Desire begynte å skrante litt valgte jeg å kjøpe telefon før S3 kom. Skal du ha flaggskiptelefon med Android, er det vel One X, S3 og Xperia S som er valgene. Du har og LG, men de har ikke noen god historikk fra tidligere flaggskip...

 

Har ikke hatt hendene mine på S3 eller Xperia S, men er veldig fornøyd med One X. Liker personlig designet best på One X, samt at Sense er min favoritt av de tre launcherene. Nå blir det nok root på meg snart, så akkurat den biten er ikke så viktig...

 

Skulle jeg kjøpt i dag, så hadde jeg nok tatt en tur innom den lokale mobilpusheren og klådd litt på S3 før jeg bestemte meg. Skulle jeg bestilt ny telefon på grunnlag av det jeg vet i dag, så hadde det trolig blitt One X igjen. Uansett om du velger noen av disse telefonene, så får du en kraftpakke som burde vare lenge!

Lenke til kommentar

Uten å spore helt av tråden, og siden denne tråden nesten er død, så drister jeg meg til å følge litt opp dette med ny mobil her, men skal begrense meg.

 

Jeg testet i går en Samsung S3 og jeg er ikke noen Touchwiz eller Samsung fan, blir nok ikke S3 på meg.

Jeg ser og at faktisk HTC One S er også et bra valg, men leser om at noen sliter med at dekselet 'flasser'(?), det er jo ikke bra. Leser at i praksis har One S litt bedre batteritid enn One X, siden har en noe 'svakere' CPU.

 

Regner med jeg lander på One X eller One S, men er litt spent på hvordan Sony S blir når de kommer med nye Android...

 

jarle

Lenke til kommentar

du kan sette en maks grense og en advarsel grense på data pakke

 

Bruker bare LBE Privacy Guard appen jeg. Der kan man sette datagrense og blokkere apps fra å få tillgang til systemressurser, internett, contacts, sms, etc. Greit å ha hvis man skal bruke apps som FB eller lignende som skal vite hele livshistorien din.

Endret av eleNef
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...