Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De sier den ikke har nok minne, men det må være lagringsplass de mener. Proft å ikke skille mellom det... Uansett er det lenge siden jeg bestemte meg for at min neste telefon ikke skulle bli en HTC. Aner ikke hva annet det skal bli, men har planer om å ha Desire et år til, så får vi se.

Lenke til kommentar

Ribbet? Smooth og velfungerend, mener du vel? :p

 

Sense-ROMs er som WinMo Roms hacket sammen herfra og derfra, fordi man ikke har kildekoden. Resultatet kan defor aldri bli like bra som med AOSP ROMs, og de har d også (etter min erfaring) langt flere bugs og problemer.

Lenke til kommentar

Ribbet? Smooth og velfungerend, mener du vel? :p

 

Sense-ROMs er som WinMo Roms hacket sammen herfra og derfra, fordi man ikke har kildekoden. Resultatet kan defor aldri bli like bra som med AOSP ROMs, og de har d også (etter min erfaring) langt flere bugs og problemer.

Jo, det er nok "limt" sammen litt av det ene og det andre, men jeg har prøvd et par andre ikke-sense roms og må si jeg savner Sense. Og Leedroid er forsåvidt en rom jeg alltid vender tilbake til (kjørte i en periode heller froyo m/ sense enn gingerbread uten), og den er rimelig stabil.

 

Men jeg ser denne 2.33 med sense bruker en del mer minne. Jeg er vel reddet på grunn av at jeg bruker a2sd+, noe man ikke kan på en stock modell.

 

Noen som vet hva Data++ er? Ser man kan laste ned en rom med dette på isteden for A2SD.

Endret av Misantropen
Lenke til kommentar

a2sd er egentlig misvisende - det er jo noe som er tilgjengelige i vanlige stock ROMs også nå. (Goggles a2sd)

 

Bedre egentlig å bruke a2ex (apps2ex) som betyr at appsene er flyttet til ext-partisjonen på minnekortet. Det er "hack-varianten" av a2sd, også kalt a2sd+ av en del, nå som google har kommet med sin offisielle versjon.

 

Data++ (som, om man øsnker å bruke "korrekte" termer burde vært kalt data2ext) flytter data til ext-partisjonen på sd-kortet. Det gjør nemlig ikke a2ext - ikke nødendigvis i hvertfall. Det skyldes at apps og dataene deres lagres på forskjellige steder så en symlink (tilsvarende en slags snarvei) eller triksing med mountpointsene til det ene, kan gjøres uten å påvirke det andre.

 

Det påståes at telefonen blir tregere med data2ext og/eller cache på sd-kortet, men har ikke prøvd data2ext selv. klarer meg fint med apps2ext og cahe på sd-kortet med noen ROMS. (kjører ikke senseroms, men har en del apps, og noen av dem bruker en del dataplass.. :p

Lenke til kommentar

Har hatt Desire i 13 mnd, og er kjempefornøyd! Beste telefonen jeg noen ganger har hatt, til tross for litt lite internminne, dårlig batter(sikkert ikke bedre på andre smarttlf), og slappt kamera! Men nå er skjermen knust i ene hjørnet, så i løpet av sommeren blir det enten HTC Sensation, eller en eller annen tlf med 3dskjerm og 3dkamera :) Hvorfor? FORDI JEG KAN! :D

Lenke til kommentar

Er vel ikke så mye du merker til det. Merking av tekst er annerledes, det kommer graf over strømforbruk, og flere muligheter for strømsparing. Det var vel faktisk det jeg kom på i farten. I tillegg til gb kommer nok også (mer) oppdaterte systemapps, slik at man kanskje en stund sparer den plassen på partisjonen der man lagrer apps fra markedet. F.eks flash og Google maps som tar noe sånt som 11MB hver.

Lenke til kommentar

Det stilgste med Gingerbread er egentlig animasjonen når du slår av skjermen. Denne får man riktignok allerede med CM 7, som jeg stadig er like fornøyd med.

 

Det kommer nok helt an på ROM-en. Sensation har den f.eks ikke - som standard i det minste. Har ikke sett om det finnes som et valg.

Lenke til kommentar

Kan noen linke meg til en enkel og presis guide til hvordan man kan bruke SD-kortet som internminne? Jo mer jeg søker på nettet, jo mer susete i huet blir jeg, virker jo som det er en del forskjellige måter og gjøre det på. Burde gjort dette for flere mnd siden, men har kokt litt bort i grøten.

 

E: Gjør ikke noe om måten er noe avansert, bare guiden er det. :p

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...