Gå til innhold

Xbox ødela spill?


Benbels

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Det har seg sånn at jeg har spillt en del COD MW2 i det siste så jeg har bare latt spillet ligge inni konsollen. Men plutselig en dag når jeg startet opp spillet og skulle spille på live så sto det at cden var Unreadable. Når jeg tar ut cden så ser det ut som om det er noen veldig små ripper på platen. Hva kan ha skjedd? Jeg har hørt at man kan ødelegge spill i xboxen hvis du flytter på den osv. Men jeg har ikke rørt den i det hele tatt. Noen måte å løse probelemet mitt/få spilt igjen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg mener jeg har sett Game/Gamestop e.l. har maskineri som sliper vekk et tyyynt lag fra cd'en sånn at ripene forsvinner. Sånn maskin kan jo forøvrig kjøpes også, da.

 

Prøv å vaske cd'en med Zalo og skyll godt. Jeg har av og til hatt fettflekker som har ødelagt for meg, selv om det har vært riper i cd'en..

Prøvde med Zalo, men det funket ikke... : / andre forslag?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 år senere...

Det samme skjedde meg! Og det var et helt nytt spill, jeg hadde ikke brukt konsollen på 2 dager, skjønner ingenting! Ingenting funker...men xboxen min lagde plutselig en lyd da jeg starta den opp og og så stod det at cden var ødelagt, og hele cden hadde en stor sirkel med ripe!

Endret av elmoffa
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...