Jump to content

Mathayus

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 :)
 1. Hei! Leter etter folk som blir med på både multiplayer og zombies. Er ingen PROgamer, men sånn passe grei, spiller bare for morro..Samma om du er jente, gutt, mann eller dame..Er 22 år
 2. Så myye styr med andre ord?
 3. Hei! Har playstation 4, spiller litt med noen kompiser når jeg har tid, men når jeg skal snakke i gruppechat så hører verken dem meg, eller jeg dem også får jeg opp at det er NAT feil. Kan noen hjelpe meg med å fikse det?
 4. Men YZF skal mye til for at du trenger å skru på..
 5. Hei! Er det noen som kjører mellomtung her? De forskjellige klassene har jo ikke lenger noe å si med kubikken..nå er det hester det går på, lettsykkel kan maks ha 15 hester, mellomtung 48 hester, og tung hva som helst. Jeg har kjøpt en z800e som originalt har 95 hester, men skal plombere den ned så det blir lovlig det siste året før jeg blir 20 år og kan kjøre tung. Vet ikke om det egentlig er vits, er vell hvis det skulle skje et uhell og de tester sykkelen det kan få konsekvenser, men de merker vell ikke det på vanlige kontroller? Hvordan sykkel har du?
 6. Beklager hvis det er feil forum.. Hei! Jeg tenkte å holde en tale til søskenbarnet mitt i konfirmasjonen hennes, men jeg er helt blank på sånne ting. Noen som har noen enkle stikkord eller noe som kan gjøre det litt enklere for meg? Hva burde den inneholde, synes kanskje starten er den verste.. Takk for svar.
 7. Kan jeg spørre om et annet spørsmål? Jeg er russ i år, og er ikke fornøyd med alt som står på russekortet mitt..går det ann å tegne over det med noe uten at det blir for synlig? Vet det er sent å tenke på, men dreit meg litt ut med det :/
 8. XCOM - Enemy within! Er et gammelt PC spill som nå er gjort til mobilspill. Er sjuk grafikk på den, og når du starter klarer du ikke legge det fra deg. Koster ca 90 kroner, men liker du stratergispill vil du elske dette. Kan være kjedelig å se på youtube osv, men du får en fantastisk følelse når du spiller det og kan gi medaljer til dine egne soldater og ser de blir promoted.
 9. Hei! Fant ingen annen tråd for mobilspillet XCOM - Enemy Within, så derfor valgte jeg å lage en selv. Her kan dere diskutere ALT så lenge det er innenfor XCOM. Hva dere synes om det, tips og spørsmål. Planlegging til multiplayer-funksjonen, osv. Mer info kan komme!
 10. Hei. Vet ikke om dette er riktig forum, så bare å flytte..fant ikke noe enklere. Men det jeg lurer på er..jeg har en probook 4540s..og jeg har ikke TV for tiden, så går det ann å koble playstationen min til pcen og bruke pcen som en tv? Uten at man må kjøpe allverden av ting og laste ned ditt og datt? Takk for svar :-)
 11. Jeg har starcraft, og er skikkelig dårlig..så du må nok regne med å spille litt campaigns, eller mot noen som også er "noober" som meg for eksempel, ellers blir man totalt overkjørt! :/ Si ifra hvis du trenger en treningskompiss! )
×
×
 • Create New...