Gå til innhold

Bli frelst nå - det er enkelt som en bønn. *Ny problemstilling i førstepost*


Lett som en bønn.  

17 stemmer

  1. 1. Frelst

    • JA til frelse.
      12
    • BØNN for det frelste.
      9


Anbefalte innlegg

Jeg kunne selvfølgelig valgt å bli "frelst" bare for å være på den sikre siden, men det ville medført at jeg var likestilt med gale, sinnsyke mennesker som tror på alkoholiserte, jødiske zombiesnekre som skal redde verden fra undergang forårsaket av onani. Dersom du ikke har skjønt det snakker jeg nå om kristne :)

 

God helg.

 

Onani?

 

Er det de som stopper deg i å bli frelst? Fordi da kan du ikke få onanere? Ja da skjønner jeg at du er tvilende til å bli frelst! Da onani er en menneskerett, og en fantastisk "gave" fra Gud.

 

At en ikke kan onanere er en gedigen mistforståelse. Ja riktig nok, en kan ikke onanere hvor som helst da, det passer seg ikke å gjøre det i middagselskapet hos kongen ved siden av Dronning Sonja. Men selv om enn hadde gjort det så hadde ikke det medført helvete.

 

Du hører at det er sagt blant folk at onani kommer fra en person i Bibelen med cirka det samme navnet, altså Mr.Onani. Du hører videre at de er sagt at fyren onanerte og Gud ble sint på han fordi han lot sin sæd gå til spille. Okeey tenker du, da går det til helvete med deg, fordi du klarer ikke å la være å onanere.

 

Men ikke fortvil, for her kommer oppklaringen i den store misforståelsen.

 

1.Historien om onani og at Gud ble sint på fyren er ikke riktig, eller rettere sagt det er riktig, men hele poenget har ikke kommet frem.

 

2.Så la meg fortelle deg hva som faktisk skjedde jo før jo heller, slik at du kan onanere deg videre inn i helgen:

 

Gud hadde en plan med mannen onani, endel av planen var at han ble befalt å gjøre sin kone gravid. Hr.onani begynte å knulle konen sin slik som Gud hadde befalt han å gjøre - men like før han skulle fylle opp vaginaen hennes med sin sæd, så trakk han sin kuk ut og spermet det hele på jorden istedet.

 

Gud ble sint og sa "hvorfor lot du din sæd gå til spille, når jeg hadde fortalt deg at du skulle gjøre henne gravid".

 

Så visst du hører folk si til deg at det er synd å onanere ut sin sæd, så er det altså ikke riktig. Gud har ingen problemer med at du får din sperm væske i omløp og skiftet ut med gjevne mellomrom fra din pung.

 

Hadde du derimot fått en åpenbaring og befaling fra Gud om at du skulle gjøre Kari Hansen gravid med barn, så hadde nok Gud bli irritert på deg visst du sprutet sæden din på trynet hennes istedet for inni fitta.

 

Jeg vet at det er mange gamle såkallte fundamentalist kristne som du sier, så ikke har noe imot onanering. Men at det bare er sundt og bra. Og som heller ikke har valgt å misforstå historien om den bibelske onani.

 

Og selv om en skulle gjøre noe som er synd, så går du ikke fortapt så sant du har frelsen. Mennesket er nemlig født syndig av natur, sykdom - hodepine - drap osv er nemlig alt fra den syndige natur. Frelsen er nøkkelen, men velger enn å tro på NT sitt budskap blir selvsagt opp til hvert enkelt mennesker som er så priviligert å få høre om det glade budskap.

Endret av IDF
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og visst du ikke er 100 prosent sikker, hvorfor har du da til nå valgt å ta sjanse på å gå fortapt?

 

Jeg har allerede forklart deg at man ikke kan velge å tro på gud, man må overbevises på ett eller annet tidspunkt.

 

Jeg kan stille deg det samme spørsmålet forresten. Kan du være 100% sikker på at det ikke er Allah som er den riktige guden og at du ved å ha valgt feil gud, faktisk er en kjetter og er fortapt av den grunn? Hvorfor har du tatt sjansen på å gå fortapt?

Lenke til kommentar
Jeg kunne selvfølgelig valgt å bli "frelst" bare for å være på den sikre siden [...]

Er det nå egentlig noen sikker side i det hele? Kristne er ikke de eneste som bruker og har brukt indirekte og direkte trusler i sin agenda, det er mange ensartede påstander i fra mange hold så der er man satt i sjakkmatt.

For meg fremstår disse hersketeknikkene som desperate og argumentløse.

Lenke til kommentar
For meg fremstår disse hersketeknikkene som desperate og argumentløse.

Det er jo det de er! Synd at ikke de som fremsetter disse trusslene ikke evner å se at de bare er påstander og at de ikke lenger klarer å skremme folk med slikt, ihvertfall ikke i forhold til før i tiden! Men de skjønner visst ikke at de fleste mennesker ikke er så overtroiske som dem eller noe slikt ser det ut som....?

Lenke til kommentar

Det gjør meg vondt å se bildet i førsteinnlegget av den lille jenta som har blitt indoktrinert at det finnes en usynlig mann med kjortel oppe i skyene som kikker ned og ser alt hun gjør og som hun kan "snakke" med (han svarer aldri, men det er visst ikke så farlig). Det er grov barnemishandling :(

 

Tråden er vel uansett fortsatt ren forkynnelse, selv om det er lagt til et lite spørsmål på slutten (trådstarter skjønte selv at det var syltynt, for han skrev "Ny problemstilling som er naturlig å stille til sist i hovedinnlegget" for å rettferdiggjøre seg. Hvorfor poengtere at det er "naturlig" å plassere det der?).

Lenke til kommentar
Jeg kunne selvfølgelig valgt å bli "frelst" bare for å være på den sikre siden, men det ville medført at jeg var likestilt med gale, sinnsyke mennesker som tror på alkoholiserte, jødiske zombiesnekre som skal redde verden fra undergang forårsaket av onani. Dersom du ikke har skjønt det snakker jeg nå om kristne :)

 

God helg.

onani-*snip*

 

Åh kult, nå har jeg sååå blitt kristen.

Endret av ArilC
Lenke til kommentar
er det her bare tull?

 

Nei! Det er nok tullball i verden allerede. Var også det Jesus sa, det kom til å bli mye tullball til slutt, han siktet til religiøse tullball sekter og vranglære som skulle poppe opp i øst og vest. Der de glade budskapet om frelsen mister fokuset. Men hold dere til meg....

 

 

.....ja ikke meg da, men til Jesus.

 

Og det gjelder også onaniens venner og multi kirke brenneren greven for den sak skyld. Selv om det er mer akseptabelt og normalt for folk flest å onanere enn å brenne ned gamle historiske byggninger på fritiden. Frelsen gjelder med andre ord alle mennesker på hele jorden, totalt uavhengig av hvem enn er.

 

Kom akkuratt som dere er, det er frelse nok til alle sa den Guds utsendte frelseren. Ingen blir støtt ut sier han, og det er hans ord som gjelder til syvende og sist!...

 

...og ikke indremisjonens "gamle grettne sure menneske fiendtlige damer" sine meninger. Fordi det er ironisk nok akkuratt DEM som ofte fører sjeler til helvete til slutt, da dem skremmer og fordømmer omtrent alle til huttetei vekk fra Jesus...

 

...bortsett fra andre "sure gamle grettne inngrodde kjerringer" da, som er så tilsynelatene perfekte og syndfrie at selv Jesus kan virke å være store syndere i forhold. Drakk seg halveis full og greier, Guds sønn til og med.

 

Hva er det Jesus sier? Det er mange mennesker en vil se i fortapelsen, som en var sikker på skulle til himmelen. Og det blir mange mennesker i himmelen, som en trodde gikk fortapt.

 

Poenget med de ordene var selvsagt at visst en har tatt imot frelsen, så kommer enn til himmelen uavhengig om en var en synder på jord. Jesus kom nemlig ikke for å berge "perfekte mennesker", han kom for alle oss andre normale syndige mennesker, som er født syndig av natur.

 

Hvem var det Jesus sa skulle få være med han inn i Guds rike etter at han døde? Riktig, det var en stygg kriminell forbryter som hang ved siden av ham på korset, han hadde viet sitt liv til å øydelgge og stjele fra andre mennesker!...

 

...men det mennesket sa til Jesus "jeg velger å tro at du er frelseren" og sier det frimodigt ut og er ikke redd for at andre hører det eller hva andre måtte mene om det. Det skulle ikke mer til. Han andre fyren som hang på andre siden av Jesus, lo, hånte og gjorde narr av det hele. Det høres kanskje urettferdig ut, men det fikk sine konsekvenser. Han gikk fortapt. Er de noen som ønsker å klage på det vedtaket, at den fyren gikk fortapt, så send klagen til Gud.

Endret av IDF
Lenke til kommentar

Å tro på slikt uten et fnugg av bevis er tull ja!

 

Seriøst IDF:

Er dette religiøse rantet alt du har å vise til for frelse? Ikke et eneste bevis for at det virker i det hele tatt, bare en haug med grunnløse påstander i en gammel bok?

 

Men siden du er så sikker på dette vil jeg spørre deg et spørsmål. Hvis du fikk kreft og en lege hadde kom til deg med et umerket glass med "medisiner" og sagt at du måtte ta disse i resten av ditt liv for å bli frisk, ville du da gjort det? Du vet ikke om medisinen hjelper, for alt det du vet kan det være sukkerpiller.

 

På meg så virker kristendom som om du må la deg smitte før du kan kureres, du må altså smittes av AIDS (synd) og håpe at de finner kuren (jesus) og vet du hva? Jeg foretrekker å leve livet uten begge deler jeg, ikke noe AIDS og ingen jesus... Så jeg blir nok ikke frelst nå. :)

Lenke til kommentar

Akkurat den hellige ånd-biten tror jeg har blitt vridd litt på i det siste. Den dukker såvidt jeg vet opp i Bibelen i forbindelse med arrestasjonen av Jesus, der en representant for di skriftlerde sier noe i retning av "Vi vet hvem du er, og vi kan ikke godta det". Altså underforstått at de vet han er Guds sønn, men det vil føre til trøbbel for deres egne maktposisjoner. De "tror" altså, men går imot likevel.

 

Ikke helt det samme som en gjeng med "jegvilværrakulateist"-kids som ikke tror, og som legger ut I repent the holy spirit-videoer på Youtube. Det blir litt i samme kategori som at jeg skulle legge ut video av at jeg spiser gris (ref. islam).

Lenke til kommentar
Ifølge bibelen er det ikke frelse nok til alle. Det er ikke nok frelse til de som spotter Den Hellige Ånd.

Det er saktens frelse "nok" til alle, spørsmålet, også i bibelen, er om man faktisk vil bli frelst. Du trenger ikke lete lenge, f.eks. i dette forumet, før du finner eksempler på nettopp det.

Lenke til kommentar
Akkurat den hellige ånd-biten tror jeg har blitt vridd litt på i det siste. Den dukker såvidt jeg vet opp i Bibelen i forbindelse med arrestasjonen av Jesus, der en representant for di skriftlerde sier noe i retning av "Vi vet hvem du er, og vi kan ikke godta det". Altså underforstått at de vet han er Guds sønn, men det vil føre til trøbbel for deres egne maktposisjoner. De "tror" altså, men går imot likevel.

Du tenker nok på uttalelsen: Jødene svarte: "For noen god gjerning steiner vi deg ikke, men for gudsbespottelse: Du som er et menneske, gjør deg til Gud."

 

Og det stemmer det du sier - de forstår hva han sier, men aksepterer det ikke. Det kommer kanskje ikke så mye av tro, slik vi forstår ordet, men fordi de kjenner GT så ser de og at det Jesus gjør er å gå inni roller, navn og bilder som er forbeholdt Gud.

Lenke til kommentar
Gud, sorry for alt onde jeg har gjort, amen.

 

BTW kan jeg få en snus? glømte å kjøpe

 

Både snusere, røykere, alkolister og narkolister kommer til himmelen så sant de er frelst.

Kan gjerne sende deg en pakke snus, visst trangen din blir for stor og du ikke får tak i selv.

 

Men det betyr selvsagt ikke at jeg tror tennene dine har godt av det, eller at Gud virkelig tror det er best for deg å snuse. Men du går ikke til helvete fordi du snuser. Du vil sikkert ikke trøkke snus eller heroin inn i kjefften på barnebarna dine, men heller anbefale dem å trøkke inn noe mer konstruktivt.

 

Gud sier jo noe om at vi har ett ansvar for å ta vare på kroppen vår, iallefall visst en vil smile stolt til sine etterkommere og skryte av at enn har blitt velsignet av Gud med ett smil "ala" Tom Cruise.

 

Så tror ikke vi får noen bonus medaljer utdelt av Gud visst vi kjører harde narkotiske stoff opp i rævva. Men hallo? livet er ikke alltid så lett på denne skakk kjørte urettferdieg syndige jorden, og det vet Gud godt.

Endret av IDF
Lenke til kommentar
Gud, sorry for alt onde jeg har gjort, amen.

 

BTW kan jeg få en snus? glømte å kjøpe

 

Både snusere, røykere, alkolister og narkolister kommer til himmelen så sant de er frelst.

Kan gjerne sende deg en pakke snus, visst trangen din blir for stor og du ikke får tak i selv.

 

Men det betyr selvsagt ikke at jeg tror tennene dine har godt av det, eller at Gud virkelig tror det er best for deg å snuse. Men du går ikke til helvete fordi du snuser. Du vil sikkert ikke trøkke snus eller heroin inn i kjefften på barnebarna dine, men heller anbefale dem å trøkke inn noe mer konstruktivt.

 

Gud sier jo noe om at vi har ett ansvar for å ta vare på kroppen vår, iallefall visst en vil smile stolt til sine etterkommere og skryte av at enn har blitt velsignet av Gud med ett smil "ala" Tom Cruise.

 

Så tror ikke vi får noen bonus medaljer utdelt av Gud visst vi kjører harde narkotiske stoff opp i rævva. Men hallo? livet er ikke alltid så lett på denne skakk kjørte urettferdieg syndige jorden, og det vet Gud godt.

 

Prøver og slutte :) Har jeg sviktet viss jeg har stjelt? Tagget? Banket driten utav av folk som har gjort vonde ting på meg eller min familie? (Det blir det samme som å beskytte familien min)

 

Jeg prøver å leve livet så lenge det varer. Har ikke peiling hva så skjer med tankane mine etter døden, creapy!

Narkotia er laaaangt i fra snus man.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...