Gå til innhold

Bittelite forslag angående redigering av innlegg


Anbefalte innlegg

Når jeg poster et innlegg og ser at jeg har gjort en minimal ord- eller punktsettingsfeil er jeg bare nødt å rette opp feilen. Det som irriterer meg da er den lille "dette innlegget ble redigert av..."-linjen som dukker opp under innlegget. Dette virker kanskje helt meningsløst for noen, men uansett... Det jeg foreslår er en liten knapp i redigeringsboksen som kan checkes om man ikke vil ha linjen under posten. Jeg foreslår også at denne muligheten kun er tilstede de fem første minuttene etter innlegget er postet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig med trådstarter. Tror dog en løsning à la Digg.com kan være å foretrekke; la innlegget være redigerbart noen minutter før "dette innlegget ble redigert av..."-linjen gjør sitt innpass.

 

Bruker lager innlegg og trykker på svar-knappen. Timer teller ned antall minutter og sekunder til redigeringsamnestiet opphører. Bruker gjør endring før tiden går ut. "dette innlegget ble redigert av..."-linjen dukker aldri opp.

 

Dersom bruker redigerer innlegget etter at tiden er utløpt vil innlegget suppleres med den nevnte "dette innlegget ble redigert av..."-linjen.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...