Gå til innhold

SpeedTouch ST 780WLT sluttet å fungere


Anbefalte innlegg

Satt på pcen da nettet plutselig sluttet å fungere, gikk og sjekket routeren men berre power-lyset lyste, skrudde den av og lot den være av en stund og når eg slo den på igjen lyste power, DSL og ethernet lysene, men ikkje internett og WLAN.

kobla til med kabel og prøvde å komme inn på HTML sida til routeren men kom ikkje inn. har sjekka kjør-CMD-ipconfig og default gateway e blank. har prøvd 'trubleshoot problems' og får beskjed om at den ikke har et gyldig ip oppsett.

 

any ideas?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tips. Foran på modemet er det en knapp på midten som skal aktivere eller deaktivere WLAN. Hold den inne i 10 sek. og se om WLAN vil begynne å lyse igjen. Dersom det ikke skjer så prøv en gang til.

 

Dersom WLAN-lampa begynner å lyse rødt og du heller ikke klarer å få kontakt med modemet som Johnnygrandis beskriver så ring Telenor å få tilsendt et nytt.

 

Er en kjent feil at de på vilkårlig tidspunkt kan slutte å fungere, og WLAN-lyser rødt, mens alt annet ser OK ut. Det er en programfeil som ikke kan rettes ved vanlig fabrikk-resett av modemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...