Gå til innhold

Tråden om Fallout: New Vegas. (Ingen OT og ingen piratsnakk.)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

haha...Hm, får se om jeg skal reloade tilbake til før jeg bynte med benny.. Så kan jeg gjøre side-questene ;D

 

Hvor langt kom du med benny for side questene forsvant? Nå ble jeg litt bekymret seh, for jeg gikk opp i suiten hvor han prøvde å drepe meg. Men de fleste questene ser ut som de fortsatt er til stede... Har jeg misset noe?

Lenke til kommentar

Må si jeg storkoser meg med dette spillet. Jeg har kommet til, og er vel ferdig med, Boulder City, og jeg ble nettopp level åtte. Er det level cap på 20 i dette spillet også? Det føles som om jeg spiller Fallout 3 for første gang, det er fantastisk å utforske en ny wasteland, like fantatisk som det var å utforske Capital Wasteland.

 

Det jeg må si, er at jeg langt foretrekker Three Dog fra FO3. Jeg finner Mr. New Vegas temmelig kjedelig å høre på, i tillegg til at det er færre sanger her enn hva det var i FO3.

Lenke til kommentar

Oppe på overflaten er New Vegas ganske bra, men under den... Alle har gått og lagt seg her, så det er helt stille i huset og ganske mørkt. Jeg skrudde opp lyden litt og gikk ned i en kjeller for å jakte på "usynlige demoner", som de så fint ble kalt. Det var svært mørkt i kjelleren, så jeg tok frem en pistol og begynte å krype fremover. Det er mange korridorer og enda flere sidedører, så fiendene kan komme fra hvor som helst. Helt plutselig dukket en av de demonene opp rett foran meg fra løse luften med et høy brøl og en svær klubbe hevet til slag. Fy faen hvor mye jeg skvatt der! Den var usynling først, så den dukket ikke opp på radaren før den stod rett foran meg. Jeg prøvde å fyre løs mot hånden dens for å bli kvitt klubben, men det gikk gårlig. Klubben traff meg i hodet og gav meg hjernerystelse, så skjermen blir ganske uklar med jevne, korte mellomrom. Alt jeg kunne gjøre var å løpe tilbake dit jeg kom fra ot ut døren, og håpe den ikke kom etter. Det gjorde den jo selvsagt... Heldigvis klarte jeg å få den på andre tanker med å bruke Incinerator, men den er ennå i live og venter der inne. Men tør jeg gå tilbake... :ermm:

 

Akkurat dette er grunnen til hvorfor jeg nekter å jukse. Jeg sliter som faen mot den greia der, og så vidt jeg vet er det flere av dem der nede. En er farlig nok, så om jeg treffer to om gangen... :ermm: Hadde jeg villet jukse hadde jeg bare skrudd på godmode eller gitt meg selv et bedre våpen og blitt kvitt problemet. Eller brukt den killall cheaten. Men hva er poenget? Det ødelegger jo hele spenningen. Fallout: New Vegas handler om å prøve å overleve i en verden ødelagt av atomkrig. Det er svært få ressurser, så hver eneste dråpe vann teller. Hvert eneste skudd til hvert eneste våpen teller, fordi det kan være svært vanskelig å få tak i mer ammo. Blir et våpen ødelagt kan det være vanskelig å få det reparert. Bruker jeg en cheat for å drepe fiendene uten engang å sloss mot dem er jo hele vitsen borte.

 

Btw er ganske sikker på at det er et achivement på xboxen for å nå lvl 30.

Endret av vikingkylling
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er helt enig, vikingkylling. Og den questen der skremte vannet av meg. Jeg hadde bare en lusen pistol og begrenset med ammo da jeg rotet rundt der nede. Ikke fant jeg fram heller, ble masse frem og tilbake for å forsøke å tyde kartet og hvor jeg skulle. Men det føltes veldig godt da jeg endelig var ferdig. :new_woot:

Lenke til kommentar

oO

 

-

 

Det er derfor jeg sier: takkeh seh te konsoll. Faller du for fristelsen finnes det allikevel ingen utvei for å cheate! muhaehae. :)

 

Om du vil spille spillet med nativ 720p, og grafikk på low-medium, må du bare det.. Selv fortrekker jeg støtte for 1080p (og mer), og grafikk på high, eller mer. Men det er jo bare meg.

 

Din grafikkt0es :p Sant skal sies er at jeg liker mye bedre å chillen i sofaen + at jeg ikke liker å bruke winblows -- til noe! Så da ble det konsoll egentlig.

 

Men bruker du keyboard og tastatur eller håndkontroll?

Kan jeg få screencap av ditt galmorøse high gfx 1080+ mer?

 

Vurderer om det er verdt å bruke data med bluetooth kontroll i stedet, derfor jeg spør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...