Gå til innhold

Anmeldelse: S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Litt merkelig at det nesten er kun spillverket som gir dette spillet et dårlig terningkast..

 

IGN.com : "Impressive : 8.2"

Gamer.no : "Klassisk : 9/10"

reviews.cnet : "Exelent : 4/5"

Gamereactor.no : "9/10"

 

Og jeg kan sikkert fortsette i det uendelige..

Kanskje anmelder bør lære seg og se objektivt på anmeldelser framover..? Dette er rett og slett elendig utført, Knut.

Hvis du ikke liker slike spill, bør du også holde deg pokker så langt unna å anmelde dem.

 

Med internetts egne ord: EPIC FAIL. Blir så lei og frustert når det sytes om at anmeldelser ikke er objektive nok. SELVSAGT er de ikke det, anmeldelser er 100% subjektive. Forøvrig skriver anmelder gjenntatte ganger at han var stor fan av de forrige spillene, så påstanden din er jo like langt bak mål.

 

Til tross for at jeg kan kritisere Spillverket for mye, er det en av de få spillsidene jeg (enn så lenge) føler at gir nokså ærlige anmeldelser. Det syns jeg folk skal være glad for, som forbrukere er det ingenting bedre enn en side som prøver å være så ærlig som mulig. At folk blir gretne og sure for en dårlig karakter er rett og slett forbi meg: Da har man jo allerede gjort seg opp en mening, tror man da at det hjelper å syte fordi ens konklusjon ikke er den samme som en spillside? Jesus.

 

Edit: Dessuten, Call of Pripyat fikk 6/10. Det er ikke en dårlig karakter, definisjonen er "Nokså godt" - noe teksten reflekterer nokså bra.

Endret av Gromlin
Lenke til kommentar
jeg har mine tvil om at et ukrainsk(?) spilleselskap tar seg betalt av karakterer

Nei, de tar seg betalt for å lage spill. Jeg tviler på at et ukrainsk spilleselskap betaler spillmagasiner rundt om i verden for å gi produktene sine gode karakterer.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Hmm ser ut som jeg må kjøpe denne også.

 

Like i grunnen det første Stalker spillet best etterosm man var mye alene og lette etter "greier og ting" i et fiendtlig teritorie.

Pripyat var et trivelig sted med alierte rundt seg så her kunne det godt være mere fiendtligheter.

Clear Sky var som andre skriver for overbefolket så litt ensomhet passer meg fint.

Spent på hva som befinner seg i teatersalen denne gangen, og for de som ikke var innom salen i det første Stalker anbefaler jeg en tur innom for forestillingen var riktig bra.

Lenke til kommentar

Får ikke denne anmeldelsen til å henge på greip... For mange andre anmeldelser som er meget positive til CoP. Uansett kommer til å kjøpe CoP. Stalker serien er mye mer underholdene enn Modern Warefare spillene som er over før en har begynt...

Lenke til kommentar
Med internetts egne ord: EPIC FAIL. Blir så lei og frustert når det sytes om at anmeldelser ikke er objektive nok. SELVSAGT er de ikke det, anmeldelser er 100% subjektive.

 

Kanskje 100% subjektivt objektivt, men bør ikke være 100% subjektivt.

 

 

Det er skytingen som har gjort at jeg har holdt ut og fullført de to første spillene, opptil flere ganger. Den dystre musikken i bakgrunnen og været som forandrer seg hjelper på. Alltid løpende på vei fra et sted til et annet, og håpe på noe action der. Men spillet er skummelt! Faktisk så skummelt at noen oppdrag kun gjøres i dagslys :p

 

For meg er det atmosfæren. Ingen andre spill klarer atmosfæren til Stalker serien...

Lenke til kommentar

TO TILBAKE? wtf, du kan ikke ha spilt det samme spillet, seriøst ;)

 

Clear sky var kanskje to tilbake men dette er helt klart 10 frem ;) lurer på hva anmelder har røyka.. Noen gamle sokekr og noe annet rart kanskje? Etter å ha spilt dette noen timer nå så driver jeg å småler for meg selv enda hvor overaskende mye bedre dette var noen av forgjengerene. Jeg er så gla for at det ble så bra hehe

 

kommer til å bli mye kos fremover her, kan ikke forså at det går ann å si noe som "utvilsomt det svakeste i serien" wtf?

 

Sopptur? Ja nå skjønner jeg, du har hatt en dårlig sopptur :) Eneste forklaring :)

Lenke til kommentar
hm hadde tenkt til å skaffe spillet men litt skeptisk nå når anmelder sier at det føles halvferdig. Ble litt lei bugg helvete fra de andre seriene (for å si det pent).

 

Noen som kan si litt om det er mye feil?

Jeg har ikke spilt det selv ennå, men andre anmeldere mener det er det beste og mest polerte i serien. Er du i tvil kan du jo vente en måndes tid til det meste skulle være pathcet :)

Lenke til kommentar
hm hadde tenkt til å skaffe spillet men litt skeptisk nå når anmelder sier at det føles halvferdig. Ble litt lei bugg helvete fra de andre seriene (for å si det pent).

 

Noen som kan si litt om det er mye feil?

 

Rene tekniske feil er det lite av: klart det minst "buggete" spillet i serien hittil. Opplevde riktignok noen få krasj til skrivebordet og andre "game breaking"-bugs, men alle unntatt én (som hindret meg fra å fullføre et sideoppdrag) kom jeg meg rundt. I tillegg spilte jeg en nokså tidlig utgave av spillet, så det er absolutt mulig at dette er fikset til nå :)

Lenke til kommentar
Argh.. spillet starter ikke:( åpner bare mange xrengine.exe eller hva den heter..

 

Høres ut som du ikke har installert DirectX eller nyeste skjermkortdrivere. X-ray er grafikkmotoren til Stalker, og det er denne som ikke starter.

 

Heter den noe med "satelite" i tjenester? Hvis ja, blokkerte den.

 

Hvis ikke får jeg oppdatere alle drivere..

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...