Gå til innhold

Kari og Ola Nordmann, en fasade?


Anbefalte innlegg

"Var det han eller han som drepte henne?"

Poenget er; tror du på F.V eller ikke, om ikke diskuter med meg. Ikke vær vanskelig.

Huh? Du fremsetter påstander om at staten begår drap og så har dette plutselig ingen betydning for deg?
Så du mener at når jeg sier at jeg kjenner til F.V, så sier jeg at jeg _er_ han? Nå reiser du litt langt utfra virkeligheten selv her. Ellers skal jeg be deg _dokumentere_ denne påstanden? ;]
Jeg forholder meg til fakta og ikke tro. Jeg har ikke sagt at du er Fredrik Vollan, men at din beskrivelse av forholdet til ham er formulert slik at det ikke utelukker dette.
Har jeg sagt at jeg ikke liker dette samfunnet? Nei..

Hold deg til hva jeg har skrevet her du, ikke dikt i ville farta.

Jeg dikter ikke opp at du har kommet med påstander om løgn, drap og konspirasjon fra staten. Vil nå nå påstå at du liker dette? Tror det er mange som begynner å få problemer med å følge din logikk.
Hvordan i alle dager kan jeg dokumentere (ordet du liker så godt) at det er budskapet som er grunnen? Gjentar meg selv her: fordi det _kan_ være at staten bruker korrupte politi, og helsepersonell for å bli kvitt slike som F.V, før han sprer 'budskapet' . Legg merke til orden _kan_!
Du kan jo skynde deg tilbake og endre dine innlegg, men du har fremsatt påstanden om løgn, drap og konspirasjon fra staten helt uten noen forbehold.

 

Og som eneste forklaring på disse påståtte overgrepene fra staten som du kommer med er at de vil drive sensur. Den påstanden blir jo lite troverdig når websider som

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/politi...ngeriket-norge/

faktisk ikke har blitt sensurert.

 

-> Tror du har misforstått meg noe grusomt her.

1. Jeg har ikke sagt at jeg er Fredrik Vollan. (noe du påstår)

Hvor? Jeg sier bare at du bruker en beskrivelse som ikke utelukker dette.
2. Jeg har ikke sagt at jeg står/tror det samme som Fredrik Vollan. (noe du påstår)
Hvor? Jeg har kun sagt at du stiller deg bak samme ekstremistiske utsagn om løgn, drap og konspirasjon fra staten.
3. Jeg har sagt at det _kan_ være, ikke at det nødvendigvis _er_. (noe du ikke har fått med deg)<-
Har svart på dette ovenfor.

 

Jeg mener uansett at staten bør stoppe slike tilfeller tidligere og sørge for at det ikke er nettaksess fra lukkede institusjoner.

 

Vil nå kutte ut denne tråden mens det enda er mulig å se forskjell på oss og lar deg få siste ord. Kanskje jeg er en del av konspirasjonen?

 

 

633516826465206865-the-internet---once-its-posted-it-will-be-there-forever.jpg

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til robertaas.

 

Jeg tror du har misforstått hele meningen med tråden jeg har opprettet her. Jeg var ikke fast bestemt på at Fredrik Vollan hadde rett, i det han mente. Det jeg gjorde var å "støtte" opp denne teorien hannes mot dere andre, for å høre hvilke argumenter dere har på at dette er helt feil, mot argumenter jeg har _hørt_ ang. F.V! Jeg lever et fint liv, og har ingen planer om og slutte å betale skatt, og den slags. Var mer åpen for synsperspektiv-diskusjon her, ikke fakta basert på dokumentasjon(flott om noen har det såklart!). Den slags er uansett uhyre vanskelig for en 'vanlig' person som meg selv, å få tak i,. Med tanke på at slikt er 'hemmelig', hvertfall ang. Fredrik Vollan.

Lenke til kommentar
Om jeg lager en side på internett med merkelige ideer om chemtrails er det morsomt, om jeg skriver brev til statsministeren om det er det en obsesjon og om jeg går til rettssak mot det så er det et ikke-voldelig angrep på samfunnet.

 

Når personer ute av balanse føler de ikke "blir hørt" vil de ofte gå videre til kraftigere virkemidler. Hva ville neste trinn etter rettssak bli? Kan du garantere at neste trinn ikke ville inkludert vold?

 

Jeg er ikke sikker på om det Fredrik Vollan sier er sant eller ikke, men det at du mener å skrive brev til statsministeren og å gå til rettssak mot staten er nok til å tvangsinnlegge folk er direkte skummelt.

Lenke til kommentar

Hvis det du skriver i brevet ditt og det du hevder i rettsaken viser hvor gærn du er, samtidig som du innrømmer og ha gjort, og mener du har rett til å kjøre uten lappen, gå med våpen (ulovlig selvsagt) osv. samtidig som du mener noen følger etter deg hele tiden osv. så er kanskje ikke innleggelse det dummeste i verden.

Lenke til kommentar
Hvis det du skriver i brevet ditt og det du hevder i rettsaken viser hvor gærn du er, samtidig som du innrømmer og ha gjort, og mener du har rett til å kjøre uten lappen, gå med våpen (ulovlig selvsagt) osv. samtidig som du mener noen følger etter deg hele tiden osv. så er kanskje ikke innleggelse det dummeste i verden.

 

Fikk han egentlig noe rettssak? Jeg mener han burde blitt siktet for ulovlig oppbevaring våpen og kjøring av bil ulovlig (ikke for narkotika, selv om det dessverre er ulovlig), men ikke tvangsinnlagt og sprøytet full av farlige medisiner mot sin vilje. Om eventuell straff ble sonet i lukket psykiatrisk avdeling i stedet for fengsel ville ikke hatt noen stor betydning, så lenge de ikke tvangsmedisinere ham.

 

Det å ha merkelige påstander om samfunnet burde ikke føre til tvangsinnleggelse/tvangsmedisinering. Det bør kun brukes om de meget syke og er til stor fare fare for andre (og seg selv også).

Lenke til kommentar

jeg antar at det var grunn til å tro at han var en fare for omverdenen. Kombinasjonen å mene at en er hevet over låven, mene at du blir forfulgt(paranoia?) og bære våpen til "selvforsvar" er sjeldent heldig. Legg til at personen rabler om konspirsajoner, NWO og chemtrails og du har en som trolig trenger hjelp. Regner forøvrig med at De farlige medisinene var helt vanlige medisiner, men at hovedpersonen definerte dette som "farlige kjemikalier" grunnet den tidligere nevnte sinnstilstanden eller at han har ett veldig alternativt syn på skolemedisin, noe mange av hans meningsfeller har. Og til sist tror jeg faktisk at politi og helsevesen ikke bruker ressurser på å sperre inne harmløse folk.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Oy, her ser jeg det var nok en tråd om meg. Hehe. Vel, jeg lver nå ennå, har fremdeles ikke fått saken min opp for retten, selv om jeg stod i ære i saken og saken var registrert for Stjør- og Verdal Tingrett.

 

Ser det er noen her i tråden som skriver at "skolemedisin" ikke er farlig. Vel, med utgangspunkt i at jeg er FRISK vil jeg si at det å risikere følgende "bivirkninger" uten none som helst grunn, annet enn at Jens Stoltenberg er for redd til å møte opp i retten og svare for seg under ed er hva jeg vil si farlig:

 

1. Lakterende bryst, både for menn og kvinner

2. Tikks og kramper i ansikt

3. Hjerneslag

4. Utestengelse og undertrykkelse av alle faølelser, glede som sorg

5. Lavere blodtrykk med risiko for besvimelse

6. Ødeleggelse av blodårer, går også under hjerneslag

7. Blokkering av dopamin i hjernen med all den risiko det medfører

 

ETC. ETC. ETC. ETC.

 

Ser også at noen her i tråden hevder jeg har satt meg selv over Loven. Dette stemmer selvfølgelig IKKE. Det jeg sier er at politiet i Stjørdal IKKE følger loven og at de har forvoldt meg stor skade og at jeg gjorde LOVLIG krav på å bære våpen til FORSVAR mot elementer i norsk politi som truet meg.

 

Jfr. Lov Om Notarius Publicus (http://www.lovdata.no/all/tl-20020426-012-0.html#2)

 

er mitt skriv SANNHET i retten, så fremt det ikke blir motbevist, derfor jeg stevnet STORTINGET da de har skapt loven og kan bevitne både for meg og for forsvaret (politiet) om mitt krav på å få bære våpen i forsvar ikke er lovlig. Jeg har på ingen måte brutt norsk lov, ei har jeg til intensjon å bryte norsk lov. Derimot har Stjør- og Verdal Tingrett brutt norsk lov og all internasjonal rettsprinsipp da en sak registrert for retten ikke ble tatt opp da vitnene vegret seg for å vitne i saken. Det er det Norske Stortinget og Politiet i Stjørdal som har satt seg OVER loven. Videre har de med hjelp av sine frimurerkontakter konspirert med leger for å få meg tvangsinnlagt og medisinert mot en sykdom jeg ikke er lidende av.

 

Jeg har LOVEN på min side. Det er fakta i denne saken.

 

Videre er det horribelt at det i Norge eksisterer en lov som sier at en hvilken som helst lege (i mitt tilfelle en øre- nese- hals-spesialist) kan tvangsinnlegge mennesker i psykiatrisk institusjon og kan dope ned mennesker uten å skulle måtte bevise at mennesket som ble sperret inne utgjorde noen som helst trussel mot samfunnet. Videre er det en skam for Norge at jeg ble stilt for "Kontrollkommisjonen" som er en rettsinstans, hvor min utnevnte advokat., som ikke talte for meg i retten, ble betalt av det offentlige, som jeg hadde sak imot, før "Kontrollkommisjonen" ble samlet. Og det er horribelt at jeg kan bli stilt for en rettsinstans FØR min sak i en annen rettsinstans kommer opp og dom faller.

 

Norge er en fasciststat og Jens Stoltenberg er en tyrann som har satt seg selv over Norges Lover. Det spiller ingen rolle om levestandarden i Norge er god, folk har mat og klær, hjem og bil og arbeid, når mennesker er fratatt det mest grunnleggende av rettigheter, inkl. rettssikkerhet. Folk i Nazi-Tyskland hadde også mat og bil og klær og hus, men det betyr alldeles ikke at jeg støtter opp om Adolf Hitler og det samfunnet han skapte heller.

 

Det man tolererer gjort mot én, tolererer man gjort mot alle. Det man tier om, samtykker man om.

Lenke til kommentar

http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article7120011.ece

 

 

Enda en.

 

Hvis du tror at chemtrails er en konspirasjonsteori og at Bill Gates' sin kunstige sky og den teknologien bak denne kunstige skyen ikke er prøvd ut, vel, da er det ingenting jeg kan si deg som vil få deg til å forstå.

 

Videre, Bill Gates' og Monsanto er også bak vår flotte frøbank på Spitsbergen. Her lagres GENMANIPULERTE frø av alle verdens planter og vekster, og selv vår statsminister, den kriminelle Jens Stoltenberg har ikke adgang inne til de innerste velvene på frøbanken, og dette på tross av at frøbanken visstanok skal være eid av den norske staten. LOL!

 

Uansett, tro hva du vil om meg, men faktum er at DU VET, så hvorfor late som om jeg er noe jeg ikke er? For DU VET min historie og DU VET hva som er sannheten, både ang. mine påstander og ang. legenes påstander og politiets påstander.

Lenke til kommentar

Genmanipulasjon ja? Hm, det har mennesket faktisk drevet med i tusenvis av år.

 

 

Når det gjelder reptiles, så høres det bare ut som en gjeng lettlurte mennesker som har rusa seg på sopp og sett V.

 

Nei, det har vi så alldeeles ikke. menneskene har drevet med selektiv avling, ikke genmanipulering. Menneskene visste ikke engang om gener før tja, noen tiår tilbake i tid. Uansett, ser du sporer av samtalen her, bare fordi du har til intensjon å være uenig med meg uansett. Hva med å holde deg til SAKEN og faktisk svare for deg ang. mine tidligere poster? Hadde jo vært greit å holde seg ON TOPIC, eller hva?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...