Gå til innhold

Paradise Hotel 2010 Norge (mandag-torsdag kl. 21.30!) *Spoilerfri tråd*


PH 2010  

44 stemmer

  1. 1. Dine favorittdeltakere i årets PH?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det der var jo langt fra nedlatende.

Tja. Han snakker ikke akkurat veldig pent om selve konseptet når han mener deltakerene er blandt de mindre skarpe knivene i skuffen og at folk som farer med kjendisstatus fra slike programmer egentlig ikke fortjener de. Hele holdningen er jo at man ikke forventer så mye fra deltagerene, som ikke blir betegnet som veldig smarte, og at konseptet i seg selv ikke er veldig godt. Slik jeg ser det, er det noe nedlatende, men som du ser modererte jeg også utsagnet noe i ettertid.

 

Skal sies at jeg overhodet ikke er uenig i Petters utsagn, og sett fra en samfunnsmessig side tror jeg det kan virke positivt inn at akkurat han har sagt det han har sagt. Paradise Hotel er klassisk "søppel TV" av beste/verste sort. (Kall det hva du vil) Programmet fremstiller på mange måter det verste i mennesket ved å vise baksnakking, uthengig og mobbing på TV som om det var kult. Det kan absolutt være morsomt å se hva folk tar seg til etter å ha vært innesperret på et hotell i flere uker. Selvsagt, det er jo underholdning. Hva jeg ikke finner fult så positivt, er at flere yngre mennesker lett kan finne på å melde seg på slike programmer når de ser suksessen til folk som Petter Pilgaard, (og det er jo ikke rart, for Pilgaard er jo en hyggelig og kul kar :) ) men kanskje uten å være like inneforstått med konsekvensene det kan få å delta i noe slikt. På bakgrunn av dette tror jeg det er veldig fint at Petter ikke løper rundt og reklamerer for programmet hele tiden, men også evner å se de negative sidene ved programmet. Kanskje det får noen til å tenke seg om en gang til før fyller ut påmeldingsskjema og stikker på audition.

 

Hva jeg vil frem til, er at det er viktig å se slike programmer med en viss skepsis i bakhodet, ikke ta alt for god fisk. At de største reality personlighene evner å se flere sider av programmet som har bragt dem selv stor suksess, er således bare positivt :)

Lenke til kommentar

Ser ut som Patric med fredning går først. Blir spennende å se i morra hvordan det blir da! dribble.gif

 

Dette lurer jeg alltid på hvordan bestemmes. Tipper det er produsent teamet som ser an hva som har skjedd på hotellet siden forrige parsermoni og setter opp det som får det til å bli mest drama.

 

Hadde vært greit med "litt" mer faste regler og ikke bare stikke fingern i munnen å se an været hele tiden. Føler det er kanskje litt for produsert til tider.

 

Fast regel om at loddtrekning eller at fredningen alltid går først/sist hadde vært bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...