Gå til innhold

Den store iPad tråden.


Sisyphus

iPadilicious?   

570 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe / har du kjøpt én iPad?

    • Ja! Har syntes denne var fantastisk fra dag 1!
      202
    • Var skeptisk først, men har tenk å kjøpe én!
      79
    • Nja.. kanskje litt senere.
      88
    • Venter på en annen tablet.
      60
    • Ser ikke helt bruksområdet .
      141


Anbefalte innlegg

Hei. :)

 

Skal kjøpe en Ipad 4gen snart. Men jeg vill også kjøpe noe i samma prinsipp som smart casen til Apple, bare at den kan stå bedre i høyere vinkel. Har noen her noe å anbefale? Skal ha noe som ikke er så stort å drasse med seg, men noe som likevell dekker baken og fronten..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann folkens! Kan noen fortelle meg hvordan jeg får låst opp skydrive på Ipaden slik at jeg kan laste ned bilder?

 

Det har seg slik at jeg ved en tabbe valgte "ikke tillat" når den spurte om push-varsler eller lignende første gang jeg starta opp skydrive. Nå får jeg ikke det spørsmålet mer, og det er ikke noen alternativer i hverken appen eller i settings-menyen i IOS.

 

Får bare opp "kunne ikke laste ned filen til det lokale albumet" når jeg velger å laste ned.

Lenke til kommentar

Du kan prøve appen TopFiles. Den kan hente fra flere skytjenester.

 

Jo takk for svar men jeg tenkte å helst få skydrive til å fungere når det er nesten ingen som har dette problemet i følge nettet. (og den kosta 28 kr noe som var litt dyrt for å få lasta inn en mappe med bilder til ipaden og lite annet).

 

Herregud, jeg fant ut at appen ikke hadde bedt om nettverkstilgang, men om tilgang til å skrive til bildemappen. Dette lå under Generelt->Restriksjoner->Personvern->Bilder->(programmer som har bedt om tilgang til bildene dine) Skydrive.

 

Takk for meg ^^

Endret av stoff3r
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jeg har fått 1000kr av forsikringa (Mista PC'en i gulvet) å skal da kjøpe en iPad! Hvem skal jeg ta av iPad Mini eller iPad 4? Jeg får ikke ventet på en ny da jeg må bruke de opp på 3 måneder..

 

Sony Xperia Z 10". Haha :p

 

Nei sorry, men det er jo to helt forskjellige tablets, mini og 4ern altså. Ipad 2 mini er nok mer reisevennlig til pendling og på fly etc, mens ipad 4 vil være mer sofasurfer og erstatning for PC på feks reiser der en pc ville vanligvis vært med.

 

Du må tenke på hva du skal bruke den til og om du vil ha den i lomma eller en egen veske/sekk hvis du vanligvis har med deg det.

 

Funksjonsmessig så er de vel like bare at den ene er større og kraftigere, det er appsene man innstallerer som teller.

Endret av stoff3r
Lenke til kommentar

Hei,

Om dette spm har blitt besvart før beklager jeg å ta det opp igjen.....

 

Altså, det jeg lurer på. Jeg har en ipad4, denne har jeg tv2 Sumo på slik at jeg ønsker å kunne vise det jeg ser på iPad på tv, i tillegg vil jeg også ha lyden på tv.

 

Jeg har 5 meter hdmi kabel fra før, om dere da ikke mener jeg bør ha noe annet for at kvaliteten skal være best mulig. Om HDMI er tilstrekkelig trenger jeg vel da en overgang.

Så noe på eplehuset som så ut til å lade samtidig, det kan jo være praktisk om en ikke ødelegger batteriet ved at den står til lading mye...?

Forslag som gir best kvalitet?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Mulig jeg er litt for "høyteknologisk" av meg, men gikk nettopp til anskaffelse av en iPad 4 her i heimen, den vil nok for det meste bli brukt av kjæresten til hennes lette nettsurfing, casual spilling osv osv.. Altså til det bruket hun stort sett finner iPhone 5 skjermen litt for liten, og hvor hun ikke nødvendigvis gidder å drasse frem MacBook Pro maskinen som nå hovedsaklig vil bli brukt kun som studentmaskin ser vurderer å gå fra MacBook Pro 15" Retina til enten 13" Retina eller MacBook Air 13" der da det er mer praktisk med tanke på størrelse og vekt, men nok om det.

 

 

Hovedtanken bak en iPad 4 her hjemme var rett og slett som et lite oppslagsverk, da spesielt med tanke på matlaging osv.. Syntes en iPad 4 har en perfekt størrelse og gjør seg genialt som et verktøy for å ha enkel, rask og effektivtilgang til diverse matoppskrifter og lignende og vi kan raskt og enkelt få pushet en handleliste osv til våre iPhone 5 fra en iPad. Så planen var å investere i et par solid applikasjoner som Jamie Oliver sin iPad og litt sånt som har mange solide oppskrifter, med godt detaljerte oppskrifter (vi er ikke født kokker for å si det sånn), med videoinstruksjoner og det hele. Dette burde kunne potensielt bedre matvanene, kostholdet og ikke minst gi oss et langt bedre variert kosthold og vi setter ekstremt stor pris på god mat og er så definitivt matmennesker så vi har veldig stor interesse av å kunne bruke en iPad til å forbedre og inspirere oss på kjøkkenet, vi føler at tradisjonelle kokebøker er litt gammeldags da applikasjoner med videoer og det hele har et større potensial til å lettere lære uerfarne mennesker, samtidig som det å fylle bokhyller (som vi forøvrig bare har en av, og den er allerede full) føles veldig gammeldags da det er mye mer ryddig og effektiv å bare ha alt i et iBook, Kindle og eller PDF bibliotek på en iPad og med neste Mac OS X oppdatering så vil jo alt av iBook, Kindle og PDF oppskrifter og bøker være tilgjengelig selv på våre stasjonære og bærbare systemer i tillegg.

 

 

Her møter vi dog en stor utfordring.. Det virker som det norske samfunnet er seg selv lik og ikke helt henger med i tiden så 99% av alle de gode og anbefalte kokebøkene på norsk eksisterer ikke i noen digital utgave til å begynne med. Du har et par av de store og mer populære internasjonale kokebøkene, og personlig foretrekker vi stort sett ting på engelsk i utgangspunktet og disse bøkene er nok vell så solide som de norske, om ikke bedre men vi finner det stort sett litt plagsomt med "ikke norske" kokebøker da de gjerne opererer med andre måleformer, noe som skaper utrolig mye merarbeid, og det er et par ingredienser man gjerne benytter i andre land som er relativt ukjent i Norge og vanskelig å anskaffe og enkelte ingredienser har vi ikke nødvendigvis hørt om i det hele tatt. Så når det kommer til kokebøker så foretrekker vi de på norsk da det rett og slett er mye mer praktisk lagt opp i de fleste tilfeller med tanke på det norske markedet og norske måleenheter.

 

 

Er det noen som vet om det finnes noen norske nettsider som konverterer bøker til digital form, eller nettsider som rett og slett har et mer solid utvalg av digitale bøker enn det Apple sin iBook store og Amazon Kindle? Eller må jeg forberede meg på å kjøpe bøkene i innbundet form og eventuelt ta meg bryet med å scanne vær side å lage min egen PDF utgave av bøkene?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mulig jeg er litt for "høyteknologisk" av meg, men gikk nettopp til anskaffelse av en iPad 4 her i heimen, den vil nok for det meste bli brukt av kjæresten til hennes lette nettsurfing, casual spilling osv osv.. Altså til det bruket hun stort sett finner iPhone 5 skjermen litt for liten, og hvor hun ikke nødvendigvis gidder å drasse frem MacBook Pro maskinen som nå hovedsaklig vil bli brukt kun som studentmaskin ser vurderer å gå fra MacBook Pro 15" Retina til enten 13" Retina eller MacBook Air 13" der da det er mer praktisk med tanke på størrelse og vekt, men nok om det
Samme som når jeg kjøpte iPad. Større og mer praktisk en mobiltelefon og mer praktisk enn MBP med tastatur når man bare vil dytte på skjermen. Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...