Gå til innhold

Hva er din Gearscore?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var ikke sjeldent å ha vært i naxx40 heller, men det var en veldig liten prosentandel som hadde satt beina sine der inne. Samme med sunwell. Poenget var todelt- For det første så er de som poster på dette forumet over middels interessert i å spille, og derfor vil de ha over gjennomsnittet achievements, gear, og kunnskap. For det andre er de som har en høy gearscore mer interessert i å poste i en slik tråd enn de som har lav gearscore (litt epeen er det definitivt ute og går uten at det er negativt ment)

 

Derfor er verdt å huske på for de som leser tråden (og også litt selv-rettferdiggjøring for meg selv) at snittet i den virkelige verden ligger betydelig lavere enn snittet i denne tråden.

 

Får slenge opp mine egne så jeg ikke KUN er med på å dra tråden offtopic:

 

5330 mainspec (arms dps)

5364 offspec (prot)

 

Litt sært med bedre gearscore på offspec enn på mainspec, men det har droppa sinnsykt mye tanking stæsj i icc10 for oss

Endret av KAS
Lenke til kommentar

Jeg tror mange her på forumet ligger under "hardcore" gamere. Vet ikke helt hva jeg gjør her i sådan henseende, men jeg har av alle alltid blitt sett på som en som liker å lese seg opp på alt mulig;) INGEN av mine venenr eller folk jeg kjenner har noengang vært på et wow-forum hehe...og dem kan vel sammenlignes med 90% av wow-befolkningen;) Så at GS er høy her er bare å forvente.

Lenke til kommentar

Litt offtopic.

 

Jeg synes dette med at folk spør etter gearscore (eller achievements for den del) ødelegger gleden med å pugge. Virker som om folk ikke tåler å wipe lenger. Men uansett om du spør etter 5.5k gs eller X achievement er det ikke noe sikkert at den personen har like gode ferdigheter som gearscoren skulle fortelle, fordi det er UTROLIG mange som blir "carried" gjennom instancer. Du kan jo dø etter 1 sec ut i en boss fight å likevel få achievement for den bossen. Få bort slike addons og achievementsystemet etter min mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...