Gå til innhold

Bandet du aldri blir lei


thyes

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Modest Mouse. Oppdaget dem i 2007, og har rolig gått gjennom diskografien deres siden. Har aldri hastet med det, og oppdager nye ting ved musikken hele tiden. Har hørt enkelte av albumene over hundre ganger.

 

Ellers er Death From Above 1979 et band jeg har hørt mye på, og selv om de bare har ett album, én EP, ett remix-album og noen enkeltlåter, så er materialet så godt at jeg kan høre på det igjen og igjen. Og JFKs prosjekt MSTRKRFT er kult nok, men ikke i nærheten av DFA1979 :)

MSTRKRFT er nice, de andre der har jeg ikke hørt om Endret av Dj_Evelen
Lenke til kommentar
MSTRKRFT er nice, de andre der har jeg ikke hørt om

Han ene i MSTRKRFT, Jesse F. Keeler, spilte i bandet Death From Above 1979 til rundt 2006 sammen med Sebastien Grainger (Sebastien Grainger & The Mountains, men også kjent fra datAs "hit" Rapture). Et av tiårets beste rockeband, og det beste er at det ikke er noe gitar ;)

 

MSTRKRFT har remikset to av låtene deres, "Little Girl" og "Sexy Results", men JFK burde bli venn med Grainger slik at de kan starte DFA1979 igjen. :wee:

Lenke til kommentar

Da jeg var på TG i fjor snublet jeg over en diskografi av The Who. Jeg hadde hørt om dette bandet The Who før, og jeg ville se hva greia var. Jeg lastet ned diskgrafien og kom over live at Royal Albert Hall-versjonen av låta "Who Are You?" og jeg var umiddelbart frelst.

 

Senere mens jeg utforsket dette bandet snublet jeg over en låt som het for "Heaven and Hell". Jeg bestemte meg, helt tilfeldig, for å høre på bassgangen. Jeg ble sjokkert over hva jeg hadde gått glipp av. Jeg søkte opp navnet på bassisten på youtube og fant

. Dette var samme dagen jeg bestemte meg for å begynne å spille bass.

 

The Who har betydd MYE for min musikalske innsikt, jeg elsker dem! Jeg anbefaler albumet "Tommy" om den blinde, døve og dumme gutten med det samme navn, og hans oppvekst og befrielse fra sin(e) lidelse.

 

Låter ved anbefaling:

The Real Me - listet som 2. beste bass performance noensinne

Love Reign O'er Me - listet som tidenes beste vokal performance (ta forbehold om subjektivitet)

Heaven and Hell

A Quick One, While He's Away

My Wife

I Can See for Miles

 

Anbefalte album:

Tommy

Who's Next

Quadrophenia

 

Andre ting det kan være en ide å titte på:

An Ox's Tale

Pearl Jam's covere som IKKE gjør skam

Endret av Frohman
Lenke til kommentar

Justice

 

Fransk electronica duo som er heeeeelt syre.

 

Ble først introdusert for Justice da jeg så en Lydverket episode våren 2007. Ble helt hekta på sangene D.A.N.C.E og We Are Your Friends. Da deres første album, Cross, kom ut i juni 2007 døde jeg nesten, det var en episk musikkreise som tok over der Daft Punk slapp ved årtusenskiftet. Med sanger inspirert av orgelmusikk, disco, Michael Jackson, Metallica og durr durr bass kan man ikke gå feil.

 

Hele imaget deres er gjennomført med tanke på at deres logo er et kors som de bruker flittig på konserter i form av et gigantisk lysende kors som blinker i takt med musikken. Sangene deres har episke titler som Genesis (første sang på albumet) Waters of Nazareth og Phantom (pt I og II).

 

Høsten 2008 kom de med en live cd+dvd hvor de har remixet seg selv og lagt inn mye rocke-elementer. Den cd'n er noe av det beste jeg har hørt av musikk ever, og antall lyttinger klarer jeg ikke å telle. Det som også er med på å bidra til at jeg ikke får nok av Justice er det brede spekteret av sjangere de bruker, både med tanke på egen produksjon og type artister de remixer (Lenny Kravitz, U2, MGMT, Death From Above 1979 m.m). I tillegg har de dj-sets nå og da, og man vet aldri hva som dukker opp av sanger. Man må rett og slett bare høre. Sjekk spesielt ut Justice Essential Mix og Rejected Fabric mix.

 

Etter å ha vært på 3 av 4 konserter de har hatt i Norge er jeg frelst og jeg gleder meg stooort til de slipper sitt andre album i 2010.

Endret av Barbie og Ken
Lenke til kommentar

Depeche Mode

 

Depeche Mode er et engelsk synth-pop-band som nå har holdt koken i 30 år. Fantastiske sanger av de kan f.eks være:

 

Precious: (live, søppelkvalitet)

Se filmen hos Youtube

 

Enjoy The Silence:

Se filmen hos Youtube

 

Personal Jesus:

Se filmen hos Youtube

 

Never Let Me Down Again:

Se filmen hos Youtube

 

Dream On: (live, søppelkvalitet)

 

Har enda ikke gått lei, og tviler på at jeg kommer til å gjøre det de neste ti åra. Samler vel litt på de, så har 11 vinylutgaver og 21 CD-utgaver. Og fem DVD-filmer. Ooog 29GB Depeche Mode i FLAC :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...