Gå til innhold

Har vært/er utilgjengelig grunnet brann


Anbefalte innlegg

Poster en kopi av denne her jeg, så vet dere hvorfor det har vært lite tilstedeværelse i GNU/Linux i det siste.

 

Hei godtfolk!

 

Som dere har merket har min tilstedeværelse på forumet vært ikkeeksisterende siste par ukene. Hadde tenkt å ta en uke avslapping også begynne å gjøre ting. Men mens jeg var i Stavanger hadde vi uheldigvis brann i et elektrisk koblingspunkt i taket. Heldigvis var dama snarrådig og fikk tømt et pulverapparat på det. Hun fikk skryt av både brannvesenet og politiet som kom i etterkant for å undersøke skaden. Desverre betyr det at leiligheten er full av møkk. Enda verre så viser deg seg at det å få forsikringsselskap til å gjøre det de skal gjøre kan være en prøvelse. Vi venter nå bare på at ting skal gå i orden slik at polygon kan komme og fjerne støvet, samt ta med seg alle klær og alt av elektrisk utstyr og rense det. Heldigvis får man se det positive i det, det er tross alt bare ting. Ingen personer eller dyr ble skadet.

 

Men. Det betyr at jeg har vært, og kommer til å være en stund fremover, uten både PC-er, TV-apparat og ikke minst internett. I tillegg så blir masteroppgavejobbingen forskjøvet fremover, samt alle forberedelsene til faget jeg skal undervise i i vår. Dermed blir jeg nødt for å ta meg en pause fra forumet en stund. Jeg håper det ikke blir for lenge (kjenner forum- og nettabstinenstene har startet å bli harde. Jeg har til og med begynt å strikke (god gammaldags manuell underholdning)). Vi prates forhåpentligvis om ikke så alt for lenge, og så et hett tips: Sjekk at røykvarsler og brannslukningsapparat er i orden. Det viser seg visst at "det hender ikke meg" er bare en myte ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjiper'n. Pulerapparat er håplause. Vanntåke, skum eller Co2 ftw!

 

Eit lite tips til alle: Instruer dei som bur i lag med deg i bruk av brannslukkingsutstyr. Dersom ein situasjon oppstår kan folk oppføre seg irrasjonelt og ikkje være i stand til å lese instruksjonen på td. eit brannslukkingsapparat.

 

Høyrte ein historie frå eit Hydro-anlegg som brant ned der mangfoldige millionar gjekk tapt. Ein person oppdaga (trur han var den som forårsaka det og) brannen kasta seg rundt og fant eit brannslukkingsappart. Slo ned toppen og var klar til å spyle. Skjedde ingenting. Han fant eit nytt apparat og prøvde igjen. Ingen reaksjon.

 

Grunnen til at apparatet ikkje fungerte var at han ikkje hadde tatt ut sikringssplinten. Han hadde aldri fått opplæring i bruk av utstyret. Hadde han blitt vist det ein gong kunne hjernen kopla det automatisk og skadane begrensa til eit minimum.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...