Gå til innhold

2012 verdens undergang?


fsx

jordens undergang 2012  

161 stemmer

  1. 1. trur du at det blir jordens undergang i 2012?

    • Ja
      26
    • Nei
      70
    • Veit ikke
      7
    • kanskje
      11
    • 2012 er bare tull
      47


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det vil skje mye i 2012, men jeg tror ikke verden vil gå under i den forstand av hva som snakkes om av sensasjonsjagende konspirasjonsteoretikere, deres etterfølgere, folk som søker etter mystikk og er litt oppgitt av hvordan denne verden er og deres meningsfeller.

 

Saken er nok den at dette er litt "ønsketenkning" blandet med frykt, massesuggesjon og resonnement av status på verdens tilstand den dag idag, sett generelt. Vi har mye overflod, etisk svikt, forfallende moral, fattigdom, sult, krig, elendighet og mye skeivheter i fordeling av goder. Dessuten har vi kommet så langt med den teknologiske utviklingen, at før eller siden vil vår undergang komme pga. dette.

 

Det skjer mye i galaksen vår også om dagen, men det gir grobunn for mange spekulasjoner av ymse slag. Nibiru var jo også lenge den store saken... en tiende planet som går i en slags oval bane i solsystemet vårt og passerer oss hvert 26000. år eller noe slikt, og dette skulle visstnok også være årsaken til "Syndefloden" slik den er beskrevet i Bibelen, og dinosaurenes undergang og tidligere sivilisasjoner.

 

Saken er den at en undergang kommer før eller siden.

Den dommedag vi alle venter på. Det er ikke urealistisk å se det slik - og man bør ikke være for kjapp med å latterliggjøre og stemple alle disse spekulasjonene under samme kam. Mange skriker "Nyhetsspeilet" med en gang, men det finnes faktisk noen ganske bra og seriøse teorier på hva som vil skje også!

 

Uansett tror jeg det er viktig å være kritisk og holde hodet kaldt, men samtidig kunne være åpen nok til å forstå grunnlaget for teoriene, spekulasjonene og det som er. Hvis ikke vil vi aldri ha en konstruktiv debatt om dette, og det hadde jo vært synd... for spennende er det jo, iallefall noe av det?

 

2012 kommer nok til å bli et fint år.

Jeg tror vi får endringer på våre verdisyn og at en revolusjon er på gang ;)

Lenke til kommentar

Det blir ikke verdens undergang, men jeg kunne tenke meg at det skjer noe.. Det er i nyere tid feks spådd en stor solstorm, (iogmed at sola er roligere enn på mangfoldige år nå) som muligens vil kunne trenge igjennom jordens magnetiske felt og slå ut diverse elektronikk her og der.

 

Man kan også se Nibiru (rød dverg) som planet x flyr rundt på de sydligere punkter på jorden.

 

Og det ligger til rette for "dommedag" som bibelen har spådd i mangfoldige år.

 

Men den vanlige mannen i gata vet ikke engang at vi (vårt solsystem) hadde besøk i 2003, av et objekt 2xstørrelsen av jupiter, så hvordan skal vi kunne vite hva som egentlig skjer i 2012?

 

Bare for morroskyld: Universets størrelser

Endret av Caddy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...