Gå til innhold

Eiriks topp 5 raserianfall


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå tror jeg ikke at videoen handler selve anfallene, som uten tvil er noe av det tåpeligste opplegget jeg har sett, men om hva som forårsaket "anfallene". Det er jo uten tvil selve spillene med høy klikk-faktor som blir satt i fokus her.

 

Synes dog at både video og tittel kunne gjort en MYE bedre jobb med å få dette frem til seeren. Slik det er nå blir det bare teit å se på.

Lenke til kommentar

Skal si meg enig i at det er litt dårlig skuespill, og at de som deltar i videoen(og andre videoer jeg har sett på tek-net) prøver å gape over for mye. Dere er ikke skuespillere, og dere er ikke troverdige. Dere er journalister.

 

På den andre siden er det jævlig bra at dere prøver! Selv om dere ikke lykkes helt i starten, og at jeg ikke synes dere er særlig til skuespillere, gleder jeg meg stort til dere får litt mer dreisen på sakene! Dere har potensiale, så bare kjør på med videoer, hør på kritikken, og gjør dem bedre. Om et halvt års tid er dere nok gode nok til at brorparten av seerne ler ;)

 

For å komme med enda litt konstruktiv kritikk, så synes jeg dere skal ha litt mer dybde i videoene. Etter å ha sett en video hos dere, virker det som om skuespillereren er i sentrum. Jeg får følelsen av at fokus er litt feil. Ha litt mer konkrete ting om spillet med i videoen, og jeg er fornøyd :) (Men ikke lag dokumentar. Det finnes grenser ;)

 

von L

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...