Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Møtte jente på internett som jeg har begynt å like :)


Anbefalte innlegg

Her er sannheten smile.gif

 

Okey som dere alle vet her inne møtte jeg denne jenta på jippii, dette er da en side der man kan snakke og spille samtidig. Jeg må ærlig inrømme at jeg har vært litt små skeptisk hele veien, men holdt motet oppe.

 

Jeg møtte denne såkalte la oss kalle henne "Henriette" på jippii og ble kjent med henne over denne siden, jeg fikk henne email slik at vi kunne ta dette på MSN, den fikk jeg etter en liten stund og da snakket vi i flere timer på MSN. Jeg spurte om bilde, det tok 2 min så var det inne på min data.

 

Etter da noen dager fikk jeg telefonnr hennes og dermed var det pån med SMS snakking til alle døgnets tider. Etter at vi hadde tekstet i noen uker tok jeg motet og ringte Henriette. Hun tok telefonen og vi snakket sammen i kanskje 30 min elns.

 

Nå Lørdag 16.01.10 skulle vi møtes, vi skulle møtes på Oslo S og vi skulle gå og se på Avatar. Jeg tok da toget innover for å møte Henriette, men det var ingen Henriette å se. Jeg ble ganske skuffet og dro hjem igjen uten hell.

 

Jeg poster her når jeg kommer hjem at jeg aldri møtte Henriette. Dermed fikk jeg en PM fra JanFr som kunne leke dektektiv, først sa jeg nei, men etterhvert sa jeg ja til det, jeg ga han email, facebook, mobilnr osv slik at han skulle prøve å finne ut av dette. Etter noen timer fikk jeg svar fra han. Da hadde han funnet ut at det var ikke Henriette hun het, men Linn. Hun hadde en fake facebook profil, det var ikke stemoren nr henne sto på.

 

De 12 vennene hun hadde på face var også fake facebook profiler. JanFr fant også hennes ekte facebook profil og jeg mener han sa at der hadde Linn over 300 venner elns. JanFr kontaktet de 12 vennene Linn hadde på facebook for å høre hvor de hadde møtt Linn før.

 

Så alt i alt så hadde Linn, fake facebook profil, oppga feil navn, var sannsynligvis ikke i Oslo på Lørdag.

 

Hun var altså en helt annen person enn det jeg har fått inntrykk av. Hun er god på data, så for alt jeg vet kan Linn ha vært her inne i denne tråden og lest alt sammen. Ikke vet jeg.

 

Vi fant heller ikke ut hvor gammel Linn var, så hun kan være like gammel som hun oppga til meg eller så kan hun være yngre.

 

 

Håper dette falt i smak å vente på smile.gif

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...