Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Møtte jente på internett som jeg har begynt å like :)


Anbefalte innlegg

Usikkerheten her er tilnærmet på komisk basis nå. Faen, hør på deg selv, mellers.

 

Du må ha selvtillit, - jeg har hittil ikke sett EN ENESTE 16 åring som gifter seg i så ung alder, ei heller en som legger det ut på Facebook, hvor det faktisk er sannhet bak..

 

Hadde det vært et forhold som kom opp, gjerne med navn, hadde jeg blitt [litt] usikker, men siden det var et ekteskap av alle ting, tror jeg nok det er trygt å drite godt i det :) Ikke snakk om det til henne, du høres ut som en syk stalker. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis hun ikke møter opp nå, så ville jeg ha kutta all kontakt med henne, og driti i henne en liten stund. Ikke kontakt henne på noen måte i en uke, med mindre hu kontakter deg.

 

Som sagt så er det veldig dårlig gjort av henne å ikke møte opp, og hun burde ha en VELDIG god grunn til å ikke komme. Hun burde i det minste ha sagt i fra eller tatt tlf.

 

Sorry mate, men det ser ut som du har driti deg ut med hu her. Men shit happends ;) Det er flere fisk i havet, husk det! Finnes sikker mange som er mye bedre enn hu her. Så hvis hun ikke møter opp så er det bare å slutte å tenke på henne, og se etter noe nytt.

Se det på den lyse siden: Du har fått mere erfaring med sånne situasjoner.

 

Men uansett hva du gjør, så skal du ikke finne deg i å bli leika med av hu der! :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...