Gå til innhold

Dexter - Sesong 5 (USA) - Generell diskusjon (Spoiler i tråden!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepp. Vet ærlig talt ikke helt hva jeg skal synes om LaGuerta. Hun er for det meste bitchy, men så glimter hun til av og til og fremstår som ordentlig sympatisk. Og så ødelegger hun dette igjen, først ved å drite seg ut i felten, og så når hun nekter for å ha gjort noen feil overfor Angel. Slitsom megge.

 

Ellers en svært god episode. Kanskje ikke like spennende som sist episode, men jeg aner konturene av et større og svært forstyrrende plott, med herr Jordan og hans livvakt i sentrum. Kan godt hende vi har å gjøre med en eller annen slags sekt, noe som absolutt er nytt for serien.

 

Liker så langt sesongen godt, men skal si meg enig i at det har skortet litt på cliffhangere. Spesielt halshuggingsbrødrene har skuffet litt, det mangler liksom helt mystikk. I tillegg er Lumen litt irriterende.

 

Men har troen på at det kan ta seg opp. Dexter er uansett det beste man kan se omtrent, selv på en dårlig dag.

Lenke til kommentar

Mens jeg ser episode 8 begynner jeg å tenke på hvorfor Dexter begynner å identifisere seg med både Jordan Chase, Debra og Lumen på kun et par episoder. Eneste forklaringen jeg kan komme med er at Dexter er i villrede og ikke vet hvor han skal henvende seg for å få riktige råd og støtte. Pappa Morgan har jo ikke vært å se annet enn når Dexter skulle drepe fyren som bodde under broen med andre kriminelle.

 

Hmm. Får tenke litt mens jeg ser resten av episoden.

 

Edit: Musikken har forandret seg denne sesongen - til det dårligere i min mening. Høres av og til ut som frustrerte fruer sin musikk. Æsj.

 

Edit2: Episoden sett ferdig.. Hehehehe...

Endret av iMono
Lenke til kommentar

Jeg husker ikke helt.. men, var det ikke sidedøren (som går mellom de to rommene) som han kom igjennom?! Og den hadde han sånn halvveis åpnet/dirket opp!?

 

Jeg reagerte også på det du sier, men glemmer det litt ved å tenke slik som jeg skrev over og legge "godviljen" til! :p hehe..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...