Gå til innhold

Overganger og øvrige spekulasjoner - Arsenal


invalid_user

Anbefalte innlegg

Giroud kan jo være magisk. Han scorer noen vanvittige mål og han noen konge flicks, men pr magisk mål brenner han minst 3 100% sjanser. Derfor han er så vanvittig frustrerende. Han kan bomme 3 tap ins forså å skru en volley i krysset.

 

Som flere skriver trenger vi en spiss som kan tilby andre kvaliteter, spesielt fart og teknikk. gjerne en som kan spille litt høyre wing også. Så har vi med en gang litt flere taktiske muligheter.

 

Hva skjedde med Gabigol ryktene? bare vås?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skjønte vel hva jeg mente, gjorde du ikke?

I alle år har jeg hørt på fans som klager over pengebruken til de overnevnte. Skal Arsenal begynne å bruke samme summer på typen spillere som f.eks Pogba, bare fordi fansen vil ha klasse inn, så er det kun et ord som beskriver dem.

Hyklere.

 

Men sure, elendig setningsoppbygging av meg, du skal få den.

Lenke til kommentar

Jeg forsvarer på ingen måte at United vil bruke en milliard++ på Pogba, men de andre lagene viser at å bruke penger gir titler. Jeg vil at Wenger skal bruke penger vi har, på kvalutrtsspillere. Ikke unge talenter som kanskje blir god om fem år. Vi har ikke vunnet Premier League på 12 år, men klubben er fremdeles ikke interessert i å snu det.

Lenke til kommentar

Og når vi har brukt disse pengene og fortsatt ikke har vunnet. Hva da? United har kastet bort uhorvelig mye penger og fått lite igjen de siste årene. I motsetning til feks Leicester som vant på lagmoral og samhold før pengebruk. En god manager bygger et lag som blør for hverandre, og krydrer det med kvalitet. Mourinho bruker penger som en full sjømann og håper det er nok. Med varierende hell i lengden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Problemet er at vi ikke lenger kan romantisere liten pengebruk uten å vise til faktiske resultater. Leicester var fantastiske, men holdbarheten er kort.

 

Det er vel heller få som ønsker en "splas the cash" mentalitet i klubben. Men når lag som er direkte konkurrenter forsterker, og laget du holder med ikke gjør det, er det grunn til bekymring. I tillegg er det kun få signeringer som skal til for å være reelle tittelutfordrere. Da kan prislappen godt være høy for min del. Etter 12 år med sparing og svært så forsiktig pengebruk er det faktisk å forvente.

 

For det er slik at det er helt spesifikke klare mangler hos Arsenal i dag. Fortsterkes ikke de nødvendige posisjonene mener jeg at de ansvarlige har gjort en alarmerende dårlig jobb.

 

Som MartinF sier, vi er nødt å bruke de pengene vi har til rådighet.

 

Det er også helt essensielt å hente inn topp klasse. Det er ingen ting hyklerisk med det. 12 år med svært varierende kvalitet inn og ut gjør at laget aldri har fremstått bunnsolid. Spillerne fra akademiet er enten for unge/uerfarne eller så ligger dem alt for ofte på sykestua.

 

Hvis du som fan ønsker suksess i PL eller CL over tid så, trenger du et lag med topp klasse. Punktum.

 

Oppskriften som er ført i Arsenal det siste tiåret fungerer ikke. Punktum.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spillerne vi har er i det store og hele gode nok til å vinne PL, med noen få hull som må tettes. Største problemet jeg har ned Wenger er ikke at han ikke bruker penger, men at han ikke virker å få det beste ut av materialet han råder over.

 

Så er jeg veldig glad for at han ikke henter spillere på hell, med lønnskrav som er hinsides bare for å få arbeidsro fra fansen, ref Zlatan feks, men prøver å hente spillere som faktisk passer inn både på banen og i garderoben. Nå tror jeg fortsatt det vil komme en spiss og en midtstopper før vinduet stenger. Men om det blir de spillerne folk her inne har bestemt seg for at det skal være er vel kanskje tvilsomt. Dette EM har jo vist at Arsenal spillerne har mye kvalitet,bare de brukes rett. Giroud har jo vært et godt eksempel på det. Og Xhaka har vist at han kan bli en forsterkning om han finner seg til rette. Alt i alt ser ikke alt håpløst ut, bare Wenger bruker spillerne vi har riktig.

Lenke til kommentar

Vi linkes til Djibril Sidibe og Neven Subotic i dag. Førstnevnte er primært høyreback, men tilbragte mesteparten av forrige sesong på venstrebacken til Lille. Subotic kjenner vel alle til. Solid stopper tilgjengelig for en billig penge. Fornuftig business imo. Kan kanskje tyde på at Chambers skal lånes ut? Hadde vært fantastisk om han fikk en sesongs erfaring som stopper i en PL-klubb. Han har alt som skal til for å bli en klassestopper, men trenger spilletid.

 

Xhaka, Sidibe, Subotic og Morata/Lacazette hadde utgjort et veldig bra overgangsvindu i mine øyne. Det er ikke realistisk å håpe at vi skal kunne matche galskapen til United. Jeg er ærlig talt glad for at vi ikke kaster £100m etter Pogba eller gjør en 35 år gammel Zlatan til vår best betalte spiller.

 

Cech

Bellerin - Subotic - Koscielny - Monreal

Ramsey - Xhaka

Iwobi - Özil - Alexis

Morata/Lacazette

 

Ospina/Szczesny

Sidibe - Mertesacker - Gabriel - Gibbs

Elneny - Coquelin

Wilshere - Cazorla - Chambo

Giroud

Endret av Classy Crab
Lenke til kommentar

Og når vi har brukt disse pengene og fortsatt ikke har vunnet. Hva da? United har kastet bort uhorvelig mye penger og fått lite igjen de siste årene. I motsetning til feks Leicester som vant på lagmoral og samhold før pengebruk. En god manager bygger et lag som blør for hverandre, og krydrer det med kvalitet. Mourinho bruker penger som en full sjømann og håper det er nok. Med varierende hell i lengden.

 

Da har man i det minste prøvd... Når man henter middelmådigheter (les: to-tre-fire hyller under City, Chelsea og United), så vinner man enkelt og greit ikke lgaen. Med mindre man er Leicester anno 2015/16, som er en freak accident. Vi (les: klubben, Arsene) må slutte å tro at man kan vinne Premier League med sånne spillere.

 

Ingen her mener at man helt seriøst skal bruke £200m i hvert eneste vindu, som klubben har sagt flere ganger at vi trygt KAN gjøre. Men når vi trenger en spiss. Hvorfor i HELVETE skal Arsene lete etter bargains til £20m? Gå til de beste, legg 50-60-70 mill på bordet, slik de andre lagene gjør. Ikke kom hit og si at United eller Chelsea er så veldig mye mer attraktivt enn Arsenal. Ja, de har ny manager og høye lønninger, men det er egentlig det. Arsenal kan hvis de bare vil, men det virker ikke som de (les: Han, Arsene) ønsker å vinne.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Hvilke klassespillere har egentlig Chelsea og City hentet så langt? Chelsea har vel bare hentet en overpriset Batshuayi, mens City har hentet en skadeplaget Gündogan, en aldrende Nolito som har vært solid i mange år men aldri vekket interesse hos toppklubber, og en 19 år gammel Zinchenko som ingen har hørt om.

 

United kjører sitt eget løp, men vi er ikke United. De er i en desperat situasjon. De har fått inn Mourinho, som de tidligere så seg for gode for, og kaster penger i alle retninger i et desperat forsøk på å bli en toppklubb igjen. Der er det mye som kan gå galt. Mourinho viser gang på gang at han ikke takler motgang, og har fått fyken i tre av sine siste fire jobber.

Lenke til kommentar

Jeg klarer ikke se vi har hentet middelmådigheter jeg da. Sett hvem som har blitt handlet de siste årene. Ozil. Alexis, Xhaka osv er langt fra middelmådigheter i mine øyne i hvertfall. Og hva ville det gjort med garderoben om vi henter en spiller som får 200k + i uka i lønn f.eks? Går vi ned den veien vil klubben endres for godt. Uten at jeg ser vi er noe mer garantert suksess av den grunn.

 

Mye urelaistiske forventninger her inne, og selv med ny manager tror jeg ikke du skal forvente en pengegalopp som vil tilfredtille kravene dine.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...