Gå til innhold

Liverpool: Overgangstråden - rykter, spekulasjoner og ønsker


Varmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Problemet Aquilani har slik jeg ser det, er det fysiske den engelske fotballen har å by på. Jeg har undersøkt i etterkant flere kamper han spilte for oss , og jeg merket meg ofte at hvis motstanderen gikk litt raskt inn i en takling eller gikk i kroppen hans så ga han seg veldig raskt. Veldig nervøs for taklinger imot og bruk av rå fysikk generellt. Jeg tror desverre rett og slett ikke at han liker den tøffe Engelske spillestilen. Og derfor ønsker han seg heller ikke tilbake av den grunn.

Men er han en spillertype vi trenger? Jeg mener at ja. Aqua kan bidra mye på banen, med svært gode crosser (sjekk arsenal kampen) og smarte pasninger. Men et kjøp av skotten vil forhåpentligvis dekke over noe av denne manglen.

Lenke til kommentar

Ryktes nå at Adam og Downing kan bli klare i løpet av helgen. Anntydes også at prisen blir på totalt 24M (8+16). Hva sier vi til det? Ang. pris så synes jeg hvertfall prisene som blir oppgitt er helt greie, og omtrent som forventet, og heldigvis litt under det som har blitt antydet en del steder tidligere.

Lenke til kommentar

Vi får se

 

Vi får se? fakta er at Sunderland ikke har 5 A-lags spisser. Vi får se om Bruce henter inn 2 spisser eller 1. Men fakta er uansett at du ikke aner noe om spissene til Sunderland (før jeg opplyste deg selvsagt).

 

Da spør jeg deg direkte, hvilke 5 spisser mener du Steve Bruce har i stallen ?

Lenke til kommentar

Ryktes nå at Adam og Downing kan bli klare i løpet av helgen. Anntydes også at prisen blir på totalt 24M (8+16). Hva sier vi til det? Ang. pris så synes jeg hvertfall prisene som blir oppgitt er helt greie, og omtrent som forventet, og heldigvis litt under det som har blitt antydet en del steder tidligere.

 

Håper ryktene stemmer. Downing er en veldg klassisk vingtype, noe vi egentlig har manglet i troppen i mange sesonger. Adam kan gå begge veier, men han har vist gode takter for et nedrykkslag. Det er såklart store muligheter for at Adam kan gjøre det langt bedre i en bedre stall? Tror Kenny/Comolli vet hva de gjør her :)

Lenke til kommentar

Virker som ting begynner å ta noe mer form nå ja.

 

 

@Pault86 Paul Thompson

Adam, Henderson, Downing, Jones, Young. Mata. Wickham. We lost 2, Dann looking unlikely but others all serious

 

 

Da kan vi ende opp med 6-7 nye spillere i sommer faktisk. Henderson, Adam, Downing, Mata, Wickham, ny stopper og venstreback.

Lenke til kommentar

Manchester City skal vist ha interesse for Juan Mata, men spilleren selv virker følge rykter å foretrekke Liverpool. Kilder nær Mata sier at de hilser en forespørsel fra Liverpool velkommen, selv om vingen allerede har tilbud fra andre Premier League-klubber, inkludert City. - Dersom Liverpool er interessert, ønsker spilleren også å høre fra dem. Det er ingen hindring at de ikke skal spille i Europa i år, for Liverpool er en klubb med rike tradisjoner. Det er sant at Mata har blitt linket til Liverpool, men så langt har det ikke komme formelle henvendelser eller tilbud fra klubben. Mata har imidlertid fått tilbud fra lag i Premier League som er med i neste års Champions League, sier en kilde.

Lenke til kommentar

Spennende med Mata. Gikk jo en del rykter om at City er klare til å åpne lommeboka hvis A.Sanchez går til Barca eller United. T.K. Karlsen mente at det likevel var vel så sannsynlig at de kom til å gå etter Hazard om så skjer. Interessant utvikling å følge hvertfall, og en spiller jeg mer enn gjerne ser i rødt.

Lenke til kommentar

Nå snakker plutselig alle om at Meireles stikker. Når jeg dro opp dette for noen uker siden tok det jo helt av her. :p Er ikke verdens krise om Meireles stikker, han hadde en god sesong nå for all del, men han har ingen sinnsyke spisskvaliteter og er langt fra uerstattelig. Alonso f.eks var mye viktigere. Tror ikke det er helt dumt om vi får inn en som kan strø sinnsyke pasninger. Liker det jeg har sett og lest om denne koreanske Yong. Dog ikke sett en kamp med han, så vanskelig å si, men de fleste sier han er kvalitet, og faen for noen pasninger han har. Men ser jo ut som det er ganske bankers at Adam drar, så da blir det neppe fler inn, hvertfall ikke om Aqui også kommer tilbake. Noe som forøvrig bare ikke hadde vært meg i mot da jeg likte han godt, hadde jo ganske mange målpoeng i forhold til kamper vel. Setter bare spørsmålstegn til motivasjonen hans når han egentlig ikke vil være i Liverpool.

 

Avsnitt er noe dritt.

Lenke til kommentar

Meireles er ikke uerstattelig nei, men jeg ser helst at han blir. Han er en absolutt brukbar spiller og det er noe som heter kontinuitet. Liker ikke for mye gjennomtrekk av spillere alle veier.

 

Aqui blir ja. Får gi han en sjangse, men hvis han tydelig viser mangel på motivasjon er det (og flere blir det) andre som burde få plassen.

 

Shaqiri er veldig spennende ja.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...