Gå til innhold

Vin i små porsjoner


inaktiv000

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis vi åpner ei vinflaske til middag, blir det enten til at vinen må kastes senere fordi den blir sur, eller at jeg sitter og drikker meg småsnurrete for meg selv utover kvelden... Har hørt om småkartonger med vin, er det noe særlig? Eller er vanlig pappvin fasiten?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

En vanlig vinflaske tåler fint at du åpner den en dag og drikker halvparten og setter resten i kjøleskapet til dagen etter. Vil du oppbevare en åpnet flaske lenger enn en dag, anbefaler jeg en vakuumpumpe. Koster litt over en hundrelapp og da holder vinen seg fint i en uke.

 

De vinene som kommer i små kartonger er ikke noe særlig. Bag-in-box er greit nok, men kartonger mindre enn to liter har ikke 'bagen' og holder seg mye dårligere. I tillegg er det bare søppel som tappes på "juicekartongene".

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...