Gå til innhold

Anmeldelse: Assassin's Creed II (PC/PS3/X360)


Anbefalte innlegg

Må si meg enig i det folk sier her. Selvfølgelig må man få lov til å være litt subjektive

i en anmeldelse, men poengene i anmeldelsene holder ikke mål. AC2 tar det som

gjorde AC1 populær og hever alt mange hakk. En verdig oppfølger! Og spillet HAR jo

faktisk fjernet mange av svakhetene AC1 hadde. Ble litt repetisjon her, men jeg er

enig meg fanb0yene.

 

7 av 10... COME ON!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig med anmelderen jeg.

 

Manuskriptet i AC2 er elendig, og jeg har bedre ting å finne på enn å hack`n slashe med fancy teknikker, så dette la jeg ifra meg etter ankomst Venezia. Oppdragene er også klin like, hack hack hack.. Joa, det èr ett drapspill som prøver å insuinere at man skal holde seg skjult, men da sammenlignes det også nettopp derfor med Metal Gear Solid og Hitman, da har det ingenting å stille opp med.

 

Er det ingen andre som reagerte på hvordan Ezio fikk drakta? Faren sitter i fengsel og kun Ezio kan levere beviset på at faren er uskyld og det haster, "men hva er dette?" En karnevalsdrakt i kista? Den må jeg ta på meg!!! Så får vi masse fancy musikk, før han er klar for å levere bevisene...

 

Ezio som person ville ikke gjort det, han ville kjappet seg med bevisene for å redde familien. Vi burde heller fått drakta når vi omsider kom oss ut til villaen. Vel ute burde vi heller ikke fått penger for oppdragene vi gjør for onkel, han er jo blakk som ei kirkerotte så hvor kom pengene ifra?

 

Det svake manuscriptet og det store fokus på action sier noe om hvilken kundegruppe spillet er laget for, og jeg er ikke innenfor den.

Lenke til kommentar
Så spørsmålet er ment til de som har spillt begge: Syns dere det er verdt å kjøpe AC2 ?? Er det virkelig mye bedre enn forgjengeren?

Forresten; Er det noen som er enig med denne anmeldelsen?

 

Jeg har spilt begge, og ja, ACII er veldig mye bedre på absolutt alle områder. Jeg liker det faktisk bedre en Uncharted 2 som jeg også storkoste meg med.

 

Jeg har ikke irritert meg over noen av de tingene anmelderen irriterer seg over, så vi ser tydeligvis etter forskjellige ting når det gjelder spill.

 

Eneren likte jeg veldig godt, mye fordi jeg syntes historien var interessant. Dog måtte jeg være enig i kritikken; den ble vel repeterende. Jeg måtte ta meg en lang pause, men jeg returnerte og spilte det ferdig.

Lenke til kommentar

I de få timene jeg har prøvd Assassin´s Creed 2 så er jeg enig i det meste som står i anmeldelsen. Det som plaget meg i 1-en plager meg fremdeles i 2-en, kampsystemet er rett og slett for kjedelig og kunne tenke meg at planlegging var en større del av drapene. Selv om grafikken er generelt bra så er ansiktsanimasjonene frustrerende dårlige, men spillet har en fantastisk atmosfære. Kommer nok til å kjøpe AC2, men venter nok på platinum-utgaven (eventuelt til den havner under 200-lappen).

Lenke til kommentar

Kommer ikke ta i dette spillet med en 10 meter lang påle. Kjøpte det første, spilte det i en time og touchet det aldri igjen. Mulig jeg har gitt det bort. Makan til boss. "Fancy kills", crappy gameplay og ubercrappy story (simulator konseptet) går ikke langt for meg.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar
Kommer ikke ta i dette spillet med en 10 meter lang påle. Kjøpte det første, spilte det i en time og touchet det aldri igjen. Mulig jeg har gitt det bort. Makan til boss. "Fancy kills", crappy gameplay og ubercrappy story (simulator konseptet) går ikke langt for meg.

 

Tør jeg spørre hvilken plattform?

Er det noen forskjell? PS3...

Lenke til kommentar

Etter min mening er dette årets spill! jeg syns ikke at spillet ble iriterenes repeterende en eneste gang under spillet. Jeg storkoste meg faktisk under hele spillet.

Angående kritikken på slåssingen lurer jeg på hvordan folk vil at det skal være? da jeg ikke klarer å se hvordan det kunne vært gjort bedre. Selfølgelig kunne vaktene vært mer agressive, men måten man håndterer Ezio på er meget god, mener nå jeg. Jeg er altså ikke enig med 7/10, jeg mener at spillet iallefall fortjener en sterk 8, visst ikke en 9.

Lenke til kommentar

Noen har plager i 1eren og andre koser seg i 2eren... kinky å ta det opp her :green:

 

Jeg brukte nok ca. 25 timer på å runde spillet med alle oppdrag og alle "the Thruth" oppdragene. Anmelder har brukt ca. 15 timer, så her har det gått raskt i svingene. Mulig anmelder ikke har tatt seg tid til å kose seg med spillet?

Kampsystemet er uomtvistelig en forbedring fra AC1 og noe av sporten for meg ble å få til råe kamper hvor jeg benyttet meg av mulighetene i det nye kampsystemet. De råeste metodene eller hva jeg skal kalle det, ga virkelig et kick å få til.

Historien var riktignok ganske liniær men ble vist med gode filmsekvenser så det var absolutt greit å følge med i timen.

Grafikken var vi vel enig om er storslått og bra. Fant bare et par små glipper som gikk på fysikk, men ikke mer enn at jeg ser gjennom fingrene med det.

 

Har egentlig ikke noe å rakke ned på jeg. Ikke noe som tilsier en 7'er ihvertfall. Jeg ventet et år på dette spillet og jeg ventet på noe godt. Jeg ble tilfredsstillt og syns det er synd det er over for denne gang.

I mine øyne står spillet til 9/10.

Lenke til kommentar

Gamer.no har i sin overskrift: "Ubisoft gjer det til ein kunst å læra av sine feil". Spillverket har "Vakre omgivelser er ikke nok, når man ikke lærer av sine feil. " Av generell erfaring så vil jeg gå for at spillverkets anmelder ikke har satt seg godt nok inn, ikke har forstått eller har hatt en meget negativ holdning til spillet. Stoler på Gamer sin anmeldelse jeg:)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...