Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

BDSM - Hint, tips og erfaringer


Lindoniel

Anbefalte innlegg

Selv om ikke jeg helt er inne i selfbondage greia så kan jeg komme med et tips jeg har lest flere steder.

Fest deg med håndjern spom bare kan åpnes med nøkkel (dvs. ikke billigdrit). Nøkkelen har du på forhånd fryst ned i noe vann. Da har man ikke tilgang på den før isen har smeltet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke satt meg så mye inn i self-bondage, men for meg virker det lite interessant. Halve opplevelsen er jo (for meg) at noen gjør det med en/en gjør det mot noen andre, altså at man er to (eller fler tongue.gif ) om det.

Kjenner jeg personlig er veldig enig i denne. For meg er det halve poenget med bondage.

 

Også litt breatheplay underveis, og å tease-deniale seg selv samtidig kan være gøy. Altså å prøve å holde igjen når du kjenner du holder på å sprenge.

Tror det er en ganske vanlig masturberingsteknikk. Pleier å bruke den ganske ofte. Noen ganger blir jeg veldig opphengt i god porno/ting som tenner meg, så vil jeg gjerne at det varer litt lengre. Dermed blir det nesten automatisk.

Endret av L4r5
anonymisering
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Så... Er det noen som har noen gode og kreative straffer å dele med resten av verden?

 

Blindfold og gag, bind henne fast på ryggen med bein og armer spredt, og lek med henne. Stearin og is (hot vs cold), og til slutt orgasm-control. Der du bringer henne til nestenorgasmer så lenge som bare mulig, til hun blir helt vill og tigger om å få komme. Stapp inn kuken din, og kjør henne til du selv er selvtilfreds, og la henne ligge der og "mørne" en stund før du til slutt, erbødigst siden du er så barmhjertig lar henne oppleve tidenes orgasme.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Det kommer litt an på, det du får i norske nettbutikker er overpriset dritt, som f.eks. diverse saker her. Selv har jeg kjøpt en del EKTE vare herfra, da tenker jeg på Smith & Wesson M-100 bl.a. (ligger under USA), som forøvrig er akkurat samme håndjern som mesteparten av politiet i USA bruker (de bruker for det meste S&W og Peerless, om jeg ikke husker helt feil). Dessuten koster det ikke så forferdelig mye der, 35EUR er 275NOK sånn ca, pluss shipping (fra tyskland) og mva i Norge vil det alikevel bli billigere enn den dritten du får her i landet, pluss at du får noe som har skikkelig kvalitet. Er du heldig blir den ikke stoppet i tollen engang, bare be dem om å pakke det i en boblekonvolutt eller noe :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Poenget mitt var det at selv om den kommer til å koste "omtrent det samme" så har det tusen ganger bedre kvalitet. Håndjern du får kjøpt i norske nettbutikker er noname brands, laget på billigst mulig måte, mens det jeg nevnte er skikkelig kvalitet :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Finnes det noe sted hvor jeg kan lese litt om begrepsbruk osv, eller er alt i de linkene som finnes i førstepost? Jeg har vel hatt en interesse av dette en stund, men har aldri klart å knytte det om mot noe, før da jeg oppdaget hva BDSM er. Usikker helt hvilket begrep jeg hører inne under, men jeg kan prøve å forklare.

 

Jeg har alltid fantasert om å dominere noen. Jeg fantaserer blant annet om det å binde noen fast uten at de har mulighet til å bevege seg, pisking, slag med åpen hånd. Oppsummert, at jeg gir dem en form for smerte som ikke skadelig, men sterk nok til at det oppleves vondt for dem. Jeg har absolutt ingen interesse at noen skulle gjøre dette mot meg, så jeg kunne ikke tenke meg å underkaste meg selv.

 

Et lite spørsmål. Hvor er det dere finner mennesker som er med på slikt? Jeg har sett linkene i førstepost, men jeg er usikker på om jeg har lyst til å ta et så drastisk sted som å kontakte fremmede mennesker for sex. Er det liten sjanse til å få seg en kjæreste som liker slikt uten å kontakte fremmede?

 

Til dere som har litt erfaring. Har dere et inntrykk av om det er flere som liker å bli dominert enn å underkaste seg, eller omvendt? Og er dette ulikt mellom kjønnene?

Lenke til kommentar

Et lite spørsmål. Hvor er det dere finner mennesker som er med på slikt?

Du kan jo også bli kjent med noen, og så introdusere idéen om BDSM til henne og håpe på det beste, kanskje først begynne med å bare holde armene hennes fast etc. Jeg tror utrolig mange ikke er klar over hva de faktisk blir tent av, eller at de i alle fall er åpent for å prøve langt flere ting enn de i utgangspunktet gir uttrykk for.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Et lite spørsmål. Hvor er det dere finner mennesker som er med på slikt? Jeg har sett linkene i førstepost, men jeg er usikker på om jeg har lyst til å ta et så drastisk sted som å kontakte fremmede mennesker for sex. Er det liten sjanse til å få seg en kjæreste som liker slikt uten å kontakte fremmede?

 

 

Jeg vet akkurat hva du mener. Jeg elsker å dominere men kan ikke fordra å bli undertrykt. Har alltid vært den dominante siden jeg oppdaget en interesse innen BDSM. Han jeg er sammen med nå driver jeg å dominerer, det var ikke lett i første om gang. Jeg lurte han de første gangene til å gjøre lett BDSM, og senere utvikle det, og avansere det. Han hadde ingen intensjoner om å prøvde BDSM før jeg gjorde det på han, nå elsker han det, og trygler meg om å binde han fast. Det jeg egentlig sier, er om du ikke vil ha noen tilfeldige møter med ukjente som sextreff, men har en partner, kan du begynne lett og se om han liker det og godkjenner det. Senere til noe litt mer brutalt.

 

J

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest gjesterbest

Lurer på om noen her har tips til bra blindfold? Har kikket litt rundt på nett, Extreme Restraints bl.a. men ville helst handlet i en norsk (nett)butikk. Er ute etter noe skikkelig, ikke bare vanlig sovemaske.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...