Gå til innhold

Metallica - Gutta kommer til Bergen! - Generell diskusjon rundt bandet, konserter og album!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Balle, Gojira og Metallica var bra! Mastodon på den andre siden....

 

Ugh, stedet jeg stod hadde værste lyden. Nesten helt forerst til høyre for snakepiten, fy faen helvette for en jævla irriterende bass OG basstromme på alle 3 bandene, men verst var det på mastodon. Jaja, bare å glede seg til eksamen imorgen.

Lenke til kommentar

Fikk ikke med meg Gojira. Mastodon var gørrkjedelig. Metallica var kult. Bra trøkk og god stemning, men noen av låtene kunne vært bytta ut (klar over at Black Album spilles i sin helhet). Joda, mange gode svisker, men jeg kunne tenke meg å høre Orion og Metal Militia.

Jeg har ikke hørt på Metallica på kanskje fem år, så dette var en fin gjenoppdagelse.

 

Noen andre som ble irritert av en innpåsliten og drita tysker?

Lenke til kommentar

Det er alltid en sånn slitsom dritfull fyr i nærheten. Enten de er tyskere eller fra Stavanger. Sist jeg var der sto en fyr og herja så mye at folk ble dytta på ræv rundt meg..rakk å røske tak i armen til ei jente foran meg så hun ikke falt, husker jeg, og fikk et takk og kyss på kinnet i retur.

 

Gærningen fikk vi prakka vaktene på etterhvert, de sto ikke kjempelangt unna heldigvis.

Har også sett folk som prøver å pisse i ølglasset med 3 i promille. Uten særlig hell.

Lenke til kommentar

Den irriterende drita fyren ja. Dukket opp både her og der hvor vi stod og.

 

Den eneste grunnen til at noen av de ikke går rett i bakken er jo at folk står som sild i tønne litt forover. Og da blir jo ikke vaktenes jobb så enkel heller, forståelig nok.

 

Hadde en kar som sto å lente hele kroppen sin oppå meg i en liten periode, til jeg omsider fikk knuffet han vekk.

 

Også har man jo badboysa som roper og banner mens de prøver å komme over gjerdet og inn i snake pit da, helt til det kommer ei dame fra security, da var de visst ikke så tøffe allikevel.

 

Alt i alt veldig fornøyd med konserten, likte både setlist og lyden MYE bedre enn i Telenor for 2 år siden.

Endret av Trollface
Lenke til kommentar

Dette var da fantastisk ! :D Helt utrolig god stemning, men jeg hadde også en innpåsliten fyllebøtte ved siden av meg. Han skulle absolutt ha hånda rundt meg hele tiden. Men jeg fikk dyttet ham vekk på ei dame foran meg etterhvert. Tror vel ikke fyren brukte henne som skjold, og kom seg helt frem vel? Han jukket henne bokstavelig talt bortover :p

 

Men nå har jeg drittvondt i beina, ørene piper og stemmen er gitt til Metallica... Totally wort it :D Denne konserten vil jeg huske for resten av livet !

 

- Så må jeg nevne hva som skjedde i baren etterpå ;) Står en ekkel sosseklyse foran baren, og skal bestille alt det dyreste de har, mens han ser etter blikk fra damene. Når han endelig får napp hos ei, så snakker han om hvor koselig konserten var. Før han gir en tusenlapp i tips til bartenderen... Sjekketriksene hans var forresten som tatt fra Barney i How i met your mother. Skjønner ikke at folk går på det.

Endret av killthenavy
Lenke til kommentar

Sto med hyggelige bergensere og andre sympatiske mennesker i ølkø i 35 min før konserten begynte. Dette ble forsuret av noen fjollete og idiotiske nordlendinger, spesielt én tykk gutt som skulle stå i kø i bar overkropp med sine hvitnuppede kviser i trynet på oss alle. Jeg har virkelig sansen for folk nordfra, men her var det en håndfull elendige representanter.

 

God konsert, men litt kjipt å vite hvilke låter som kom hele veien (under black album). Virket innøvd, men åpningslåta overrasket godt!

Endret av process
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Husker køen til Oslo Spektrum når jeg skulle på Dio/Heaven&Hell, det sto 3 dritfulle stavanger-folk lengre frem i køa og ropte og skreik og var generellt idioter mot de som sto foran og bak dem. Akkurat når han ene kom seg inn døra sa han "faen eg må spyyyy"..da lo jeg hardt.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Balle, Gojira og Metallica var bra! Mastodon på den andre siden....

 

Ugh, stedet jeg stod hadde værste lyden. Nesten helt forerst til høyre for snakepiten, fy faen helvette for en jævla irriterende bass OG basstromme på alle 3 bandene, men verst var det på mastodon. Jaja, bare å glede seg til eksamen imorgen.

Da sto vi på samme plass! Men jeg er takknemlig for at jeg ikke var borti en irriterende person denne gangen! Alle rundt meg var ålreite folk! Digga denne konserten! :D

Lenke til kommentar

Kan ikke si annet enn at konserten og totalopplevelsen var jævlig bra og publikum virket til å være overaskende våkent, selv utenfor Snakepiten (hvordan det var lengre bak skal jeg ikke svare for). Var heldig å fikk armbånd som ga inngang til Snakepiten; utrolig deilig å stå front and center uten masse knuffing og "slåssing" om plassen og for å ikke nevne fulle innpåslitne idioter. Var derimot en jævel som slo en stor badeball ut av henda på meg; prøvde det samme på en annen også faktisk. Utrolig irriterende da jeg bare hadde manglet den helt minste for å ha alle de forskjellige størrelsene (om jeg hadde fått den store).

 

Lyden var overaskende bra, våger å si den faktisk var bedre enn sist de var på Valle Hovin.

 

Ble ikke no plekter eller trommestikke denne gangen, men fikk en setlist, så det må jeg si meg fornøyd med.

 

Når det gjelder Gojira og Mastodon synes jeg egentlig begge er ganske kjedelig live. På plate synes jeg Gojira er like kjedelig som live, men Mastodon er helt ok (liker Mastodon mer og mer, jo mer jeg hører på de).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette var femte gangen jeg har sett gutta spille, de har ikke skuffet meg enda :) jeg sto på høyre side, rett foran den ytterste høyttaler-stacken som sto på bakken. Var kanskje 2 folk mellom meg og gjerdet. Dere i nærheten så kanskje kampen om en av Lars' trommestikker mot slutten? Vel, jeg vant! :D

Endret av Khaffner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...