Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

 

Noen som kan bekrefte eller avkrefte at iFruit faktisk finnes til Android også? Jeg finner den ikke...

Den kommer i løpet av dagen tror jeg. For dere som ikke finner appen på app-store, så må dere følge en direktelink siden den nettopp ble lagt ut. https://itunes.apple.com/app/grand-theft-auto-ifruit/id697056811?mt=8

 

Lønner seg å være kjapt ute, ettersom at man kan registrere bilskilter allerede nå. Etterhvert blir vel de mest populære ordene borte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til de som skal ha GTA5 til Xbox, les her: http://www.ign.com/articles/2013/09/16/dont-install-grand-theft-auto-vs-xbox-360-play-disc

 

Er dette en bug eller kan noen datagenier vennligst forklare meg hvordan ytelsen blir bedre ved å _ikke_ legge inn play disc'n? Er ganske velkjent at HDD er raskere enn CD-ROM. Er det teoretisk mulig for en xbox360 å utnytte 100% av HDD og CD-ROM samtidig, for å levere et bedre produkt på skjermen? Høres veldig merkelig ut.

Lenke til kommentar

F.o.m. i dag hater jeg Komplett.no og for en dag; Svensker.

 

 

<Rage spoiler start>
Da min kompis i går (søndag 15. september 2013) bestillte GTA V valgte han pickup point i Fredrikstad. Det er greit. Jeg, bestillte GTA V i midten av April, jeg velger Brevpost da, som komplett alltid har gjort, sendt spillet 2-3 dager i forveien, som resulterer i at jeg får det 1 dag før release. Det er greit at jeg kanskje ikke får det 1 dag før release, men da min kompis som bestilte for 14 timer siden får spillet 1 dag før meg. Er faktisk dette uaktuelt for meg å godta. Jeg tar derfor opp telefonen og ringer komplett:

Meg: Hei, jeg lurer på en ting. Hvorfor har det seg slik at....*det over*..
Komplett: Nej, det vet jag inte, hehe. (Det faktumet at han sa "hehe" fikk meg til ha lyst til å bombe komplett sitt varehus. Men nå er jeg ingen terrorist så no worries)

Jeg forteller denne komplette, inkompetente idioten akkurat hva jeg følte om dette, da jeg på tirsdag 10 sept. (forrige uke) ringte komplett.no og spurte om den kunne bli sendt som pickup point. Baktanken for dette var at jeg da kunne plukke opp spillet dagen før release etter jobb, eller på release etter jobb siden jeg kjører forbi pickup point anyway.
Onsdags samtalen:
Komplett: Det kan jeg dessverre ikke, da dette er en forhåndsbestilling og sendes i 'forkant' av release slik at du ikke skal få spillet etter selve release datoen. Du kan regne med å få dette i posten på mandag (Dette gir mening)
Meg: OK, takk - Hade/farvell
Så når jeg har forklart den svensken om dette sier han at dette vet han ingenting om, og spydig minner meg på om at spillet ikke releases før i morgen. Jeg orker ikke sitte å huske alt som ble sakt, men short: Jeg kaller han en idiot og sier at dette har ødelagt min tillit til komplett og at jeg ikke kommer til å handle hos de igjen.

Nå kan det kanskje virke som om jeg er sint fordi GTA V ikke kom i dag, men kommer i morgen. Dette er virkelig ikke tilfellet. Det var heller holdningen komplett hadde til meg, hvordan de snur og vender på hvordan de skal forholde seg til behandlingen av orderen min og kompisen min/forskjells behandlingen. For meg, har jeg pr. i dag ingen fordel av å ha forhånds bestillt GTA V /super-sad-face

 

<rage spoiler end>

 

 

Kan noen fortelle hvordan den skiftingen mellom personer er. Er den smoooth eller er den litt på kanten til al-right?

Lenke til kommentar

F.o.m. i dag hater jeg Komplett.no og for en dag; Svensker.

 

 

Kan noen fortelle hvordan den skiftingen mellom personer er. Er den smoooth eller er den litt på kanten til al-right?

 

Fikk han spille på PuP idag?! Hvorfor i helvete skal Komplett sende det ut på idag som brevpost for å "følge" Rockstars regler om at det ikke skal komme for tidlig fram om de gir det ut på PuP?

 

Ellers kan jeg fortelle at byttinga mellom person er smooth (som sett i trailern) bare at det tar merkbart lengre tid. Dersom karakteren du bytter til er nær deg går det veldig kjapt, dog.

Endret av Audun0505
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...