Gå til innhold

HTC HD2 - Nå er det mulig å installere Android 2.2


http://www.facebook.com/group.php?gid=479106440214&ref=mf  

280 stemmer

  1. 1. Har du vært innom "HTC nyheter" på facebook? (ferske hd2-nyheter!)

    • Ja. Denne skal jeg følge med.
      98
    • Nei, men jeg skal ta en titt.
      63
    • Nei, er ikke interessert.
      119


Anbefalte innlegg

Hvis du har installert programmene på enheten, så skal det gå fint å bare bytte minnekortet. Da vil den nok lage nye mapper selv på det nye kortet.

OK, takker. Prøver da å kun bytte minnekortet.

 

Gi beskjed om det skulle oppstå noe feil.

Det er et eller annet spes med minnekort / telefon ... Enten blir det lagt inn noen kataloger og filer på minnekortet ved første gangs oppstart av telefonen, eller så ligger det forhåndsinnstallerte kataloger og filer på 2GB-kortet som medfølger i telefonpakken. For da jeg fikk telefonen og startet opp første gang, så lå der diverse filer på minnekortet, bl.a. pdf-håndbøker på flere språk for telefonen, en mappe for Copilot (demo, etc?), pluss noen flere musikklåter og flere eksempelbilder. Bare to låter lå i telefonminnet, så lå der fire - fem låter ekstra på minnekortet. Pluss en del annet. (Jeg hadde selv ikke installert noe program eller gjort særlig mye med telefonen før jeg byttet minnekortet.)

 

Da jeg tok ut 2GB-kortet og erstattet det med et nytt 8GB-kort, var det nye kortet tomt etter restart av telefonen. Jeg tok da og la inn ROM-oppgraderingen en gang til, ny "førstegangsoppstart" av telefonen, men fortsatt tomt minnekort. Så det ser ikke ut som om første oppstart / ROM-oppgradering legger noe på minnekortet som står i telefonen.

 

Ikke noe problem for meg, for jeg tok etterpå og bare kopierte over katalogene og filene fra 2GB-kortet til 8GB-kortet, så nå har jeg alt på plass igjen.

 

Men greit å være oppmerksom på for de som får ny telefon, sjekk hva som ligger / legges på det medfølgende 2GB-kortet før dere ev. skifter til større minnekort.

 

(Ikke dermed sagt at man mister noe spesielt verdifullt, da ... ;) )

 

Edit leifer

Endret av GraBalder
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Man trenger vel ikke ta Rom oppdateringen på nytt bare fordi man skifter til nytt minnekort?

Neida, jeg gjorde det bare for å sjekke om det legges inn kataloger og filer på minnekortet fra ROM-installasjonen. Det gjorde det altså ikke. :)

 

Men greit å være obs på at telefonen kommer med noe ekstra sanger, fotos, håndbøker, osv. på minnekortet i salgspakken, som du da mister om du ikke kopierer over på nytt minnekort.

Lenke til kommentar
Kjøpte da en Nokia N97 som jeg visste var sikker på oppfølging på software ( Nokia er god der ) MEN, de er ikke så gode på hardwarebiten som samsung.

 

Jepp, samme erfaring. VELDIG gode på software-updates syntes jeg, men når de feiler på hardware-biten blir det liksom kun halvveis :p Men fordelen er vel at det er lettere å reklamere på hardwarefeilene :D Når jeg ikke kunne ta bilder, snakke eller bruke gpsen var det nok.

 

Ellers virker det som batteriet har ca. samme levetid som de fleste andre touchtelefoner med tilsvarende skjermstørrelse, noe som ikke er overraskende. Nærmer seg jo et punkt nå hvor batteri blir en veldig begrensende faktor.

Lenke til kommentar
Jeg har deaktivert 3G med NoData. 3G sluker strøm som bare pokker. Nå går det mellom 2 og 3 dager før jeg må lade den. Har faktisk vært oppe i 4 dager og.

 

 

Takker. Hvordan gjøres det?

 

 

 

Ellers er det godt å høre at batteriet muligens blir bedre etterhvert.

 

Se anbefalte ptogrammer til HD2 i det første innlegget:)

Lenke til kommentar

Har hatt telefonen par dager og er strålende fornøyd! :)

Har ikke gjort så mye med den men har noen spørsmål jeg håper jeg får svar på.

 

1. Er det mulig å kun ha wi-fi på og uten å motta data på telefon nettet? Såfall ikke bare skriv ja.

Finnes det logg hvor mye data som har kommet inn/ut fra telefon nettet?

 

2. Hva betyr det prosjektil tegnet som er helt øverst i skjermen? Pleier å stå ved siden av wi-fi symbolet. Kommmer i hovedskjerm bildet og ikke når jeg er i menyer eller noe annet.

 

3. Nå har jeg ikke installert office pakken, kan jeg lage backup av kontakter osv og synkronisere kalender? Såfall hvordan og hvilken program må jeg ha? Har Win7 på maskinen.

 

Mvh

Andre

Lenke til kommentar

Men greit å være obs på at telefonen kommer med noe ekstra sanger, fotos, håndbøker, osv. på minnekortet i salgspakken, som du da mister om du ikke kopierer over på nytt minnekort.

 

 

Helt enig, jeg formaterte det medfølgende minnekortet uten å sjekke om det var noe på det, med det resultat at jeg mistet alle sangene

Lenke til kommentar

Dere som sliter med batteri:

 

Jeg sliter ikke med batteri. Mye av årsaken kan være at jeg har disablet mange features som sluker strøm. For det første er jeg hverken registrert på Twitter eller Facebook, så dette bruker jeg ikke. I tillegg oppdaterer jeg f.eks. vær, aksjer, posisjoneringstjenester manuelt. Dette har jeg null behov for at skal gå automatisk. Regner med at Facebook og Twitter ikke behøver å oppdateres automatisk heller.

 

I tillegg har jeg sett lysstyrken i displayet til manuelt, og da 30%. Holder i massevis for meg og batteri holder ut 3-4 dager. Må bare si jeg er strålende fornøyd med batterikapasiteten.

 

Innkjøp av ekstra USB-kabler til bil og jobb er jo uansett ikke å forakte.

Lenke til kommentar
Da har min HD2 tatt kveld.

Først sluttet legg på-knappen å fungere (mens jeg brukte telefonen), litt senere sluttet hele knappepanelet å fungere (kom tilbake etter restart), telefonen ble ofte treg og spiste batteri. Til slutt nektet den å starte og ved tilkobling til strøm startet den og viste HTC-logoen før den startet på nytt og gjentok prosessen i det uendelige.

 

Flott!

 

Har lignende symptomer på min, har ikke rukket å installere noe annet enn siste offisielle rom, syncer mail kalender kontakter etc. og har fått noen feilmeldinger her. Observerer også at HTC Sense/touchflo lagger innimellom, spesielt hvis man fyller opp med mail/sms etc.

Mer enn en smule irriterende kan man si.

 

Skal forsøke å flashe til ROM med mindre bloat enn de offisielle.

Lenke til kommentar
SRS WOW HD 1.5.1.0 for HTC HD2

 

Et must for de som bruker den til musikk.

 

SRS WOW - XDA-Developers

 

 

Takk for den, ser frem til å teste det ut. Ikke helt fornøyd med standardlyden.. Godt å få finjustert litt.

 

#EDIT#

 

Med tanke på batteritid..

Jeg er egentlig temmelig fornøyd med batteritiden. Bruker telefonen mye, men sjelden på wlan. Dette stjeler veldig mye strøm.

Erfaringsmessig har jeg ca 50-60% igjen av batteriet etter endt dag. Da har jeg snakket i telefonen i 20-40 minutter, surfet på nettet på 3G+ i 30-60 minutter, trykket i programmer i kanskje 25 minutter og endel sjekking av kalender og klokke samt vær gjennom dagen, også sendt en haug med SMS'er. Har automatisk update av vær, facebook og aksjer. Activesync mot google står på at jeg skal få mail med en gang den dukker opp.. Musikk hører jeg lite på gjennom dagen, med unntak av natta, hører på lydbok til jeg sovner. Derfor lader jeg telefonen hver natt. Jeg sjekker task manager av og til, for å se at jeg ikke har programmer aktivt som stjeler cpu/ram. Av og til henger et program seg slik at telefonen blir sykt varm og batteritiden synker med 40% på få minutter. Noen med lav batteritid som opplever at telefonen ofte er varm? Kan være verdt å se om det er noe som krasjer, som forårsaker batterislukingen.

 

#EDIT2#

Kom nettopp over en kul musikkspiller til WinMobile. :)

Sjekk ut http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=602376 for mer info. Videoen på Youtube ser kul ut. Jeg kommer garantert til å se hvordan denne virker.

Ser ut til å være mange kule funksjoner jeg vil ha i den spilleren. Eneste navnet som er litt corny. "Mytunes" er litt vel copycat navn. :p Liker dog innstillingen til fyren veldig bra. Gikk fra å være en "lurker" til en som faktisk yter noe bra til gjengen på Xda. Endret av vgard
Lenke til kommentar
Her følger et tips for å få skrudd av inntasting av passord etter å ha låst opp skjermen (dvs etter at telefonen vekkes fra hvile-/dvalemodus).

 

Dette gjelder de av oss som har lagt til en Outlook arbeidskonto, altså lagt til en Exchange-server for arbeidsrelatert e-post, kalender etc. Etter å ha lagt til en slik e-post konto opplever man å i tillegg måtte taste inn et selvvalgt passord eller 4-siffers kode, ETTER å ha låst opp skjermen med skyvelåsen. Denne ”doble” sikkerheten er både unødvendig og svært irriterende. Den er dessuten umulig å få slått av under Innstillinger-Sikkerhet-Telefonlås ettersom valget ”Spør hvis telefonen er ubrukt i” er grået ut og følgelig ikke kan hukes bort.

 

Løsningen er som følger (forutsetter sw for registereditering):

 

1) Gå til HKLM\Security\Policies\Policies\

2) Endre verdien av 00001023 til 1 (= Disabled, 0 = Enabled) og avslutt regedit

3) Gå så til Innstillinger-Sikkerhet-Telefonlås

-her er nå valget ”Spør hvis telefonen er ubrukt i” ikke lengre grået ut

-huk vekk denne, og softreset

-voila; og endelig er den såkalte ’Phone Lock’ borte :thumbup:

 

Merk at dersom man har enablet PIN-koden for SIM-kortet vil man naturligvis fremdeles måtte taste inn denne etter å ha slått av/på telefonen. Poenget her er å slippe den ekstra inntastingen av passord/kode hver gang man vekker telefonen fra dvalemodus.

 

Genialt, takk skal du ha! :thumbup:

 

Edit:

Pokker også, fungerte bare frem til første oppkobling mot exchange server :wallbash:

Endret av byggeren
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...