Gå til innhold

HTC HD2 - Nå er det mulig å installere Android 2.2


http://www.facebook.com/group.php?gid=479106440214&ref=mf  

280 stemmer

  1. 1. Har du vært innom "HTC nyheter" på facebook? (ferske hd2-nyheter!)

    • Ja. Denne skal jeg følge med.
      98
    • Nei, men jeg skal ta en titt.
      63
    • Nei, er ikke interessert.
      119


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
QUOTE(Dragen @ 22/12-2009 : 13:21)

QUOTE(jaddadus @ 22/12-2009 : 13:12)

Et idiotspørsmål; når man skal installere ny ROM; klikker man på install-filen i mappen man lastet ned på PC, eller legger man filen over på telefon og åpner den derfra?

Med ROM så starter du den på PC. Howto står på HTC sine sider.

 

Takk for det. Har et spørsmål til som jeg håper på hjelp til. Får opp en feilmelding på steg 3 (etter "bekrefter informasjonen på din PDA Phone...vent litt") at den ikke får koblet til telefon ("FEIL (260): TILKOBLING). Jeg er helt sikker på at kabel er koblet riktig, jeg satt den i "disktasjon"-modus på telefon OG jeg får opp "Funnet diskstasjon F:" når jeg setter usb-kabel i telefon. Jeg får også sett filene på storage-card og kopiert filer etc. så da må den være være riktig koblet til? Noen som har hatt samme problem??

Lenke til kommentar
Avinstallerte SPB nå, og problemet er der fortsatt.

 

gå på Lyd og Visning på instillenger i TF3D å sjekk om det er noen der du kan stille på da?

 

 

post-143918-1261492937_thumb.jpg

 

her er SBP'en min, har ikke giddet å gjort noe med den førsteskjermen enda, for vet ikke hva jeg skal ha der :)

Endret av Got2b
Lenke til kommentar

Hei,

 

Er det noen av dere som bruker HD2 på en mac (Mac OS X - Snow Leopard)? Eventuelt noen som har erfaring med øvrige WM-telefoner og mac?

 

Synes telefonen virker veldig bra, og ville utvilsomt gått for denne dersom jeg kjørte windows. Har derimot kjørt en SE P1i sammen med mac'en den siste tiden, selv om det er en form for synkronisering blir denne veldig dårlig sammenliknet med synkronisering opp mot windows, eller iphone mot mac. Blir blant annet ofte dobbelt opp mot kontakter på telefonen, i tillegg til at det kun er støtte for én kalender.

 

For meg er det viktig at kalender og kontaktsynkronisering fungerer så godt som mulig. Det er heller ingen ulempe om synkronisering av bilder og annet fungerer bra.

Lenke til kommentar
Selv får jeg min HD2 i morgen. er så klart kjedelig att ikke noe så enkelt som sms skal fungere 100% på en såpass dyr mobil.

 

men hvis alle med HD2 sender en mail til htc, så får de kansje ræva i gir å fikser problemet.

 

Jeg har 4 venner som har HD2. Ingen av de andre har det samme problemet som meg, tross samme operatør. Utenom det, så er det en mobil som utklasser alle andre mobiler på markedet!

Lenke til kommentar

Da har jeg fått nok av HD2 og sender den i retur. Fantastisk telefon bortsett fra noen få, men avgjørende feil.

 

1. Når jeg hører musikk med det medfølgende handsfree settet, så kan telefonen finne på å ringe opp den siste oppførte kontakten i anropsloggen. Dette er jæævlig irriterende i lengden. Har skjedd meg en 3-4 ganger daglig den siste uka.

 

2. Når man mottar en samtale med handsfree, så låser telefonen seg opp i lomma etter man har lagt på, og da kan den også finne på å ringe tilbake til den du nettopp snakka med.

 

3. Avskyr svar/legg på knappene under skjermen. Kommer ofte borti legg på når jeg fisker telefonen opp av lomma når det ringer. Disse knappene kunne de vært foruten da alt slikt kan styres på skjerm (se iphone sin løsning)

 

Småfeil vil noen sikkert kalle dette, men for meg så holder det ikke på en telefon til over 5000kr. Synd at slikt skal ødelegge en ellers utrolig telefon.

 

Edit: har også opplevd SMS problemer selv om hotfixen er installert. Noen ganger så sendes ikke "gamle" SMS før man sender en ny en, selv om den kommer opp i samtalevinduet, som om den hadde blitt sendt.

Endret av apollox
Lenke til kommentar
Svar/Avslå kan du fikse på med BsB Tweaks.

 

Eller så kan vedkommende putte tenefonen nedi med disse knappene vendt nedover? Så er han heller smart og tar tak i toppen på telefonen når han drar den opp av buksa?

 

Smart, bortsett fra at inngangen til hodetelefoner er så tåpelig plassert på undersiden av telefonen da. Jeg liker å se hvem som ringer før jeg svarer, og da ender det somregel opp med at jeg legger på.

Lenke til kommentar
Smart, bortsett fra at inngangen til hodetelefoner er så tåpelig plassert på undersiden av telefonen da. Jeg liker å se hvem som ringer før jeg svarer, og da ender det somregel opp med at jeg legger på.

 

Tips til deg da. Enten så drar du den opp med en finger på hver side, eller så bruker du venstrehånden til å presse den opp av bukselomma fra nedre del. Eller bruker en kombinasjon av begge. Er ikke vanskelig.

Endret av hax2010
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...