Gå til innhold

Sekk som passer til Canon 40D m/to store linser, blitz ++?


Anbefalte innlegg

Har noen tips til en passe sekk for følgende utstyr?

 

Canon EOS 40D

Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM (m/hood)

Canon EF 70-200 f/2.8L IS USM

Canon Speedlite 430EX II

 

I tillegg er det kjekt med litt ekstra plass til småting som reflektorskjerm, ekstrabatterier og evt. lader, kabler samt litt pusseutstyr og filtre. Utvendig feste til stativ er også et pluss.

 

I utgangspunktet er jeg mest interessert i en dedikert fotosekk som er minst mulig til formålet og lett å ta med på besøk til familie og venner, men også interessert i forslag til sekker som kan brukes til kortere turer (plass til genser + termos + matpakke, f.eks.).

 

Setter stor pris på hurtig tilbakemelding - håper å få handla i butikk i Trondheim innen lørdag :)

Endret av Kybber
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Endte opp med Lowepro Fastpack 250. Litt i største laget, men da fikk jeg plass til storlinsa montert på kameraet i tillegg til annet utstyr som laptop, nistepakke e.l. Kunne egentlig godt tenkt meg en mer kompakt sekk for å dra med meg til slekt og venner, men er fornøyd. 799 på Japan Photo.

Lenke til kommentar

Glimrende valg. jeg har selv "storebroren" Fastpack 350 som er enda litt større. Glimrende "tursekk" hvor jeg fint får plass til kamerahus, 2-3 objektiver, blits, 15" PC, diverse rekvisita, regndress, ekstra tøyskift, matpakke og en liten Thermos. Eneste ulempen er at det hele blir litt tungt å bære når alt er pakket ned. Men det er ikke sekken sin skyld, den er ergonomisk og fin og har både mavebelte og gode justeringsmuligheter for bærestroppene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...