Gå til innhold

[Xbox 360] FIFA 10 – Virtual Pro Club - Ragnarok FK


Andre4s

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forsvarsspillere som trengs, ja :) Ingen tvil om det. Men de som er forsvar får selvfølgelig lov til å prøve seg på midtbane/angrep når det skulle passe sånn, men det er ikke prioritert.

 

Og det er bare å lage Pro'en og begynne å trene han. Du kan gjøre om posisjon og sånt når som helst senere. Så det er overhodet ikke noe problem :)

 

Som nevnt tidligere, stiller vi et visst krav til de som vil bli med, og dette er en klubb for erfarne spillere. Spillern din bør _helst_ ha en overall skill på minst 75 (flere av oss har rundt 90).

 

Finner du deg i disse kravene er du velkommen når spillern din er god nok :)

Endret av Andre4s
Lenke til kommentar
Jeg vil si at jeg har ganske så mye FIFA erfaring, men er helt ny for det nye systemet i BAP. Foreløpig så er overall skill på 71. Hva er den raskeste måten å skille opp på? Spille BAP mathcer?

Manager Mode på Semi-Pro med en god klubb i en middelmådig liga eller bare exhibitions i Semi-Pro hvor du spiller mot et lag som du har gjort ræva med editoren. Dvs. alle har 1 i alle skills.

Lenke til kommentar
Hvem er "grus askeland" og "Leisell"?

Dere vil ikke bli signert for klubben inntil vi finner ut hvem dere er.

 

grus askeland er han jeg snakket om, venn av meg som er midtstopper med overeal på rundt 90 tror eg =)

 

Stemmer. Tviler på at han faktisk har 90 i overall som midtstopper (da har han nerda defensive, kjedelige Acc's noe helt sykt, noe jeg tviler på) men han skal selvfølgelig på lov til å være med :) Trenger midtstoppere!

 

Edit: Han er medlem av en annen klubb - får ikke godtatt han. Han må leave den gamle klubben og sende request på nytt.

Endret av Andre4s
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei.

 

Tok å leste denne tråden i dag. Syns det høres ut som om dere koser dere skikkelig. Så håper at jeg kan få være med som "squad-player". Spiller hvor enn dere trenger meg.

Er nogenlunde habil med håndkontrolleren og har en hodesterk stor dækel. Kommer sikkert ikke til å logge meg inn på chatten. Men slenger meg med laget viss dere spiller når jeg er online. Viss jeg får lov da :)

Har sendt request til laget. Tror spilleren min er oppe i 80.

Saelik er gamertaget.

På forhånd. "takk for det"

Lenke til kommentar

Har vært litt magert med aktivitet de siste dagene, så ikke forvent for mye kamptrening. Min mening er at det alltid er rom for flere spillere, da vi ytterst skjeldent spiller med full tropp. Så lenge du ikke er nødt til å være spiss eller venstreving til en hver tid stemmer jeg for å ta deg inn på en prøveperiode.

 

Det tar litt tid å bli kjent med spillestilen vår. Etter en kveld eller to føler du deg som en del av laget. Erfaringene mine tilsier at alle har forutsetninger for å hevde seg når de vet hvordan vi fungerer sammen. Tar det opp med lagkameratene neste gang vi er en del som skal spille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...