Gå til innhold

Slutte med WoW


Anbefalte innlegg

Dette blir kanskje som å banne i kjerka, men jeg hadde selv problemer med å slutte med WoW. Grunnene til det er flere:

1. Jeg hadde investert mye tid i WoW

2. Jeg likte de karakterene jeg hadde laget

3. Det er fort gjort å starte spillet når man kjeder seg

4. Det er fort gjort å reinstallere spillet når man avinstallert det

5. Det koster ikke stort hver måned

6. Av og til så får man adrenalinrush av WoW

osv.

 

Derfor tenkte jeg å dele med andre hva som måtte til for at jeg selv skulle kunne legge WoW bak meg.

 

Det dreide seg om å få avsluttet WoW på en grundig måte. Og det aller viktigste i den forbindelse var å fjerne det som mer enn noe annet knyttet meg til spillet, det som var min stolthet: gearet mitt.

 

For hver av karakterene så solgte og slettet jeg absolutt alt av gear og inventar, inkludert alle bags. Deretter ga jeg bort alle pengene. Karakterene var da nakne, uten noen eiendeler på seg eller i banken, og fattige. I tillegg så avlærte jeg begge profesjonene, forlot guilden, og slettet listen med venner og quests.

 

Så logget jeg av, og slettet karakterene. Til slutt avinstallerte jeg spillet, og abonnementet var allerede avsluttet fra uken før.

 

Siden det så har jeg ikke hatt lyst til å spille WoW. Jeg vet at Blizzard kan gjenopprette slettede karakterer, men hva er vitsen når de er nakne, fattige, og profesjonsløse? Dette virker kanskje overdrevent ut for enkelte (om ikke alle) som leser dette, men for mitt vedkommende så måtte det faktisk til.

 

Dersom andre har problemer med å slutte, selv om de innser at WoW tar for mye tid av livet deres, så håper jeg at mitt innlegg kan hjelpe dem. Hvis man blir "avhengig", så er WoW en vane som kan være veldig hard å bryte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet er at man trenger en PC og en internettlinje til andre formål. Og dermed vil grunnlaget være til stede for å spille igjen, uansett hva det er ved WoW som lokker.

 

Ny hobby: man kan dessverre ikke bare finne seg en hobby på kommando.

 

Og når det gjelder å få tilbake gear: en ting er å få gjenopprettet en karakter man har slettet, eller f.eks. et våpen. Men det skal noe til for å gjenopprette både karakteren, og absolutt alt gearet. Jeg er ikke engang interessert i å prøve å få det til.

 

Det jeg skal fram til, er at dersom man avslutter WoW så grundig man bare kan, så må man ikke kvitte seg med PC og eller internettlinjen, eller finne seg en ny hobby som man orker å sitte med i timesvis hver eneste kveld.

Lenke til kommentar

For min del var jeg dritt lei, slettet alle chars og sa meg ferdig med spillet. Så etter ei stund kom WOTLK, og etter en GM ticket var alle chars tilbake og jeg var igang igjen. :p

 

Har et veldig casual forhold til WoW om dagen. Tar gjerne ei pause når det kommer andre spill som fenger, men det virker som det blir vanskelig å legge det bort for godt. Men men, har nå spilt Blizzard spill i 15 år, så det det er vel bare naturlig at man får et kjært forhold til de.

Lenke til kommentar
Det "verste" med WoW er jo community, mener nå jeg. Selvom man slutter har man WoW folk på diverse forums, MSN og IRC. Slipper ikke lett unna. :D

 

Veldig sant. Det er ikke nytt gear og nye encounters som er hovedgrunnen til at jeg fortsatt spiller. Men heller guildet som jeg har vært medlem av i over 2 år. Når man har snakket med noen på ventrilo og raidet/instancet osv. flere ganger i uken i over 2 år, til og med møtt noen IRL, så er det vanskelig å bare slutte. :)

 

De kan riktignok ikke sidestilles med "ordentlige" venner, men man får uansett et forhold til andre mennesker.

Lenke til kommentar

Skal ALDRI slutte jeg

 

Har et avslappet forhold til wow. Spiller når det passer, og lar ikke wow gå utover viktige ting som familie, jobb og sosialt.

 

MEN, jeg skjønner godt at folk må slutte fordi de blir for hektet.

Det er utrolig lett å bruke for mye tid på det. Da handler det om å være klar

over at man spiller for mye, samt a selvdisiplin til å netopp begrense spillingen.

Jeg er åpen mot omgivelsene mine at jeg spiller wow, og ber dem rett ut gi meg en ørefik dersom jeg mot formodning "tar av" Kona er vokteren min. Og når hun sier fra så tar jeg grep. Jeg spør henne fra tid til annen om hun synes det er for mye, som regel er svaret "neida, jeg ser at du koser deg med det" (det har skjedd en eneste gang at hun har sagt fra) Har spilt siden EU beta, og har ikke tenkt å slutte før jeg selv vil og av de riktige grunnene.

 

EDIT: "riktig grunn" er for meg at blizzard går konk og legger ned warcraft som spill.

Endret av b@rgen
Lenke til kommentar

akak: blæh :p

 

Jeg mener ikke at alle må slutte med WoW. Men situasjonen for en som er hekta, er at den tiden man skulle ha brukt til å kjede seg, og motivere seg selv for andre gjøremål, blir brukt på Blizzard sine servere. Dødtiden forsvinner, og med det også anledningen og viljen til å planlegge.

 

WoW er så innmari lettvint, på alle måter. Noen blir mer tiltrukket av det enn andre, og det er overraskende vanskelig å bryte den fortryllelsen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...